Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAULINA2222222

Niechce mi się żyć ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość PAULINA2222222
trzymajcie za mnie kciuki..

o rany ale ja zakręcona jestem, mówię Ci żebyś zrobila badanie krwi a Ty już zrobiłaś :-) Paulinko jeśli pierwszy test wyszedł negatywnie to zrób drugi.Z tego co napisała Evi masz duże szanse na to że się udało.Masz temp.powyżej 37

No dobra, pisze ostatni raz;) Już przeczytałam wszystko DOKŁADNIE:) Jeśli test z moczu wyszedł negatywny, a Ty mimo wszuystko nie masz okresu i masz podwyższoną temp. a jeszcze jeśli do tego dochodzą objawy takie jak przed miesiączką (czyli szczególnie obrzmiałe piersi:o), no to...oby:) Już nie zasmiecam Twojego topiku i zmykam:) Pa

ale ona mierzyla tem teraz a nie rano!! jednak jestem za zrobieniem jeszcze jednego testu trzymamy wszystkie kciuki ❤️

Gość PAULINA2222222
Zadzwonie do Michała , zeby mi kupił.Dodam, że test robiłam popołudniu.

Gość PAULINA2222222
aya nie uciekaj....Wcale nie zasmiecasz topiku

Mam nadzieję, ze ten drugi test pokaże właściwy wynik:) ❤️❤️ i na wiosnę będziecie mieli większą rodzinkę:)

Gość PAULINA2222222
Aya bardzo bym chciała....aby rodzinka się powięszyła.Wogóle dziekuje wam,że jesteście zainteresowane moim topikiem.Powiem wam szczerze,że jest mi teraz lepiej jak sie wam zwierzyłam

Gość PAULINA2222222
Dziewczynki teraz spadam .Wroce za 1,5 godziny.Będzicie????

ja narazie zmykam bo obowiązki wzywają a ty odezwij się jak wyszedł drugi test :-)

Ja też czekam na wiadomość tu, albo u nas:)

Paulina nie sugeruj sie temperaturą i wcale nie jest tak ja Elvi_85 mówi. Każda kobieta jest inna i jej temperatura również, nie które mają w ciazy 36.5, a inne 38.9, to wszystko zależy od twojego organizmu. Ja bym ci radziła tak jak wyżej zrobić powtornie test. Jak byś była w ciązy to chyba byłby to 5-6 tydzień. Test zrob jutro, a jak nie wyjdzie pozytywnie to idz do lekarza. Zobacz nastepny cykl i nastepna nadzieja bedzie. Najlepiej nie mysl o tym ciagle, bo jak sie bardzo chce to nie wychodzi, a jak nie to wyjdzie.Pozdrawiam i trzymam kciuki aby bylo to fasolka.

Gość PAULINA2222222
Wróciłam na mój topik.Ugotowałam obiad, posprzątałam a teraz mogę chwile posiedzieć.Kurcze wiecie co nic mi się już nie chce.Za niecałe trzy godziny zrobie sobie test i wszystko się okaże

Gość mumumka
paulina 22222!!! ja tez mialam taka sytuacje jak ty zrobilam 2 testy i wyszly negatywne, po kilku dniach poszlam do gina i po badaniu powiedzial mi ze nie widzi ciazy ale dla pewnosci umowil mnie na usg do pochwowe , po badaniu bolal mnie brzuch i strasznie sie balam bo w sercu czulam ze jednak jestem w ciazy. IIIIIIIIIIII USG potwierdzilo moje przeczucia teraz ma 3 letniego super urwisa . Takze trzymam kciuki za ciebie !!!!!!!!!!!!!!

Gość PAULINA2222222
Mumumka Naprawde??Sorki,dziewczyny,że wczoraj nie pisałam ale przyjechała do mnie siostra więc nie miałam czasu.Postanowiłam, że nie będe robić testu tylko pujdę na usg dopochwowe pod koniec tygodnia.

Gość PAULINA2222222
dziewczyny jesteście??

Gość mumumka
No i jak robilas ten test? idz do lekarza na pewno ci rozwieje watpliwosci. Pozdrawiam

no i jak test z krwi? bo chyba dziś miały być wyniki?

Gość PAULINA2222222
HEJ MAM WYNIKI ALE SIE WOGOLE NIE ORJENTUJE O CO W NICH CHODZI WIEC PRZEPISZE WSZYSTKO HCG-beta 11,53 IU/l obok strzałka do góry

Gość no to jesteś w tej ciąży czy
nie?

Gość PAULINA2222222
jeszcze nie wiem, jutro robie usg dopochwowe to się dowiem

Gość PAULINA2222222
hHej dziewczyny.Kurcze jestem wkurzona bo dopiero jutro mam usg o 15 .chciałam na dziś ale to jest nie mozliwe .Wiecie jestem nie kumata bo dalej nie kumam co z moją beta hcg ,no ale cóż wszystko ie okaze .pozdrawiam was i prosze abyście jeszcze trzymały za mnie kciuki.

Gość sssssssss
no i jak po usg?

Gość halooooo
halo