Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackRose

Jest tu ktoś kto słucha Depeche Mode ??

Polecane posty

Gość Black Rose
I'm the Cleanest I've been :)

Clean to stanowczo mój ukochany kawałek :-) I strasznie nie lubię, jak grają go na zlotach! Taka zaborcza jestem! :]

Witam i dołączam do Was:) Pierwsze fascynacje zaczęły się pod koniec podstawówki, potem miłość dojrzewała i trwa do teraz, a mam już 28 lat. Nawe mój mąż był kiedyś depeszem (znaczy zadziałało podświadome przyciąganie, bo wcześniej się nie znaliśmy;) No i też palę bo lubię;) So tired ..so soon What happened to you...

z Łodzi:) Kurcze, bo ja tylko w pracy mam neta:( Teraz musze spadac do domu, w weekend mnie nie bedzie:( Ale w poniedziałek wrócę:D See you:)

Gość never let mi down again
proszę, dajcie jakiegoś linka do jakiegoś ich teledysku lub samej muzy.Proszę, zaraz padnę jak ich nie usłyszę. Kocham Ich od lat (a mam 29). Proszę.... Kasia

Gość faith
Witam! Podaję linka na życzenie:) Jak fajnie,że tu też można jakieś czarne duszyczki spotkać.... enjoy!

strasznie Ci dziekuję i żebyś tu był to bym Cię zacałowała

jeszcze pytanko: czy można zmieniać piosenki i jak? cmok

faith, już wiem przecież to radio, wybacz blondynce.

Jedna z milosci mojego zycia pamietajaca jeszcze czasy podstawowki :D

Gość faith
Ależ dziękuję:)...fajnie, że się na coś przydałam

Gość BlackRose
Tak tak mysle, że jest tu troszke tych Czarnych duszyczek...A napewno jedna ja! Oddałam swa dusze DM i w cale tego nie żałuję dzięki nim odnalazłam siebie określiłam... teraz wiem kim naprawde jestem wszytsko dzięki Nim!

W życiu bym nie pomyślała, że tak się stanie, a właśnie Depeche Mode zaprowadziło mnie w to miejsce w zyciu, w którym teraz jestem! Moja miłość do muzki zaczęła się właśnie od nich, a teraz pasję połączyłam z pracą. I to właśnie dzięki DM! pozDrawiaM i STAY DEVOTED! :-)

Gość BlackRose
Carlitta i oto kolejny przekład jak DM wiele nam daje! Oni mnie tak wiele nauczyli... Ta wrazliwość ukryta głęboko w pięknych czasami dwuznacznie pięknych tekstach!:)Do tego Martin rozbudował we mnie ten Depechoeski pesymizm, który tak lubie :)

Gość BlackRose
przepraszam Depeszowski

Gość BlackRose
THINGS GET DAMAGED THINGS GET BROKEN I THOUGHT WE'D MANAGED BUT WORDS LEFT UNSPOKEN... pozdrawiam fanów:)!

o, jesteście znowu \"na wierzchu\" ;) Miło znowu Was widzieć:) Wpadłam na momencik bo w robocie siedzę i czasu brakuje...nie jest lekko;) ....You\'ve got to work hard if you want anything at all. Pozdrawiam!

Gość PŁYTka
teraz w media markt dostałam zajebistą płytke ze starych lat sa po 3 pakowane za 29,90 ekstra powspominac.

Gość błękitnybalonik
Mój mąż słucha namiętnie to i ja siłą rzeczy :-),to jego pasja ,to jego miłość

Serio, Ty kafeteryjny flirciarzu... Mam Cię na oku... Lewym... :classic_cool: Pozdrawiam, pozdrawiam :-) Z Dobrą Muzyką już tak jest, że jak złapie to trzyma mocno i długo, Baloniku ;-)

Gość Wklejam
12:38 pewna pani 25 kiedyś nienawidziłam tego zespołu ale mój mąż przekonał mnie to ich utworów i naprawde są super..... czy jest ktoś kto ubi ten zespół? ...when you worry you make it double... isn't it ironic? don't you think? 14:27 olivia Mialam tak samo jak Ty...kiedys nie lubilam tego zespolu, ale moj chlopak jest wielkim fanem DM, kupil plyte DVD "One night in Paris", obejrzelismy wspolnie i oniemialam....przede wszystkim dlatego,ze koncert bardzo mi sie podobal, ich utwory sa extra a zwlaszcza "Halo" oraz " enjoy in silence" (moje zdanie ) no i zaskoczona bylam swoja rekacja...jednak gusta sie zmieniaja bezapelacyjnie 13:20 AsiaDM Czy ich lubie?? ja nimi żyje!! 13:53 peppers lubie Depeszow ale KOCHAM RED HOT CHILI PEPPERS

Gość osiołek...
uwielbiam ich od kiedy...nie pamiętam :)

Gość osiołek...
zawiodłeś mnie taką miałam chrapkę ;)