Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura

dziewczyny, czy Wy wszystkie regulujecie brwi?

Polecane posty

Gość NANANANANANLAKKA
ja JUZ nie reguluje NIC A NIC i takie sa najbardziej zajebiste, mam swoje geste, ciemne dosyc i wygladam ladnie, mowi mi to i mama i mezczyzni tez sie ogladaja, nie dajmy sie zwariowac, nie cierpie cienkich kresek

Gość gość
Nie reguluję i uważam, że wyskubywanie jest okropne :P Mam dość ciemne wyraziste, nakładam krem/żel i można je tak ładnie ułożyć jakby były wyregulowane ;)

Gość gorgh
prawda jest taka, że kobiety regulują brwi, gdyż większość z nich nie ma wykształconych mięśni brwiowych, tak jak prawdziwe kobiety.

Gość gość
Ja niestety mam bardzo rzadkie brwi i zrobiłam sobie makijaż permanentny w Centrum Makijażu Permanentnego www.brwi.com.pl w Gliwicach, jest to świetna metoda na zrekonstruowanie brakującego owłosienia

Gość gość
Ja tez mam strasznie liche brwi i u mnie spradza sie eyebrow powder od golden rose, idealnie osiada miedzy wloskami tworzac ladna brew, ale nie dajac sztu=cznego efektu. Nie osypuje sie, utrrzymuje sie bez problemu caly dzien.

Gość gość
Ja sama nie reguluję bo się boje bólu, a poza tym nie potrafię tego zrobić dobrze. Raz w miesiącu chodzę na hennę i regulację do salonu Beauty Premium w Poznaniu - polecam jeśli jeszcze nigdy nie byłyście, a macie mocno zapuszczone brwi.

tak, reguluje i maluje, ponieważ moim zdaniem Brwi są bardzo ważne dla ogólnego wyglądu całej twarzy oraz jest to cały czas utrzymujący się trend. Uzywam fajnego zestawu, eyebrow styling kit od gr i jestem bardzo zadowolona, bo mogę przeprowadzić pełną stylizację brwi, wtrwac zdedne wloski, nadac im krsztalt i wypelnic luki oraz delikatnie przyciemnic.

GR posiada bardzo duży asortyment produktów do brwi w porównaniu do konkurencji, a ponadto każdy z produktów pełni konkretną funkcję. Każda kobieta na pewno znajdzie coś odpowiedniego dla siebie, a wszystko to w niskiej cenie. Ja uzywam płynnego linera, jestem mega zadowolona, w lutym można go kupić taniej niż zwykle, za 12,90 zł :)

Gość gość
no wiadomo :) chociaż nie reguluje tak na maksa bo wolę grubsze brwi. Włoski jednak mam cienkie i mało ich więc podkreślam dodatkowo brwi taką pomadą i cieniem do brwi z miss sporty :)

Gość gość
Zdecydowanie wolę makijaż permanentny brwi - nie muszę się już przejmować tym, że są za cienkie i prawie ich nie widać. Zrobiłam go sobie u pana Krzysztofa w Vici Clinic w Krakowie na ul. św. Sebastiana. Świetna sprawa - moje twarz nabrała wyrazu, a ja już nie muszę codziennie męczyć się z kredką.

Gość inggga
Tak. Średnio co dwa tygodnie i kupuje dodatkowo henne z Venity

Gość Myszzzka_85
Ja tak średnio co ok 10 dni, myślę że to taki optymalny czas. Robię sobie sama regulację i henne z Venity często wybieram, jest prosta w uzyciu i nie uczula, a kolor zawsze wychodzi idealnie w punkt.

Gość Annnkanan
Gdzie mozna kupić tą henne z Venity??

Gość kasiullinka88
W naturze sprawdź, powinna być, albo w auchanie kiedyś widziałam, a jak nie to przez neta zamów a to chyba nawet najprostsza opcja

Gość gość
Ja nie reguluje bo mam tak rzadkie brwi ze nie mam co wyskubac....raczej mam problem żeby brwi jakoś normalnie zrobić niestety muszę malować bo są rzadkie i zbyt krótkie.

Gość gość
Zależy jak wyglądasz. Jeśli mają ładny kształt to bez sensu. Moja koleżanka ma takie brwi że wyglądają jak robione a okazało się że nigdy nic nie robiła :(

Gość calinessa1
Ja mam naturalnie regularne brwi. Takie kreseczki mi się nie podobają. Kolor też mam naturalny ciemny ale nie czarny.