Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura

dziewczyny, czy Wy wszystkie regulujecie brwi?

Polecane posty

Gość Pira3
Ja reguluje ale nie wiem...mam jakies takie ze w sumie nie mozna z nimi za wiele zrobic:)

Gość jaki biznes
pokazy mody pokazuja co jest modne. Modne nie sa wydepilowane do granic brwi. Pisalas o modzie, wiec odpisujac na tym sie skupiam. Na polskiej ulicy widzisz to, co jest popularne a nie modne - zasadnicza roznica. Nikt nikomu nie kaze wzorowac sie na tym, co widzi na pokazach, choc akurat w kwestii brwi byloby warto ;)

Gość naturalnosc ponad wszystko
ee tam glupia dyskusja, robta co chceta :) najlepiej to golarka i po klopocie :)

ja z punktu widzenia mężczyzny myśle że regulowane brwi czy nieregulowane są tak samo ładne

Gość Ciemna szatynka
Ja depiluję, ale bardzo delikatnie, natomiast przyciemniam henną, bo mi płowieją od słońca, a jestem ciemną szatynką :)

Gość yaaaaaaaaa
w sprawie tych modelek to powiem tyle ze modelki musza miec naturalne niewydepilowane brwi. Zazwyczaj taki jest wymog tej pracy

ja robię regulację brwi u kosmetyczki, dzięki temu mam ładny kształt, sama bym sobietakiego nie nadała, jedynie koryguję pojedyncze włoski, drażną mnie cieniutkie kreseczki u niektórych dziewczyn, wygląda to nienaturalnie i najzwyczajniej je szpeci

Gość kamicka
Ja tylko wyrywam te włoski wokół brwi, te zbędne, które brzydko wyglądają. kształtu brwi nie zmieniam robie to jak tylko coś zauważę:) nawet codziennie:)

Gość no ja
ja mam ciemne brwi wiec musze regulowac je, tez mam taki probelm ze wloski sa za krotkie aby je wyrwac i poztaja czarne kropeczki, natomiast nie podoba mi sie jak niektore dziewczyny reguluja brwi...prawie ich nie maja albo maluja kredka wyglada to okropnie! ja tylko wyrywam na dole brwi i dla mnie wystraczajaco

Gość dzasta1234
ja wcale nie reguluje, i uwazam ze to mi nie potrzebne no chyba ze ktoś ma naprawde 'zakrzaczałe' brwi, ale tak mocno wydepilowane ze zostaje sama kreska są okropne!!

Gość tarlalalabumbumbum
ja reguluję. strasznie mnie drażniło to że wokół moich brwi rosną pojedyncze włoski. ale to że wyrywam nie znaczy ze mam jakieś cieniutkie kreseczki, staram się żeby były jak najbardziej naturalne. w ogóle takie różowe laseczki z brwiami grubości 1mm wyglądają komicznie. jak dla mnie to nie dodaje uroku tylko sztuczności. bleeeeeeee

Gość s...
a ja reguluje od 4 klasy mialam problem bo wloski wchodzily w przegrode meidzy jedną a druga brwią okropne i wygladalo to strasznie

Gość makaronek
moja koleżanka tek bardzo sobie skubała brwi że została jej ciniutka kreska i jej wytraz twarzy sie bardzo zmienil......wygląda ostro i po prostu żal mi jej :)

Ja sobie reguluję, zazdroszczę niektórym dziewczynom idealnego łuku, bez żadnych niepotrzebnych włosków pod lub nad nim :(

Hahaha dobry ten Breżniew :D Mój ojciec ma świetne brwi, włoski o długości kilku centymetrów :D Powinien z nimi chodzić do fryzjera na podcinanie końcówek :D

Breżniew miał wzorcowe brwi ❤️ chce mieć jego plakat nad łóżkiem :P a tak na marginesie...wczoraj w nocy wyczytalam w artykule...cytuje "Towarzysz Breżniew władał Związkiem Radzieckim w latach 1964-82, doprowadził ten kraj do załamania gospodarczego i jak wieść gminna niesie, miał chirurgicznie poszerzaną pierś, by pomieściły się ordery." :D

Gość zielono oka
czy brwi mozna wyrywac do gory??? bo ja wyrwalam ale wydaje mi sie ze zle zrobilam bo nie chce mi wszystkie odrosnac. nie wiem czy powinnam isc z tym do kosmetyczki?! co mam zrobic'\?

Gość lola55
ja osobiscie tylko troche reguluje. a tak na marginesie to co ile trzeba je regulowac albo czy np raz sie wyreguluje i czy potem znowu trzeba ? ? ? :)

Gość brewkowa
no trzeba bo odrastają, zobaczysz, jak zaczna odrastac to wtedy wyrwiesz... a kiedy odrosną to nie wiem, może po miesiącu. Ja tez reguluję zeby nie byly takie rozrosniete, tylko zeby ładnie zwężały sie do końca. :)

Gość brewkowa
hmm no to widocznie roznie bywa ;)