Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu Albo taka para se w nocy wyszla pojedzic bmw i wyladowali w grobie gdy dziecko spalo i myslalo że ma pdpoeiedzialnych starych i się obudzi normalnie z mamom i tatom jak zwykle. Jednak dzieci to jusz się nie chodzi na parki trampolin i inne szajsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja nawet śpię przy zgaszonym świetle Serio? Ja muszę mieć światełko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Elka prawdę mówi. Przekręcanie to twoja specialność, żeby zwrócić jej uwagę na siebie, bo nie masz czym innym. On po prostu chciałby żeby ludzie mu w internecie odpisywali, bo to jego jedyna interakcja z innymi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu No ale ja jestem odpowiedzialny jak pilnowalem siostrzenca to bym hulka polozyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Albo taka para se w nocy wyszla pojedzic bmw i wyladowali w grobie gdy dziecko spalo i myslalo że ma pdpoeiedzialnych starych i się obudzi normalnie z mamom i tatom jak zwykle. Jednak dzieci to jusz się nie chodzi na parki trampolin i inne szajsy. Niektórzy nadal żyją jakby dzieci nie istniały. No ale co zrobisz nie wytniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BożeJajaWywalone napisał: Zaczyna się. Jak jez ritarda to i przydùpas digidong musi przybyć ja odsiecz Musi bo to superman. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 154 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jesteś nieustaszony Wiadomo! Zawsze mi dają tę naklejkę: Dzielny Pacjent! a to jednak coś znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Musi bo to superman. Spermen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No ale ja jestem odpowiedzialny jak pilnowalem siostrzenca to bym hulka polozyl. Jego też gniotles jak chomika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu Elka nie mówi prawdy wyczytuje z kontekstu głupoty zupełnie nie mające nic wspólnego ze mnom. Ja się bawię konwencjom wypowiedzi jak kermita i ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu O kermita też byłeś zazdrosny że ma chude nogi w rajstopach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Elka nie mówi prawdy wyczytuje z kontekstu głupoty zupełnie nie mające nic wspólnego ze mnom. Ja się bawię konwencjom wypowiedzi jak kermita i ona. baw się dalej, a czas ucieka kidulciku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 399 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, jeansy siostry napisał: On po prostu chciałby żeby ludzie mu w internecie odpisywali, bo to jego jedyna interakcja z innymi. Strasznie samotny człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: baw się dalej, a czas ucieka kidulciku. Idz blokuj dalej. Każdy tu srå co na leb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BożeJajaWywalone napisał: Jego też gniotles jak chomika? Odbieralem ze szkoły bylem w ganestopie albo po pączki hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) a w zasadzie to już uciekł więc nie ma różnicy. Edytowano 2 godziny temu przez jeansy siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Odbieralem ze szkoły bylem w ganestopie albo po pączki hipermarket Łoł szacun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Strasznie samotny człowiek. Nie byłoby to śmieszne gdyby nie miał problemów ze znoszeniem samotności, ale zfejlowany normik to wieczna beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 399 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Elka nie mówi prawdy wyczytuje z kontekstu głupoty zupełnie nie mające nic wspólnego ze mnom. Ja się bawię konwencjom wypowiedzi jak kermita i ona. Przecież prawie zawału dostałeś jak gołąb wyleciał że śmietnika i rzucił się na Ciebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Wiadomo! Zawsze mi dają tę naklejkę: Dzielny Pacjent! a to jednak coś znaczy Fajnie a lizaka też dostajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: Łoł szacun No w uk po angielsku to trochę skila trzeba huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: Nie byłoby to śmieszne gdyby nie miał problemów ze znoszeniem samotności, ale zfejlowany normik to wieczna beka. Tak samo zabawny jak twoja frustracja objawiająca się blokowaniem forumke. Łoł jestes mistrzem ajti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BożeJajaWywalone napisał: Wies zniszczyła owsika. Zayebista teoria incela. Na wykop się nadaje On ma rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: Nie byłoby to śmieszne gdyby nie miał problemów ze znoszeniem samotności, ale zfejlowany normik to wieczna beka. A ja nie mam żadnych problemów z byciem samemu nie czuje samotności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Przecież prawie zawału dostałeś jak gołąb wyleciał że śmietnika i rzucił się na Ciebie. Każdy by dostal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 154 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Fajnie a lizaka też dostajesz to dają jeszcze lizaki?! teraz to się czuję oszukany... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tam jest widno wiele razy bylem Przy paczkomacie pewnie tak ale idąc tam w nocy już nie i psy szukają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, PauIa napisał: On ma rację Haha nawet chłopaki do wzięcia ze stodoły typu szczena rùchaja w starej wannie jakieś szreki. Ogarnij stuleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: A ja nie mam żadnych problemów z byciem samemu nie czuje samotności dlatego bez przerwy kwiczysz za anastazją i żebrasz w żałosny sposób tu o to żeby ludzie cię cytowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 154 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No w uk po angielsku to trochę skila trzeba huh tam nawet małe dzieci mówia po angielsku, nie to co u nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach