Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackRose

Jest tu ktoś kto słucha Depeche Mode ??

Polecane posty

Gość BlackRose

:)Reach out and touch faith

Gość blackRose
DMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDM

Well I\'m knocking on Death\'s door Will I take my rest? Have I passed the test? Mother are you praying? Father I\'m saying I\'m coming home ;)

Gość BlackRose
What can I say?I don't want to play anymore What can I say?I'm heading for the door I can't stand this emotional violence Leave in silence

Witam! Witam! Witam! Słucham namiętnie i od lat i mam to ślepe szczęście, że udało mi się już usłyszeć \"Playing The Angel\"! Byle do października! :D Znacie to miejsce? www.depechemode-forum.pl poDrawiaM P.S. No proszę, proszę... Serializable... :D

Gość beznadziejna82
Gdzie uslyszalas Playing the Angel???!!

Witam namiętną palaczke(i nie tylko pewnie ;)) lubie czasem posłuchac Dm ale jakims zagorzałym fanem nie jestem. szczególnie starsze przeboje.

Pracuję w branży muzycznej i kolega, też fan, dziennikarz, pamiętał o mnie :-) Moje wrażenia po pierwszym przesłuchaniu są na Forum (adres powyżej). Eeeech...! Fajnie Was tu znaleźć! Jesteśmy wszędzie!? :>

Yeah, me to... To chyba jeszcze nie jest TEN moment... Tak to sobie tłumaczę... Ja po prostu lubię palić, no! :/ Breathing in Fumes :-)

Gość BlackRose
DM juz dawno stało sie moja pasja wiec nie mogłam nie dodać takiego tematu :)Carlitta napisz cos wiecej jak tam wrazenia ???? ja już sie doczekac nie moge płyty!!!doberze , że mam Precious!

sorry ze zasmiecilem temat tymi fajkami ale Carlitte trudno spotkać bo zabiegane dziewczę :) ja też chyba lubie :)

Różyczko, zapraszam na Forum, tam więcej osób podzieliło się wrażeniami :-) Ewentualnie prześlij maila to wrzucę Ci tę re(we)lację na skrzynkę :-) W poniedziałek w Londynie Stelmi przeprowadza wywiad z chłopakami! Eeeeech...!

Różyczko, zapraszam na Forum, tam więcej osób podzieliło się wrażeniami :-) Ewentualnie prześlij maila to wrzucę Ci tę re(we)lację na skrzynkę :-) W poniedziałek w Londynie Stelmi przeprowadza wywiad z chłopakami! Eeeeech...!

Gość BlackRose
Dzięki Carlitta !!!! to może podam maila rose15dm@wp.pl ohh.... kolejny wywiad!!! jak ja kocham tych moich Ideałów!!!! ps.Carlitta wybierasz się na koncert? jeśli tak to moze sie spotkamy :)

krótko ale jak intensywnie : 2 topiki, papierosy, DM, oboje jestesmy ludźmi, lubimy mafie.... i tak by można wymieniac w nieskończoność :D

Rose, postaram się jeszcze dzisiaj wysłać - mam na prywatnym komputerze. Oczywiście, że wybieram się na koncert! Na razie tylko Katowice, ale znajomi kuszą, oj kuszą... Skąd jesteś?

Gość BlackRose
Jestem z Czechowic Dziedzic to niedaleko Bielska-Białej... Kojarzysz? A Ty??Będę Ci bardzo wdzięczna jeśli mi to kiedys prześlesz :). Nie ma problemu ja jestem cierpliwa:)Zreszta na takie cudo jak DM warto czekać :) No ja tylko Katowice, tzn AŻ! Bo to cud , że tam jade... :)Z fanami mam bardziej korespondencyjny kontakt w moim mieście nie ma wieluoddanych fanów:).pozdrawiam Cie serdecznie!

Gość BlackRose
Serializable...No masz bliziutko tylko spiesz się bo nie wiem czy bileciki jeszczze są :/pozdrawiam

Gość BlackRose
mam nadzieje, że Ci sie uda zdobyć!:) jeszcze zawsze zostają konkursy...:)

Rose, zatem w Bielsku masz baaardzo silną ekipę - Dziadek, Wawrzyn, Tytus itd. Bardzo fajni ludzie :-) Maczałam paluszki w organizacji zlotu w 2002 w BB właśnie z nimi! :-) Ja jestem w Wawie. Tak, koncert jest w marcu, ale biletów już nie ma :D Chociaż może... :> Zapraszam na maila. Hmm, teraz kilka razy się zastanowię zanim do jakiegoś tematu zajrzę ;-)

Gość Black Rose
LET ME TAKE YOU ON A TRIP AROUND THE WORLD AND BACK AND YOU WON'T HAVE TO MOVE YOU JUST SIT STILL....