Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosieńkaa

Okres a tabletki

Polecane posty

Gość Zosieńkaa

Hmm jak jest u was z "okresem" podczas brania tabletek. Skończylam już drugie opakowanie. Po pierwszym dosrtałam po 3 dniach...Teraz mija 4 dzien po drugim opakowaniu a tu ani zwidu ani słychu. Czy mam się obawiac?

Gość poodnoszęę
ja też :-( wczoraj powinnam dostać (nigdy się nie spóźniał) a tu ani widu ani słychu... :-(

Gość spokojnie
czasem się zdarza, że jedno krwawienie gdzieś wypadnie, albo się spóźni, zwłaszcza na początku brania pigułek, albo kiedy są one nieodpowiednie. Czasem po prostu nawet po kilku latach brania, zmienia się gospodarka hormonalna organizmu i dobre do tej pory tabsy przestają pasować. Też mi się kiedyś zdarzył brak krwawienia i wszystko było w porządku.

Gość poodnoszęę
...włąśnie dostałam :-D Nic się nie martw--jak widzisz--wszystko możliwe :-)

Gość Zosieńkaa
Jaa pierdykam :D:D:D ale miałaś szczęście kobitko w ciągu 5 minut ;) :D Jak nie dostant to się nabawie nerwicy :D A ty w ktorym dniu przerwy jestes?

Gość pooddnooszę
tak samo jak Ty--w 4, a zawsze w 3 dostawałam :-) I biorę już 5 lat, więc miałam większego boja :-) nic się nie martw--będzie dobrze

Gość Zosieńkaa
No to rzeczywiście troszke wiekszy. Bo u mnie pewnie sie nie unormowało jescze.ale ja już ze strachu nie wytrzymam.. ;(

Gość taka babeczka
halo! proszę mi tu nie schizować się niepotrzebnie! tzn. potrafię sobie wyobrazić, jakie stresy przeżywasz, ale - nie powinnaś! nerwy tylko pogorszą sytuację (w sensie, że są niepotrzebne), a ja wierzę, że wszystko jest ok :) kup sobie tampaxy, bo wkrótce będziesz ich potrzebować, zobaczysz :) a wtedy - "hajlajf"! wszystko będzie dobrze :)

Gość poooodnoszę
..i informuj o sytuacji :-)

Gość gość
Kukukrykuuu

Gość gość
Ale i tak to jest i dym ogień i para się nie ma jak śnieg