Grub 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No i to grube a Asia tego zjèba broni Bo go lubi a on Ją. I on się nie będzie bał z nią spotkać jakby chciała kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Grub napisał: Bo go lubi a on Ją. I on się nie będzie bał z nią spotkać jakby chciała kiedyś. Ale odklejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 399 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: W nocy tesz chodzę Przecież elka mówiłem, że boisz się wychodzić po ciemku z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Dwie osobowości owsika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: A co cię to obchodzi. Do widmoka chodzisz a jego się czepiasz. Nie bądź zalosna Nie czepiam się leżaka. To było tylko pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, jeansy siostry napisał: przemek praawik jakby nie był głupi jak but i autodestrukcyjny całe życie, niszczony p0lacką wsią, to nawet miał potencjał na ruuchanie, ale wieś w p0lsce zapierrdoli nawet największego czada jak komara, a co dopiero przemka. Wyobraź sobie dziecko miało by slepia jak czacha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie czepiam się leżaka. To było tylko pytanie. Ojeju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, ♡♡♡♡ napisał: 2 lata. on ciało 40 lat ale umysł 16 lat jest młody umysłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Wies zniszczyła owsika. Zayebista teoria incela. Na wykop się nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Wyobraź sobie dziecko miało by slepia jak czacha nie wiem co ty pierrdolisz odklejony śmietniku Edytowano 3 godziny temu przez jeansy siostry 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 93 Napisano 3 godziny temu Przemysław nie jest pravikiem bo koleżanka madki go podobno seksiła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Do inpostu do zabki różnie gdzie trzeba Ja bym się bała w środku nocy iść do inpostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 399 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie czepiam się leżaka. To było tylko pytanie. Dało się zszyć odyb widmoka? Stawiał chociaż opór jak tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: nie wiem co ty pierrdolisz odklejony śmietniku A ty co przyjaciół szukasz. Wypjerdalaj blokować a nie pogaduszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Przecież elka mówiłem, że boisz się wychodzić po ciemku z domu Nie ona przekrecila wszystko ja pisałem że to nieodpowiedzialne bedac samotnom matkom wychodzic w środku nocy bo osieroci bombelki w razie czegoś a tak samo nie kobiece wysylac małolat bo może dostać kose i tesz stracom ojca. Byl taki przypadek na uwadze dostał kose pod zabkom w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja bym się bała w środku nocy iść do inpostu Szkoda ze do kryminalisty z ajkju murzyna się nie boisz chodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu A co do mnie to wychodzę i się nie boję tego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 3 godziny temu trza będzie do bingo wcisnąć paranoie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Niesamowite fascynujące że z domu się nie boicie wychodzic łoł szacun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 154 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja bym się bała w środku nocy iść do inpostu macie trochę inne gabaryty : ] 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja bym się bała w środku nocy iść do inpostu Tam jest widno wiele razy bylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 154 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: Niesamowite fascynujące że z domu się nie boicie wychodzic łoł szacun ja nawet śpię przy zgaszonym świetle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Zaczyna się. Jak jez ritarda to i przydùpas digidong musi przybyć ja odsiecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A co do mnie to wychodzę i się nie boję tego Jesteś nieustaszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A co do mnie to wychodzę i się nie boję tego Oczywiście że się boisz nawet Anastazja to pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 399 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie ona przekrecila wszystko ja pisałem że to nieodpowiedzialne bedac samotnom matkom wychodzic w środku nocy bo osieroci bombelki w razie czegoś a tak samo nie kobiece wysylac małolat bo może dostać kose i tesz stracom ojca. Byl taki przypadek na uwadze dostał kose pod zabkom w nocy. Elka prawdę mówi. Przekręcanie to twoja specialność, żeby zwrócić jej uwagę na siebie, bo nie masz czym innym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja nawet śpię przy zgaszonym świetle Fascynujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, PauIa napisał: Oczywiście że się boisz nawet Anastazja to pisała Zaloguj się na 36 kont jeszcze owsico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu My będziemy udawac że to inny owsik z odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 93 Napisano 3 godziny temu Elka przed wyjściem do żabki powinna pokazać że jest uzbrojona jak dzielny żołnierz i mieć wzruszające pożegnanie z synkiem mając na uwadze że to mogom być ich ostatnie wspólne chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach