Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretkax20

Jak to jest z tymi piersiami na poczatku ciazy????proze o odp

Polecane posty

Gość margaretkax20

Pytanie kieruje do kobietek ktore sa w ciazy lub byly:czy na poczatku ciazy bolaly Was sutki?jaki to byl bol?i czy wam przeszlo? czy bolaly tylko przy dotknieciu czy tez w ogole? barzdo prosze o odp pozdrawiam Ania🌻

Hallo... mnie na poczatku bolaly nie sutki tylko piersi... i to tak konkretni... :( pozdrawiam :)

Ja jestem w 3 miesiącu i ból taki dopiero teraz zaczęłam odczuwać. Sutki są większe, nabrzmiałe, wrażliwe na dotyk. Czasmi bolą ot tak, same z siebie, bez dotyku. Natomiast całe piersi bolą mnie od początku ciąży.

Gość margaretkax20
dziekuje wam dziewczyny:) aurelia22--->>> czy zanim dowiedzialas sie ze jestes w ciazy to nie bolaly cie piersi??

Gość margaretkax20
kurcze bo od kilku dni bola mnie sutki przy dotyku ale nie bardzo a jestem dopiero w polowie cyklu

Mnie prawie odrazu zaczęły boleć sutki,z dnia na dzień coraz bardziej.Tak jak zawsze przed okresem zaczęły boleć mnie piersi i tak zostało.

Gość margaretkax20
micelle-->> a czy bardzo cie one bolaly???

witaj! ja takze jestem w ciazy i sutki mnie nie bola co zdarzalo sie kiedy nie bylam w ciazy jeszcze :-P piersi bola mnie i to o wiele mocniej :( czuje jakby byly nadmuchane troche :) pozdrawiam

Najpierw bolały lekko przy dotknięciu a później to już najmniejsze otarcie powodowało ból.Zastanawiam się kiedy to minie,bo jak tak dalej pójdzie to będę musiała w staniku spać :-)

Gość DomiKa
witam ja juz jestem w 3 miesiacu i nadal mnie bola od czasu do czasu mnie ale bola, pomijam sam fakt z stanika 70a obecnie chodze w 75b (co sie bardzo podoba mezowi;))))) a bol jest taki jak przed okresem mnie piersi bolaly takze znosnie