Ovidio Lopez 48 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, uśpionaZzz napisał: normalnie to zawsze mozna ale ze schizofremiom napalenca nie pogadasz, babcia sie przestraszyla a to moja madka o czym ty chcesz gadac? ja nie mam ochoty perdolic bez sensu jak 95% forum, bedziesz mięć trabl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: o czym ty chcesz gadac? ja nie mam ochoty perdolic bez sensu jak 95% forum, bedziesz mięć trabl nom z toba tylko o róchaniu bo nie masz zadnych hoby, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 5 godzin temu wprowadzasz zenujaca atmosfere zaróchawcza, ja nie wiem jak Elka i Iskra moga to zniesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: nom z toba tylko o róchaniu bo nie masz zadnych hoby, niestety nie wiem o jakim roochaniu piszesz.. zalozylem temat o muzyce i zlazly sie zboczence i kielby im w glowach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: wprowadzasz zenujaca atmosfere zaróchawcza, ja nie wiem jak Elka i Iskra moga to zniesc ty masz we lbie zenującą atmosfere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 5 godzin temu Juz lezak lepszy bo uczuc jak z kolezanka tylko jednak ma niby pena, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: ty masz we lbie zenującą atmosfere nom wloczy sie taki ojdziedz i bije wiecznie piane ze dópy mu szlory nie dajom to az strach pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: nom wloczy sie taki ojdziedz i bije wiecznie piane ze dópy mu szlory nie dajom to az strach pisac dobra wyperdalaj z tym sciekiem żalóf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 5 godzin temu Haha ten Lopez to chyba ten Ali baba co miał nie dawno w avatarze gościa z wielkim nochalem i okularami i wielki maczo italiano jak srakarone hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 5 godzin temu Haha lopezowi zaraz żyłka strzeli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Haha ten Lopez to chyba ten Ali baba co miał nie dawno w avatarze gościa z wielkim nochalem i okularami i wielki maczo italiano jak srakarone hahaha Tak to on czyli kleks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 5 godzin temu Gratuluję wam naprawdę xD jutro wigilia a wy na kafeterii zamiast z własnymi dziećmi xD szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 5 godzin temu Ale jest zabawnie jak baby jada po gościach i im żyłka strzela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Ale jest zabawnie jak baby jada po gościach i im żyłka strzela tobie odbyt pęka jak alf chce zaplaty za nocleg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 5 godzin temu Ja żadnego alfa nie mam i nigdy nie miałem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 5 godzin temu I mieszkam za darmo w lesie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: tobie odbyt pęka jak alf chce zaplaty za nocleg Wez dziadu odjedź już z tą frustracja i zajmij się rodzina. Chyba ci się rolę życiowe popjerdolily bo nadal ci się wydaje że żyjesz życiem singla. W dodatku rozchwytywanego przez karynki w disko bandzo. Obudź się bo dzieci masz za sciana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Wez dziadu odjedź już z tą frustracja i zajmij się rodzina. Chyba ci się rolę życiowe popjerdolily bo nadal ci się wydaje że żyjesz życiem singla. W dodatku rozchwytywanego przez karynki w disko bandzo. Obudź się bo dzieci masz za sciana wez se chlusnij ze szklanki, bredzisz femecel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Kocham3lcië napisał: I mieszkam za darmo w lesie xd jak kazdy świr wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: wez se chlusnij ze szklanki, bredzisz femecel Napisał incel wstawiający zdjęcie jakiego patola xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 4 godziny temu W święta też się będziecie kłócić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 4 godziny temu Masz coś do swirow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Napisał incel wstawiający zdjęcie jakiego patola xD polej do szklanki przegrywko zyciowa i do lustra za kolejny rok w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Masz coś do swirow? do ciebie zyebie ale dopiero kiedy wyjmiesz te galęzie z.doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: W święta też się będziecie kłócić? to zyeby są... niska szkodliwosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 1 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: W święta też się będziecie kłócić? PO ŚWIĘTACH BĘDZIESZ 2 RAZY WIĘKSZA NIZ TERAZ HE HE XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miss kelifornia napisał: PO ŚWIĘTACH BĘDZIESZ 2 RAZY WIĘKSZA NIZ TERAZ HE HE XD Już jestem wielka. Podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 4 godziny temu Ale ty dla mnie jesteś zerem więc spieerdalaj odpadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 4 godziny temu Ja na szczęście dużo nie będę jadł,.poza tym mam cały rok karnet na basen siłownię i sauny to spale xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Ale ty dla mnie jesteś zerem więc spieerdalaj odpadzie dla ciebie .. a kim ty jestes cpunie z bajorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach