Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haniuta

Co robic, poradzcie kochane dziewczyny !

Polecane posty

Gość Haniuta

Chodzi o to, ze rzucam definitywnie Cilest - jestem w polowie opakowania i szczerze mowiac, to mam ochote walnac to wszystko juz dzisiaj. Czuje sie fatalnie - mam zawroty glowy, jestem ogolnie otepiala, taka jakby zdretwiala i bola mnie lydki. Nie wspomne juz o nastroju i libido. W szafce leza juz nowe tabletki - Valette, ktore mam zaczac brac jak skoncze z CILESTem. No wlasnie i stad moje pytanie - czy moge rzucic tabletki teraz ? Za 2 dni pojawi sie okres, a ja w pierwszym jego dniu rozpoczne nowe opakowanie, czy moze od dzis zrobic normalna 7-dniowa przerwe i po niej sprobowac (jesli i te mi nie podpasuja, to rzucam kompletnie) z Valette ? Zaznaczam, ze z tak fatalnym samopoczuciem nie wyrobie kolejnych 10 dni w pracy. Prosze o rade.

Gość kk***
no ja niestety mialam ten sam problem..ale dalam rade i dzisiaj biore ostania tabletke Logestu.Wolalam nie ryzykowac przerwania w polowie, chociaz juz czasami nie dawalam rady. Moim zdaniem powinnas przetrzymac do konca opakowania i po przerwie zaczac nowe.

Gość Asieczek
ja myślę,że najlepiej będzie jak zadzwonisz do swojego gina.My tutaj możemy gdybać i się domyślać,ale lekarz będzie wiedział najlepiej.

Gość to ja 8666666
haniuta i c o zrobilas??? ja tez bylam w takiej sytuacji i rzucilam po 14 tabletkach i 3 dni po dostalam normalnie okres...

Gość Haniuta
to ja 8666666 ==>> Ja sie jeszcze waham, wczoraj wzielam jeszcze jedna o normalnej porze, ale naprawde dzis fatalnie sie czulam - ciagly bol nog, nabrzmiale zyly i zawroty glowy. Jestem prawie w 100 proc przekonana ze to od tabletek. W czwartek na bank pojde do ginekologa i spytam a te 2 dni chyba sie jeszcze jakos przemecze. Perspektywa calkowitego odstawienia mnie przeraza :( Pozdrowienia. Myslalam tak jak Ty, ze jesli odstawie to za 2 dni dostane okres i potem po 7 dniach od odstawienia, zaczelabym brac nowe...No ale moze na wlasna reke lepiej w to nie ingerowac? A jesli moge spytac to co bralas?

Gość to ja 8666666
HANIUTA: JA BRALAM logest i zmieniam go na novennete( nie wiem jak sie dokladnie to pisze) zmienilam go ze wzgledu na cene ale rowniez dlatego ze czesto mnie glowa boli stalam sie nerwowa itp tak wogole to chcialam calkowicie odstawic tbletki ale jakos nie moge bo boje sie ciazy...ja przerwalam po 14 tabletkach bo tylko tyle mialam!! na twoim miejscu pomeczylabym sie jeszce te 2 dni bo pozniej nie wiadomo jakie bede skutki odstrawienia na ktore ja sie zdecydowalam.......