Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinaaa

czy mialyscie moze test romed??

Polecane posty

Gość karinaaa

moze korzystalyscie z takiego testu i mialyscie podobna sytuacje a minowicie od jednej kreseczki jakby puscil kolorek i troszke zabarwil powierzchnie plytki ale kreski nadal 2 widoczne jedna troszke bardziej jasna ale byla i za pierwszym razem i za drugim,tylko czy to zabarwienei plytki to nie jakis blad ?

siema! ja miałam ten test, nawet 2 :P za pierwszym razem wszła mi gruba kreska potwierdzająca ciążę ale na początku rzeczywiście zabarwia się prawie cała płytka a z a drugim razem również najpierw cała płytka zabarwiła się na czerwono a potem powstała z tego kreska kontrolna i taka delikatna druga potwierdzająca ciążę, ale prawie niewidoczna, choć w tym miejscu było również takie wgłębienie... może dlatego że 2 test robiłam z popołudniowego moczu i ten był za bardzo rozrzedzony. Poza tym czytałam w necie że test może nie wykazać ciąży również wtedy, gdy zapłodnienie miało miejsce po owulacji. Pozdrawiam!

Gość karinaaa
dokladnie u mnie wyglada to tak samo i sa 2 kreski. Powiedz dla Cibie test sprawidzil sie ,zostalas mama ??:)

wiesz co, po tych testach a szczególnie po tym drugim, który zachwiał moją pewność że jestem w ciąży zrobiłam jeszcze jeden Pre-Test i ten też był pozytywny ale tak naprawdę to jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży bo na to za wcześnie. W przyszłym tyg jeśli nie dostanę okresu idę na usg dopochwowe ponieważ wg moich wyliczeń będzie to 6 tydzień więc powinno być już widać. Wtedy będę mogła Ci napisać czy jestem czy nie. Ale wiesz, powiększyły mi się piersi, wczoraj o mało nie zwymiotowałam po kilku ciastkach więc chyba jestem :) ale tak naprawdę bedę się cieszyć wtedy gdy potwierdzi mi to lekarz.

Gość karinaaa
u mnie z mich wyliczen bylby 2tydz wiec wiem ze na lekarza za wczesnie ,co o innych dolegliwosciach ciezko powiedizec bo moze byc tak ze sobie juz cos wymyslam ale przeczucie mi mowi ze tak nie jest. moze i bym nie robila tych testow tak wszczesnie gdyby nie to ze ostatnia miesiaczka trwala tylko 2 dni i wsumie byla bardzo skapa co mi sie nigdy nie zdazylo ,narazie poczekam z tym kolejnym testem, koniecznie napisz co lekarz powie ,zycze powodzenia:)

Gość gość
I o to w odmętach zawiści wyłonił się Idakon trzeci niebieski i rzekł do swego ludu jebta się na ryjka.