Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: I tak nic nie będzie z lezak i a. To chyba oczywiste Pewne rzeczy som zbyt wielkie na diecie 1 klopsa huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 546 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Raczej 200 zł za godzinę plus znoszone majtki gratis Tak, ale Leżak nawet za to nie zapłacił, a chce na lata także musi być grubo W portfelu najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Pewne rzeczy som zbyt wielkie na diecie 1 klopsa huh Jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jakie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: xd Co. Nie ja nie pomyślałam o tym nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Co. Nie ja nie pomyślałam o tym nawet (ಥ ͜ ಥ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jakie Padam na ryj mam nadzieję że to zwolni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 5 godzin temu Wolałem jeść popcorn jak elka jest w motyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: (ಥ ͜ ಥ) Co ty znowu ryczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Co ty znowu ryczysz To jest lenny face a nie placz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Wolałem jeść popcorn jak elka jest w motyli Motylem byłem ale utylem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Motylem byłem ale utylem. Pamiętasz nasze czasy jak byłem sebom lat 15 Hhttps://www.tiktok.com/@shawtyglackovna/video/7598457744407973131 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 5 godzin temu 1 ej a Elka ma nowego że piszecie o 20 latku ojciec dziecka starszy 2 leżak daj tej Anastazji telefon chociaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Motylem byłem ale utylem. Jeszcze się wstrzymaj proponujo, ustawe 200tys zl zamiast 800+ za ploda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 5 godzin temu Haha patologia na pewno się skusi. Mnie matka zapytała czy za milion od państwa bym urodziła. Rozśmieszyło mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Pamiętasz nasze czasy jak byłem sebom lat 15 Mój boniu, explosion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Haha patologia na pewno się skusi. Mnie matka zapytała czy za milion od państwa bym urodziła. Rozśmieszyło mnie to Ja bym szukał informacji czy można macice przeszczepic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja bym szukał informacji czy można macice przeszczepic Można. Przed chwilą coś mi mignęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 5 godzin temu nwm po co każo rodzić jest przeludnienie jak mało kasy na ZUS to zlikwidować urzędy pracy np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: 1 ej a Elka ma nowego że piszecie o 20 latku ojciec dziecka starszy 2 leżak daj tej Anastazji telefon chociaż Nikogo jeszcze nie mam, jak widać rozmowa 5 dniowa z przerwami tylko na sen mogla za wiele nie znaczyc. Edytowano 5 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nikogo jeszcze nie mam, jak widać rozmowa 5 dniowa z przerwami tylko na sen moglam za wiele nie znaczyc. a z tamtym się rozstałaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a z tamtym się rozstałaś ? Z malolatem? Nie dogadamy się bo on chce mieć koniecznie jeszcze dwoje dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nikogo jeszcze nie mam, jak widać rozmowa 5 dniowa z przerwami tylko na sen mogla za wiele nie znaczyc. No właśnie człowiek za bardzo się nakreca lepiej od pół roku dopiero czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 5 godzin temu Czyli z tym ze elka kreci z malowany to nie byly zarty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 5 godzin temu Tylko ja nie chcę być nie miły bo by pisali że olalem bla bla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Czyli z tym ze elka kreci z malowany to nie byly zarty? Oczywiście że nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Z malolatem? Nie dogadamy się bo on chce mieć koniecznie jeszcze dwoje dzieci. O masakra mnie jedno potrafi wykończyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No właśnie człowiek za bardzo się nakreca lepiej od pół roku dopiero czy coś Nie wiem, może jestem jakaś piërdolnięta ale po 5 dobach czułam ze nie mogę bez niego żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Oczywiście że nie I on ma 22 lata? To kiedy on sie zeszczal w te gacie, rok temu? Takie dziedzko dopiero co pic zaczelo alkohol xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: O masakra mnie jedno potrafi wykończyc Kiedyś miałem siłę 3 pilnować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach