Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milusia25

Aleksander - jacy są chłopcy i mężczyźni o tym imieniu?

Polecane posty

Mam pytanie do osób, którzy znają Olków. Otóż wiem, co o znaczeniu i pochodzeniu tego imienia piszą książki czy strony internetowe. Chciałabym jednak, abyście podzielili się spostrzeżeniami na temat Aleksandrów z Waszego otoczenia, jakimi cechami się charakteryzują. Dzięki!

Gość ciocia klocia***
są tacy , jakimi ich wychowaja rodzice, jakie wzorce im przekażą

Gość IzkaBura
Wychowanie owszem, ma największe znaczenie, ale prawdą jest, że za imieniem też idą pewne cechy. Anie na przyklad NA OGÓŁ są porządnymi dziewczynami, co do Aleksandra znam tylko jednego - łobuz, intrygant, ale ambitny i wiele osiągający w życiu ;-)

Gość Olek30
Hm, ambitny owszem, ale chodzący własnymi drogami, uparty

Gość Młoda Kosa
A ja nie znam żadnych Olków, wydaję mi się to imię bardzo niepopularne i brzydkie

Znam paru Aleksandrow, mam jednego w grupie na studiach od 2 lat (przesladuje mnie, ale teraz prawdopodobnie siadl :) ) i innego, ktorego ucze i wykladam tajniki jezykow :) Powiem tak: z doswiadczenia wynika mi, ze to osoby widoczne na tle innych, bardzo pewne siebie, twardo dazace do wyznaczonych celow, ambitne, niestety materialisci (w przeszlosci znalam jeszcze paru potwierdzajacych te cechy) papa ::)

Gość Znająca
Chyba coś w tym jest...