Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniik24

okres 2 dni,objawem ciazy??

Polecane posty

Gość Anja76
temperatura nadal 37,2....:O

Gość Lumesta
u mnie wszystko po staremu z tym ze teraz masakrycznie bola mnie piersi. rak do gory nie podniose a o spaniu na brzuchu moge zapomniec, i brzuch jak na okres boli. z tym ze od srody na niego czekam i ani widu ani slychu. mam uplawy jak podczas dni plodnych. chyba jutro powtarzam test.

Gość pitulinka
Zrob dzisiaj ten test!!!!

Gość anja76
Lumeste zróbdzis test i daj znać ! trzymam kciuki za 2 grube krechy !!! :)

Gość anja76
Lumesta czekamy na dobre wieści :) u mnie nadal brak @ temperatura nadal 37,2 .... pozdrawiam i zycze MIŁEGO DNIA !!!!

Gość Lumesta
tescik bede robila jutro z rana, bo bede spala u mojego chlopaka-powiedzial ze chce byc przy wyniku. co Wam jeszcze powiem-mam czubaty brzuch :D i 7 dzien opoznienia miesiaczki. mozliwym jest to, ze w tamtym miesiacu ta dziwna miesiaczka to bylo zagniezdzanie sie zarodka dlatego wystapilo krwawienie ?

Gość anja76
Lumesta A jaką masz temperaturę? pozdro

Gość lumesta
Anja 37.1 37.2 w dzien na wieczor zazwyczaj podskakuje do 37.4..a co tam ?

Gość anja76
Ja codziennie rano przed 8 zaczenam od mierzenia temperatury :D odkąd z Wami pisze mam codziennie rano 37,1 -37,2 ... czekam na @ tz właściwie to nie czekam :D

Gość lumesta
anja trzymam kciuku ;) ja mam wizyte u ginekologa na 9 marca...

Gość anja76
Czuje że nadchodzi @...:-( Dziś zaczął mnie boleć prawy jajnik ... I straszne przeszywający ból krzyża:-( Czekam...

Gość lumesta
ja zaś dostałam brązowego plamienia

Gość lumesta
ja zaś dostałam brązowego plamienia

Gość anja76
Dzien dobry dziewczynki :) Ja spałam dziś srednio ..wczoraj wieczorem było mi bardzo niedobrze i cała noc polało podbrzusze ...jak na @ ,dzis rano temperatura 37,2 No nic muszę czekać jeszcze kilka dni ...tak przeciągam z dnia na dzien ale teraz juz ostatecznie czekam do niedzieli ,jezeli się nie pojawi @ to w poniedziałek najpierw test a pozniej beta :) pozdrawiam i miłego dnia zycze !

Gość pitulinka
Lumesta, odzywaj sie? Co u Ciebie? Dalej plamienie, czy juz okres?

Gość Lumesta
Pitulinko, dalej plamienie. bol brzucha mnie dzis po 4 obudzil. czuje jakbym miala zaraz dostac @... plamienie od wczoraj wieczorem..

Gość pitulinka
hmm, kurcze, chyba musisz isc do lekarza...wczesniej jak 9 marca sie nie dalo?

Gość lumesta
niestety nie to i tak najwczesniej jak sie da.. :( a przychodzi CI coś do głowy ?

Gość pitulinka
Nie, nic mi nie perzychodzi do glowy...no coz pozostaje tylko czekac....

Gość czajnik6
Witam dziewczyny....przepraszam że w tym temacie ale musze dostać szybką odpowiedź bo zwariuje !!! W zeszlym tyg 21.02 dostałam okres który trwa do dziś!!!!!Dodatkowo od dziś szczypie jak nie wie i nie moge sie wysiusiać.Stusuje cały czas tampony.Czy to jakieś zapalenie??Dlaczego ten okres trwa już 8 dni....zwykle trwa max.5 dni i jest mało intensywne.W dodatku dostałam go 2 tygodnie przed spodziewanym okresem.What's up???Błagaam....dziewczyny pomocy !!!!

Gość Lumesta
czesc i czolem dziewczyny ! mialam dwa dni tak jakby sluzu z krwia, taka miesiaczka dziwna i dzis juz znow plamie. moj okres zawsze trwa do 6 dni wiec te dwa to jakies dziwne

Witam! No i jak byłaś co powiedział gin jest ciąza? Ja też rano robie test bo miałam okres 2 dniowy i dzis dzwoniac do gina połozna stwierdziła ze przed wizytą muszę zrobić test bo taki niby okres jest podejżany...

Gość kociaczek0904@wp.pl
Witajcie dziewczyny siedzę tak i czytam te odpowiedzi wasze i zastanawiam się co może dziać się ze mną. Zawsze miałam okres 3-4 i się powoli kończył, potem już tylko plamienia były. No a w tym miesiącu dostałam okres 26.06.12 i trwał tylko 2 dni ( mocne nawet krwawienie , ale aż tak mocno nie bolało tylko niedobrze mi było i byłam senna, 26,27 okres byl czerwona krew, 28 nic nie leciało a 29 tylko coś brązowego 1 raz mało i tyle okresu. teraz pobolewa mnie czasem to lewa to prawa str i chce mi się strasznie żelek i czekolady;) ;p nie wiem czy to mój wymysł czy jak. _Dodam ze kochałam się z narzeczonym jakieś 3 razy w miesiącu bez zabezpieczenia , kończył we mnie. Chcemy mieć dziecko:) Wcześniej dostałam okres 28 maja, kochaliśmy się dzień przed a potem jakoś na początku czerwca, w połowie. Szkoda ze nie zapisuję już kiedy;/ bo straciłam nadzieję. Od kwietnia się staramy i nie mogę zajść :( i cały czas kończy we mnie. Czy to możliwe ze mogę być w ciąży? Nigdy nie zdarzało się że okres miałam 2 dni.

Gość tegi
odwiedza ktos ta str?

Gość gość
Tak se czytam i czytam. Wiem ze to dawno temu bylo pisane. Ale dla koboet co szukają terwz odpowiedzi. Ja miałam 2 dni okres i myślałam że to ze stresu i się nie przyjęłam, następnej już nie miałam :) Byłam w szóstym tygodniu ciąży :)

Gość gośćolia
Ja też miałam okres 2dni gdzie zawsze miałam 3'4dni jestem zdziwiona, nie wiem o co. Chodzi. Może to jakaś choriba

Gość gośćolia
do gościa powyżej... czy ten okres miałaś bardziej skąpy czy tylko krótszy? mam jeszcze jakieś pulsowanie w pachwinie, nie wiem co to? pozdrawiam

Gość gość
Witam wszystkich pisze bo tak czytam i czytam . Miesiaczke powinnam dostac 28.10 i byla cisza . 2.11 dostalam plamienia czerwonego trwalo to do 4.11 (dwa dni) i bylo to naprawde skape ( zawsze mam obfity i bolacy @ ) dzis rano 5.11 zrobilam test i wyszla na nim blada druga kreska, popoludniu zrobilam drugi test i to samo . Mam szpitalne testy poniewaz pracuje w szpitalu. Czy moze oznaczac to ciaze ?

Gość Daria1234
Witam. Mam pytanko. Normalnie okres mam 5 dni a w tym miesiącu dostałam w niedzielę wieczorem a dziś już tylko znikome plamienia. Co to może oznaczać?

Gość Joanna

Cześć dziewczyny, ogólnie od 3 miesięcy staramy się z mężem o dziecko, jak narazie nici. W tym miesiącu planowana miesiączka 17.03 a dostałam 15.03 i trwała tylko 2 dni, a normalnie mam 3-4 dni 5 dzień czyszczenie. Jutro chce zrobić z rana test choć się boję że wyjdzie negatywny a krótki 2 dniowy okres spowodowany  był porostu stresem.  Ogólnie podobna sytuację miałam 17 lat temu, też był okres, test wyszedł negatywny a ciąża była mimo wszystko, bo urodziła nam się przecudowna córeczka.