my_sza 0 Napisano Sierpień 19, 2005 Biorę tabletki \"Cilest\" od prawie dwóch lat. Zawsze dostawałam okres po około 3-4 dniach od dnia wzięcia ostartniej tabletki (nie wliczając tego dnia). Czy możliwe jest dostanie okresu w dniu wzięcia ostaniej tabletki czy coś jest nie tak? Skończyłam całe opakowanie i od razu w tym samy dniu dostałam okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola la Napisano Sierpień 19, 2005 też biore cilest i mam okres w 3 lub 4 dniu po ostatniej pigułce... może dostałaś wcześniej w wyniku stresu? lub zmiany klimatu? nie martw się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goposok Napisano Sierpień 19, 2005 Ja też brałam Cilest. Zdarzyło mi się coś podobnego. Po trzech latach łykania zaczynała mi się @ jeszcze przed skończeniem opakowania. Stanowczo doradzam wizytę u ginekologa! Jeśli nie wykryje anomalii w badaniu, zaleci zmianę tabletek. Mnie moja pani g. powiedziała, że jest to efekt zmian hormonalnych w organiźmie, do których tabletki nie potrafią się dostosować. Poza tym przy regularnie branych pigułkach @ jest zawsze w tym samym czasie i raczej nie ma możliwości zmian z powodu stresu czy zmiany klimatu...Idź do lekarza, po co masz się denerwować? Po prostu upewnij się, że wszystko w porządku. Pozdrawiam. PS. Mam koleżankę, która według swojej @ może regulować zegarek- oczywiście, bierze regularnie tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarina Witt 0 Napisano Sierpień 19, 2005 Z Cilestem coś się stało. Jakiś czas temu zmienił się skład tabletek. Rozmawiałam z 2 koleżankami i one też zauważyły, że coś jest nie tak. Jedna z nich zapomniała połknąć pigułkę (gdzieś w połowie opakowania) i na drugi dzień dostała okres - poszła do swojego lekarza, który kazał jej przerwać branie na miesiąc i powiedział, że skład się zmienił stąd problemy. Ja przerwałam branie na 2 miesiące i po powrocie czuję się jak balon, straciłam energię itp. Moja koleżanka ma podobne objawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarina Witt 0 Napisano Sierpień 19, 2005 PS.biorę ponad 4 lata. Moje koleżanki od ok. 3 - 4 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilona121 Napisano Sierpień 19, 2005 cilest są do d... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach