Spaghetti... 479 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Aha magda święta, bo się wygadała a ja ta zła bo ją upominam, że ak się nie robi. Coś z tobą kiepsko, nawet bardzo kiepsko ... Magi się nie wygadała znam ją, tylko Ty masz z tym problem Gretta. Relacja jej z Widmo nie musi Cię obchodzić, ale skoro jest inaczej, to ją lub jego prywatnie pytaj co jest grane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie szukam, ale Ty chyba też nie Gretta skoro nie poznajesz kto ma jaką ksywę czasami Przecież Ona na temacie to nie podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja Cię upoważni to tak. Ale raczej rodzina jest pierwsza. Boję się tam iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 3 godziny temu On teraz grypsuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Margherite napisał: Przecież Ona na temacie to nie podszyw Tak wiem, ale nie kumasz kto jest kim często i to mnie zastanawia Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Magi się nie wygadała znam ją, tylko Ty masz z tym problem Gretta. Relacja jej z Widmo nie musi Cię obchodzić, ale skoro jest inaczej, to ją lub jego prywatnie pytaj co jest grane Oczywiście że sie nie wygadałam. Nigdy nie napisze na forum czegoś co ktoś by nie chciał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Magi się nie wygadała znam ją, tylko Ty masz z tym problem Gretta. Relacja jej z Widmo nie musi Cię obchodzić, ale skoro jest inaczej, to ją lub jego prywatnie pytaj co jest grane A ciebie co tak obchodzi.Nie powinno cię obchodzić. Będziesz tu skakał do mnie z bzdurną czepialską gadką. Czytaj Onna bo masz problemy z czytaniem i rozumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak wiem, ale nie kumasz kto jest kim często i to mnie zastanawia To wytłumacz. Nie trzeba się zastanawiać, nie jestem tu cały dzień żeby coraz nowsze konta rozpoznawać od których się roi. Edytowano 3 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Oczywiście że sie nie wygadałam. Nigdy nie napisze na forum czegoś co ktoś by nie chciał Wiadomka i za to Cię szanuję pomimo tego, że z Widmo mi nie po drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Margherite napisał: To wytłumacz. Nie trzeba się zastanawiać, nie jestem tu cały dzień żeby coraz nowsze konta rozpoznawać od których się roi. Każdą ksywę kto jest kim mam Ci tłumaczyć skoro pytasz innych ludzi o to ? Gretta twoje wymagania są zbyt duże Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak wiem, ale nie kumasz kto jest kim często i to mnie zastanawia Trzeba być na jednym koncie, w zapasie mieć drugie. Pojmujesz? A nie co chwila inne. Zastanawiaj się dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Każdą ksywę kto jest kim mam Ci tłuamczyć skoro pytasz innych ludzi o to ? Gretta twoje wymagania są zbyt duże A ty dlaczego mniue nie rozpoznałeś na innych kontach, wyjaśnisz? Tylko ci musieli obwiescić że np Qiaan to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 3 godziny temu O co ta kłótnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Każdą ksywę kto jest kim mam Ci tłuamczyć skoro pytasz innych ludzi o to ? Gretta twoje wymagania są zbyt duże Nie sądzę ze duże.Szon patrol się wymigała od przyznania że jest Qwerty Ja zawsze mówię kim jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: O co ta kłótnia Żeby się kłocić, bo o ciebie poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiadomka i za to Cię szanuję pomimo tego, że z Widmo mi nie po drodze Wróci widmo to im powie że sam tego chciał bo co jak co ale ja go znam tutaj najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Margherite napisał: A ty dlaczego mniue nie rozpoznałeś na innych kontach, wyjaśnisz? Tylko ci musieli obwiescić że np Qiaan to ja Dlatego, że wyjaśnali Cię publicznie, a twierdziłaś, że to nie Ty i co teraz masz do powiedzenia skoro się przyznałaś Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Żeby się kłocić, bo o ciebie poszło O mnie nie warto sie kłócić pogódźcie się grzecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 3 godziny temu Nie kłócić się, bo stres jest niewskazany przed snem. Koszmary się będą śnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Dlatego, że wyjaśnali Cię publicznie, a twierdziłaś, że to nie Ty i co teraz masz do powiedzenia skoro się przyznałaś Aaa.. nie rozumiem sformułowania tego zdania. Nic takiego nie miało miejsca, że to nie ja, a potem przyznałam się że ja ? Co ty gadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 782 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Wróci widmo to im powie że sam tego chciał bo co jak co ale ja go znam tutaj najbardziej Dostajesz medal kafeterii ja prdl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Wróci widmo to im powie że sam tego chciał bo co jak co ale ja go znam tutaj najbardziej Wróci i niech mówi, bo jaki jest taki jest, ale przynajmniej ma zasady i za to go szanuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Margherite napisał: A ciebie co tak obchodzi.Nie powinno cię obchodzić. Będziesz tu skakał do mnie z bzdurną czepialską gadką. Czytaj Onna bo masz problemy z czytaniem i rozumieniem. I tu mi nie odpowiedział. Spagetii Makaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 2 godziny temu Adios ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Margherite napisał: Aaa.. nie rozumiem sformułowania tego zdania. Nic takiego nie miało miejsca, że to nie ja, a potem przyznałam się że ja ? Co ty gadasz. Nie rozumiesz i to jest właśnie problem. Pytasz innych kto jest kim, a sama miałaś kilka kont i wypierałaś się, że to nie Ty jak chociażby Miecz Cię wyjaśniał i to mi się nie podobało, ale wiesz co? Miał rację w tym przypadku Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Leżaka też nie ma i mam nadzieję, że go nie zamknęli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie rozumiesz o to jest właśnie problem. Pytasz innych kto jest kim, a sama miałaś kilka kont i wypierałaś się, że to nie Ty jak chociażby Miecz Cię wyjaśniał chociaż mi się to nie podobało, ale wiesz co? Miał rację w tym przypadku Czyli? Co znowu Miecz nagadał? Problemy prawdziwe to są w życiu realnym Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie rozumiesz o to jest właśnie problem. Pytasz innych kto jest kim, a sama miałaś kilka kont i wypierałaś się, że to nie Ty jak chociażby Miecz Cię wyjaśniał chociaż mi się to nie podobało, ale wiesz co? Miał rację w tym przypadku Wiesz co Miecz mi powypisywał że śpię z synem że piję że jestem ogólnie jolka. Miał rację? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach