Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnanika

pomozcie

Polecane posty

Gość czarnanika

odpowiedzcie mi na pytanko..to dla mnie wazne!czy jesli gumka nie peknie..to mozna zajsc w ciaze?czy cala nie peknieta prezerwatywa jest pewnym sposobem anty?czy mozna zajsc w ciaze przez sluz?nie chodzi mi o to co sie wydziela na krotko przed wytryskiem ale ogolnie o sluz! kolejny problem to..mialam ostatnio okres 2 dni...powinnam sie martwic?!noi ...powiedzcie mi..jak obliczyc dni nieplodne?!pozdrawiam

jezlei gumka nie peknie, nie zsunie się, nie jest przebita to jet to tzw.pewnik:) jeżeli śłuz chłopaka dostanie się do Twojej pochwy to możesz zajść w ciązę. Jeżli ostatnio miałaś jakąs niepokojącą sytuację (możliwość wpadki) to radze zrobić test-taki okres jest dosyć niepokojący jeśłi zazwyczaj masz obfitszy... http://www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=242&poddzial=Kalkulator a tu możesz obliczyc płodne dni

Gość czarnanika
zrobilam test!byl negatywny:)ale okresu nadal nie mam!wpadki nie mielismy zadnej...i raczej nie wydawalo nam sie zeby nam sie gumka zsunela czy jakos tak...sluz raczej tez sie nie dostal..ewentualnie troszenka zostalo jak zakladal moj partner prezerwatywe..ale mysle ze taka odrobina to...niepokoi mnie to ze ostatnio mialam ten okres 2 dni...a teraz spoznia sie 5dzien...a zazwyczaj mam regularnie...wczoraj mialam lekki wysilek i bolalo mnie w brzuszku..myslalam ze to oznaka ze cos sie zbliza:)ale nic...:(czy powinnam sie mrtwic?