Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Witaj Zahirku!!! Rzeczywiście upał daje popalić ale to dobrze bo za 2 miesiące zapomnimy o upałach zacznie sie jesien i zimno.......brrrrr. Jakie masz plany na urlop? Ucałuj mocno Perełke ,to juz 8 miesiąc!!!!!!!!!!!! NIedługo swpją kruszynke bedzie miała przy sobie ale fajnie.

Witajcie Dziewczyny. Słyszałam plotke, że od jutra ma byc chłodniej, i czepiam sie jej ogona z nadzieją, że to prawda. dzis zegnam rodzinke, która prze tydzień pobytu nieźle mnie umęczyła ale wizyta na jakis czas \"odklepana\". teraz czeka mnie odgruzowywanie mieszkania i stawianie wszystkiego na miejscu. Wakacje w pełni, szymcia , mam nadzieję, że ciało wymoczyłas w niemieckiej wodzie, polska tez dobra, byleby była zimna. Cholera, jakoś nie możemy przekroczyć tej strony 323. ciagnie sie juz od tygodnia. Jutro oddaje mój domowy komputer do reanimacji. Mam nadzieję, że niedługo będę go miała znowu w domu. Wieczorami bardzo mi kompa brakuje, zwłaszcza, że dziecko znowu wyjeżdza i bedę miała swobodny dostęp do netu. Pozdrawiam was ciepło i czycze miłego dnia. Wysłałam do was moje ostatnie zdjęcia. mam nadzieje, że dostałyscie,. jak ktos nie dostał to prosze podać maila to wyslę. całuski. hanna

No faktycznie, ciąąąąaągnie się lepko strona 323..., upaaaaał, asfalt miękki, Szymcia, ha, w taki upał to wiedza lepi się sama do siebie chyba..., tak jak mówisz bez komentarza... Hanka, zdjęcia jak najbardziej, zbadałam stan skrzynki własnej i są, radosne oczy Małej, jak już ktoś pisał, jest twój uśmiech, a ktoś jeszcze inny, ze dobrze byłoby fotki wakacyjne posyłać... Dobry pomysł, aaa Diarra pisała, no tak, to przysyłajcie się... Buziaki!

Cześc kobietki!!!!!!!!!!! We Wrocławiu chyba troszke chłodniej bo słoneczko za chmurkami. Oby tylko juz na dobre pogoda sie nie popsuła bo u nas to już tak jest. Buziaki i zajrze do was później.

Udalo się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to znowu ja ją rozpoczęłam.

cześć laseczki/ We Wrocławiu o parę stopni chłodniej i od razu inna jakość zycia. nawet słońce nie prazy wściekle i mozna spokojnie oddychać. Rodzinka wyjechała, wieczorem posprzatałam, poprałam posciele i generalnie jako tako doprowadziłam do do uzytku. Ileż sie teraz zrobiło w domu miejsca... A jaka cisza??? A co u was? czekam na wakacyjne fotki i zyczę miłego leniuchowania. Hanna

Cześć kobietki, wróciłam !!! Dziękuję za zdjęcia Haneczce i Beatce. U mnie wcale się nie ochłodziło, upał trzyma, 32 stopnie w cieniu! :( Trzymajcie się i nie roztopcie, byle do zimy... :D 🖐️

Mirinda, ja tam się właśnie jednak roztopiłam..., bezkształtnie, bezkonturowo, dogorywam, o nodze nie wspomnę....

Alja nie daj się !!! Ja wczoraj dogorywałam, dziś próbuję walczyć :), ale nie znoszę upałów i opalania się... Chyba jestem nietypowa, co Wy na to kobietki..?

Hahahaha, nie znoszę, powiew od morza uwielbiam, ale żeby tak leżeć plackiem, to absolutnie niekoniecznie...i nie wielkie. Ja w piątek jadę, skoro świt nad morze. Jeden weekend tylko, hmmm, musi starczyć za całe wakacje...Bo później to już nigdzie się wybieram z racji wyższych, finansowych. Zdjęcia na pewno będą. Buziaki dla nie-odwiedzających-naszego-topiku...:)

\"....i nie wielkie?\", boszechsz, co ja miałam na myśli, jakieś głupoty pewnie, no...muszę nogę chować przed słońcem... , to pewnie w takim znaczeniu napisałam, a i też ogólnie nie lubię...:)

A ja lubie sie opalac ale nie moge.pamietam jak rok po operacji wyjechałam nad morze (oczywiscie lekarka była przeciwna) i caly czas siedziałam na plaży pod parasolem . Straszne to było. Alja🌻uszku miłego pobytu nad morzem.

Gość mania 111
Jestem ,pozdrawiam wszystkich,w sobote wybieram się z dzicmi nad morze na dwa tygodnie . Fotki na pewno będą .

Gość mania 111
Jestem ,pozdrawiam wszystkich,w sobote wybieram się z dzicmi nad morze na dwa tygodnie . Fotki na pewno będą .

Gość mania 111
znów mam na pomarańczowy wpis, nie wiem dlaczego

Witam kochaniutkie ❤️ Nie pisałam na forum, bo ogarnęła mnie pomroczność jasna... Musiałam odreagować stres związany z obroną magisterską. I wreszcie wróciłam do jako takiej równowagi. Alja- dziękuję za buziaczki ;) słonecznego weekendu Haneczka, Beatka- dzięki za zdjęcia. 🌻 Muszę zrobić sobie nowe zdjęcia (wreszcie mamy aparat cyfrowy), to też wyślę. Ja, niestety mam awersję do robienia sobie zdjęć. Ale z wakacji nie omieszkam wysłać. Mania- cudownego wypoczynku... Uwielbiam morze, nasze polskie, oczywiście. Ale w tym roku mam inne zamiary... Planujemy z mężem dalszy wyjazd, ale dopiero pod koniec sierpnia. Już nie mogę się doczekać... Diarra- nie przepracuj się... Ale wiem jak to jest. Jak trzeba- to trzeba. Też wracam często z pracy po 20. I po co to wszystko? Żeby jeszcze można było zarobić porządnie...:( Szymciunia- szkol się, szkol...a będziesz mądra... mądrzejsza... najmądrzejsza....;) Ucz się , bo ja już nie muszę, hahahaha... cudowne uczucie. :D Mirinda- fajnie masz długie wakacje, a mi zostało jeszcze 16 dni urlopu i jak to rozplanować? Na marginesie muszę się Wam pochwalić, że mój najstarszy syn zdał cudownie maturę (wczoraj były świadectwa) i teraz nie musi się już praktycznie martwić o dostanie się na swoje wymarzone studia. I tym optymistycznym akcentem... pozdrawiam wszystkich z klimatyzowanego biura... Aż nie chce się wychodzić...;)

Beatko, ja na plaży cały czas uciekałam pod parasol, dla mnie straszne byłoby bez niego... :) Alja i Mania udanego odpoczynku !!! Alja dobre choć 3 dni, ja byłam aż :) 5 dni i wróciłam szczęśliwsza. :) Najważniejsze to wyrwać się z domu. A że z \"wyższych racji\" też już nigdzie chyba nie wyjadę to teraz rozpływam się w domu... Zdjęcia mam, nawet już wywołałam, ale nie mogę Wam przesłać, bo wciąż brak cyfrówki.

Basiu, wielki GRATULKI dla synalka!!!!!!!!!!!!!!!!

Czytaja, czytaja choc nie zawsze pisza:) Basiu gratulacje!! Supe!! MAło nas bo widocznie forumowiczki na urlopach. Ja tez już w sobotę spadam do Chorwacji ale po powrocie sie odezwe:) Pozdrawiam serdecznie

Witaj Buberku i miłego wypoczynku!!!!!!!!!!!!! Witam jak zwykle z rana. Pogoda chyba da nam troche wytchnienia. Pozdrawiam i całuje Beata.

Witam z ciepłego Wrocławia. bea rano zapeszyła mówiąc, że dzisiaj będzie lepiej. U nas znowu skwar na maksa. A rano rzeczywiście wydawało sie, że słonce uległo chmurom. Własnie odebrałam komputer z naprawy i mam nadzieję, że uda mi sie go w domu podłaczyć. Już mi brakowało tego ustrojstwa w domku. Jutro zaczyna sie u mnie malowanie mieszkania. Nie nawidze tego ale nie ma wyjścia, brudne sciany zaczęły straszyć. bawcie sie dobrze, pracujcie, odpowczywajcie. Szymcia, czy u was tez tak gorąco?/ Buziaczki dla wszystkich. hanna dziewnna

O, Mirinda, z braku cyfrówki twojej musiałam poruszyć wyobraźnią, oglądam te twoje zdjęcia, tylko powiedz, w jakim regionie te wakacje były :)...? Nie ważne, \"ile\" tych wakacji, ważne \"jak\", to mam zamiar bawić się przednio, już od jutra. Basia, ummmm, duma matki rośnieeeeeeeeeeee... Szymcia, nic się nie martw, mimo że nauka w upale do najprzyjemniejszych zajęć nie należy. A nie wpadają tam do ciebie na lekcje, krzycząc: Hitze! I po sprawie, można wtedy do domu. Dziewanno-hanno, upały w kujawsko-pomorskim też trzymają..., powodzenia remontowego, Mania, rzeknij słowo więcej ponad nick, Bea, widzisz, rozkręcił się topik, mimo upału...:) Diarra, zrób małą chwilę na odpoczynek...:) i daj znać, że czuwasz... Wyściskuję wszystkich wielikich nieobecnych....

Alja byłam na półwyspie helskim, w Kuźnicy. Baw się dobrze !!!

Dzięki, Mirinda, :), próbuję jakoś się spakować teraz, choć to trudne..., dobrze, że dzieci usnęły...,a jutro bladym świtem...pobudka...:) Miejcie się wszyscy dobrze! Muaaa! Szymcia? Naprawili komp?

Dzień doberek!!!!!!!!! Pogoda za oknem wspaniała , kropi deszczyk a na termometrze tylko 20 C. Nareszcie jest czym oddychać. W taka pogode moge wybrac sie pozałatwiac różne sprawy w mieście. Pozdrawiam serdecznie wszystkich urlopujacych i pracujących. Buziaki.