Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Pitolić tez trzeba umiec :P Senda🌻 bardzo mi przykro , może spróbuj później ...

Senda - może spróbuj najpier ściagnąc to na pulpit , ja właśnie przed chwilą tez próbowałam otworzyc pocztę i nie dało się , a jak już to miałam u siebie , otworzyło się bez problemu ... Dzięki wszystkim za pocztę ... Usmiałam się z tych pomyłek radiowych :)

Diarra🌻 nic nie chce iść, trudno😭 Zahir usg jeszcze nie miałam, natomiast inne badania krwi wskazują na anemię. Idę do lekarza w poniedziałek.

Gość a zdychajcie....

Pomarańczowy jesteś cool i do tego dowcipny ha, ha ,ha, Musiku🌻 witaj napisz co tam u Ciebie, czy ma się lepiej, mam nadzieję, że tak.

Musiku coś wydaje mi się, że kwitniesz;) Mam nadzieję, że zaraz otrzymasz pocztę.

A jak wam podoba się wiosna od strony robactwa - ble - już dzisiaj widziałam ożywione muchy , a miałam też pierwsze spotkanie z koszmarem mojego zycia czyli pajakiem. Taka bestia łaziła po ścianie, ze szok. Nie wiedziałam jak się zmobilizowac zeby w ogóle do niego podejść i ten strach , ze mogę go nie trafić ... Boże co ja bym dała, zeby pająków nie było na świecie ...

Znowu net chodzi jak chce. Ale i tak teraz cócia chce do niego :( . Całuski na dobranoc. Do jutra przy porannej kawce. Pa Słoneczka 🌻👄🌻

Witajcie ❤️duszka Kawa zaparzona i czeka. Kto chetny?? Pogoda dzisiaj pod psem \"\"czarne chmury kotłuja nad miastem\"\" Haneczko rzeczywiście nasz Rynek wygląda bardzo pięknie , wczoraj zrobiłam sobie przed południem mały spacerek. Letnie kawiarenki i zaczynają funkcjonowac jest fantastycznie. Dzisiaj jest maraton, moja córcia niestety nie bierze w tym roku udziału ,bo trenerka \"zaspała\" Na długi weekend wyjeżdzamy do Sułowa, 60 km od Wrocławia, jeździmy tam w kazdy dłuższy weekend i w okresie wakacyjnym.

Pozdrowienia z pochmurno-słonecznego Sieradza Rano u nas skromnie popadało, a teraz słoneczko walczy z chmurami i nie nazbyt ciepło, może słońce stanie na wysokości zadania, a naprawdę to zapowiedzi na dziś chyba były deszczowe. Bea❤️ dziękuje za kawę, może troszkę byśmy rumu dolały na te chmurki. Cześć na razie, idę po kawie na ręczne pranko. A co dziś robicie popołudniu, bo ja dziś i jutro jestem słomiana wdowa. Kolega męża się żeni i dziś idzie na ślub, a jutro na poprawiny, już czuje jak wróci z tych poprawin, on on ma słabiutką głowę, szybko wysiada.;)

Zyczę Wam miłego dnia ❤️❤️❤️❤️ 🌻Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować. 🌻

Lubie słuchac Beaty ,chociaz nie powiew żebym za nią przepadała. Ale ma niektóre fajne kawałki.

Witam z deszczowego i zimnego Pomorza tem.7 stopni .Jak ma być taka wiosna to ja jej nie chcę.Wczoraj zrobiłam sobie porządki w domu,zrobiłam obiad na dwa dni ,żeby iść dzisiaj na ogród z porządkami a tu klapa. Senda ja osobiście lubię Beatę Kozidrak ,dobrze się trzyma na te swoje latka. Macie pozdrowienia od Perełki ,zrobiła sobie badania na przeciwciała w 20 tyg.i są w normie ,także konfliktu chyba nie będzie,brzuszek coraz bardziej jej pęcznieje i dzidzia się już mocno rusza.

Dla PEREŁKI, jej KOCHANEJ FASOLKI i wszystki innych, którzy tu zaglądają. 🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻 Ważne chwile Witaj nowe życie Jak małe na twej dłoni jest ziarenko, które przyniósł ci wiatr... Jedna, mała chwilka i stało się twoją własnością. Teraz od ciebie zależy jego istnienie, a nieopatrzny ruch może sprawić, że uleci z wiatrem bezpowrotnie. Jeśli jednak ochronisz je i zajmiesz się nim jak gorliwy ogrodnik, przyjdzie czas, że będziesz z niego kiedyś dumny. Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia. Dziel się miłością Czy widziałeś kiedyś łąkę usłaną cudownie czerwonymi makami? Wszystkie - jak wspaniała, jedna rodzina - wzrosły, nabierając barw miłości. Rozdawajmy więc to, co w nas najpiękniejsze. Wciąż udowadniaj, że to ty bardziej kochasz. Sięgnij do wspomnień Kiedy sięgasz pamięcią wstecz i otwierasz album swych wspomnień, przywołujesz chwile, które są twoją własnością. One wciąż żyją w tobie, a ty w nich. Udajesz się w podróż do dzieciństwa twej duszy, by powrócił czyjś uśmiech, który pamiętasz do dziś, krajobraz niezapomniany, spacer w deszczu, ludzie, których kiedyś spotkałeś, spojrzenie drogich ci oczu... Z biegiem lat coraz bardziej tęsknimy do dzieciństwa... Bądź obecny Są takie chwile, kiedyś czyjaś pomocna dłoń jest niezbędna; czyjaś obecność jest ratunkiem, wybawieniem, otuchą, pocieszeniem. Jak dobrze, że jest ktoś, do kogo możesz zwrócić się o pomoc. Jak dobrze, że ty jesteś, by komuś przyjść z pomocą, po prostu przy nim być, gdy tego potrzebuje. Jak dobrze, że jesteś...

Ale u nas się pięknie zrobiło, słoneczko jednak wygrało. Jest ciepło, słonecznie, ptaki cudnie śpiewają. Jest uroczo. Oby tak zostało i na jutro.

Witajcie kochani 🌻👄🌻 Moje plany sabie a zycie sobie. Miałam nadzieję rozwiesic pranie na powietrzu , a tymczasem u mnie dzisiaj pochmurno i popaduje drobniutki deszczyk ( ale chociaz jest ciepło). I tym sposobem pranie meczy się w mieszkaniu :( A ja zamiast przy kawce spotkac się z wami musiałam iść do apteki bo moje dziecię sie pochorowało . Boli ją gardło i kaszel męczy. Mam nadzieje, ze to tylko chwilowo. Na obiadek zrobiłam lazanie i pojadłam tak , ze aż wam wyrzuty sumienia :P Ale była pyszna , mniam ... Witaj Buberku 🌻 zaniedbujesz na s ostatnio , opowiadaj jak było na świetach ... Senda🌻 poproszę o garść optymizmu dla mnie. Ostatnio kiepsko z tym u mnie, ale powolutku , powolutku jest już lepiej. :) Jesli chodzi o Beatę Kozidrak , to jej pierwsze piosenki wspaniale kojarzą mi się ze szczęśliwym okresem młodości , beztroskim zyciem ( wakacyjne wypady do dziadków na żniwa , zabawy w remizie, niebo pełne gwiazd , zapach koszonej trawy i jej \"Piechotą do lata\" ... I zawsze chętnie jej słucham chociaz fanką nie jestem i nie mam jej ani jednej piosenki w swoim muzycznym folderku ... Beatko 🌻 jak ma się twoja dietka , bo moja jest w zagrożeniu. Nie wiem czy to słaby nastrój psychiczny ,czy tabletki antykoncepcyjne , czy święta - ale mam kilogram do przodu ... Zahir 🌻 i Perełko 🌻 trzymajcie się zdrowo i życze duzo radości . Czy Julka jużna dobre wie do czego służą nóżki :) 🌻👄🌻👄 kwiat]👄🌻👄 kwiat]👄🌻👄 dla wszystkich na udany weekend . Ja dzisiaj nastawiłam kolejną porcje mojej naleweczki i jak mnie chandra dopadnie to ...