Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja 8666666

zmiana logestu na NOVYNETTE

Polecane posty

Gość to ja 8666666

zmienilam logest na novynette bo podobno maja podobny sklad a sa o wie le tansze > ja u mnie ze logest musialam placic 37 zl a za novynette zaplacilam dzis 28 zl . w zwiazku z ta zmiana mam pytanie do przerwy zostalo mi 7 dni a ja juz jutro zaczynam brac novenette bo logest mi sie skonczyl mam pytanie czy jestem zabezpieczona czy musze poczekac 7 dni!

Gość eeewwaa
odpowiednikiem logestu jest raczej harmonet

mam pytanie do przerwy zostalo mi 7 dni a ja juz jutro zaczynam brac novenette bo logest mi sie skonczył ....piszesz ze zostalo 7 dni do przerwy a przeciez do tej przerwy sie bierze tabl to jak mogły Ci sie skonczyc nie wiem moze ja coś zle zrozumialłam:o

Gość to ja 8666666
poprostu nie mam juz logestu zawsze mam tak ze brakuje mi 7 tabletek !!!!chyba zrobilam blad jak zazywalam swoje pierwsze opakowanie..... bo jakz zaczelam brac to zaczynalam jak milam okres tak jak trzeba wiec poszlo 7 tabletek pozniej wzilam 21 tabletek ...w koncu okres wystepuje co 4 tyg juz sie pogubilammmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość kk***
jakis lekarz przeciez ci musial przepisac nowe tabletki, to nie zapytalas sie jak masz zrobic?? a co do tego jak bralas pierwsze opakowanie tabletek to sie nie wypowiem lepiej...

7 dni brałas pigułki w czasie okresu a potem jeszcze 21??? o Boże... skoncz to opakowanie, zrób 7 dniowa przerwe, zacznij nowe pigułki (zabepzieczaj sie jeszcze 7 dni)