Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniik24

okres 2 dni,objawem ciazy??

Polecane posty

Gość Lumesta
Zrobiłam drugi test pare dni temu. nic nie wykazał....... tzn ani cienia drugiej kreski. brzuch jak bolał, tak boli... myslalam ze jak zrobie za tydz drugi test, to ta kreseczka bedzie mocniejsza..a tu.....pomylka....

Gość ola91
xzxzxzxz okazalo sie,ze dzisiaj w 4 dzien miesiaczki krew jest juz normalna, nie leci w duzych ilosciach ale jest jak zawsze.. Tabletki biore juz 4 dzien i narazie zero skutkow ubocznych chociaz troche mnie swedzi miejsce intymne.. A kupilam sama w aptece w Hiszpanii bo tutaj nie trzeba miec recepty. Polecily mi je kolezanki, ktore biora je juz kilka lat. Nazywa sie Minulet. Ps. Dzieki za odpowiedz i cale szczescie,ze to objawy przed miesiaczka.

Gość pitulinka
Lumesta, no co ty?

Gość Lumesta
No....... mega masakra... może test wadliwy, może jak ktoś pisał wcześniej-samoistne poronienie było i te hormony były wyższe i dlatego tamta kreseczka we wcześniejszym teście. Zaczekam na miesiączkę, i wtedy zobaczę co i jak... temp nadal mi się utrzymuje taka, jak wcześniej, brzuch nadal pobolewa i piersi mocniej bolą niż wcześniej, ale też bez przesadyzmów... Strasznie dołujące to jest...

Gość Lumesta
22 lutego będzie 28dc ale miesiączka może mi się przesunąć o 5 dni, jak to ostatnio było... czyli na 26 lutego ...

Gość pitulinka
No to idz na bete...kurcze, no...

Gość Lumesta
już teraz sama nie wiem, czy jest sens ? ech...

Gość xzxzxzxz
Lumesta z Toba cos jest nie tak ja rozumie, ze mozliwosc jest, ze to nie ciaza tylko jakis okres pokickany, ale Ty caly czas od tego okresu masz bol piersi- prawda a to nie jest normalne. Podbrzusze moze pobolewac z wielu przyczyn i po okresie ale cycory????

Gość xzxzxzxz
A i temperatura nie klamie chyba, ze masz jakas infekcje. Jak mi sie utrzymywala na 37 z samego rana gdzie w fazie folikularnej mam 36,3-36,4 zaraz mnie to zadziwilo.

Gość Lumesta
No właśnie, i ta podwyższona temp od już teraz 3 tygodni... nie wiem o co chodzi... pod wieczór jest większa.

Gość Lumesta
infekcja powiadasz ?

Gość Lumesta
nie czaję, raz kreska, następnym razem drugiej kreski nie ma... jeśli infekcja, to temperatura może się utrzymywać trzy tygodnie ?

Gość xzxzxzxz
Tak napisalam jezeli czujesz sie fizycznie dobrze to i rzadnej infekcji wiralnej czy bakteryjnej raczej nie masz.

Gość xzxzxzxz
Temp. pod wieczor zawsze wzrasta to normalne, wazne jak jest przed wstaniem z lozka;))

Gość Lumesta
No, przed wstaniem mierzona jeszcze świeżo w łóżku to 37.1, 37.2 wieczorem 37.4...

Gość Lumesta
Hej Dziewuszki. od trzech dni zastanawiam się ostro nad betą. do tamtych objawów doszło: kręci mi się w głowie, brzuch boli bardziej, tak jakby prawy jajnik i kawałek macicy(wiem, brzmi śmiesznie, ale tak to odczuwam), piersi to jakaś masakra...po bokach tak okropnie bolą. gdy się położę do łóżka to odczuwam zgagę, przełyk mnie pali. no, i mdli mnie...jak coś zjem, albo gdy jestem głodna. Gdzie nigdy tak nie miałam. No, i oczywiście ta temp... tak jak wcześniej pisałam. aaaaaa, i strasznie przesypiam dni, teraz byłam w domu na urlopie to przespałam go. a dziś jak usnęłam pod kocem od 14 do 19 spałam... SZOK.

Gość Lumesta
a ten stan podgorączkowy utrzymuje mi się (właśnie policzyłam z ciekawości) ten tydzień będzie piątym tygodniem.

Gość pitulinka
Lumesta, i jak tam?

Gość Lumesta
zastanawiam, ale nie działam nic ... nie wiem czy jest sens w ogóle...

Gość xzxzxzxz
Lumesta kochana wybacz ale Ty chyba jakas masochistka jestes idz prywatnie na bete za kilka godzin masz i zyjesz spokojnie...ty niedlugo powinnas dostac @ prawda???? Nie ma sensu takie zadreczanie sie a jak nie jest to ciaza to i tak musisz wybrac sie do gine bo przy takim stanie rzeczy masz nierownowage hormonalna....z tego co opisujesz dla mnie to ciaza czarno na bialym, ale nasz organizm jest tak pokickany, ze nigdy nic nie jest pewne na 100%.

tylko beta jest w stanie stwierdzić że na 100% w ciąży się nie jest, albo ją potwierdzić

Gość Lumesta
Tak, niby termin mi wypada na tą niedzielę 26.02. .. wiecie, na razie nie mam kompletnie czasu żeby pójść zrobić badania... nie mam jak wyrwać się z pracy, zaczynam o 7, a kończę pracę o 17...

Gość Campariii_*
Witam Dziewczyny - prosze o pomoc :) przez lata bralam tabletki harmonet i nie interesowalam sie NPR teraz staramy sie o dzidzie i zaczynam miec problemy. Mam nieregularne cykle od 28 de 35 dni ostatni cykl 27 dni. jest mi ciezko ustalic dni plodne i owulacje. zaczelam mierzyc tem i oto wlasnie jest 3dc tem. 1dc - 37 termometr rteciowy - 36.8 elektroniczny i pierwszy dzien @ 2dc - 37.5 TR - 37.3 TE - 2Dzien @ ( ale noc wczesniej wipilam 2 lampki wiina) 3dc - 37.2 TR - 37 TE - dwie lampki wina - mam wakacje :P dzis jako ze mam 3dc odczuwam maly bol jajnika jakby szpilka. chwilowe. Moje pytanie czy ta tem. jest normalna ?? a dodam, ze robilam test 2dc wyszedl negatywnie - miesiaczki mam skape robilam cytologie w grudniu i wszystko ok. Zastanawiam sie nad kupnem tesu owulacyjnego elektronicznego abym mogla ustalic dni plodne tylko teraz nie wiem od kiedy mam zaczac badac dni plodne ??? PROSZE odpowiedzcie bo juz zaczynam sie nakrecac ze cos ze mna nie tak i nie ukrywam tego ze w tym temacie temperatura itd jestem lajkiem :)

Gość xzxzxzxz
Lumesta---co u Ciebie dziewczyno????? Campariii--Kochana temp. zaczynamy mierzyc od 1dnia cyklu ( dc) tzn od pierwszego dnia okresu do nastepnego cyklu czyli do nastepnego pierwszego dnia okresu itd...na podstawie 3 dni okresu tak sadze nic nie wywnioskujesz, potrzebne sa min. 3 cykle zeby rozpoznac sie w temp i wykresach jako tako;)

Gość Anja76
Cześć ;) U mnie bez zmian... @ brak ...miałam ustawioną wizyte na 15.02 ale nie pojechałam bo nas zasypało:D temperatura jest 37,2 ... czekam jeszcze do końca miesiąca i zobacze co się bedzie działo ;) Lumesta co u Ciebie ??? pozdrawiajac życzę Wam udanego weekendu !!!

Gość Lumesta
hej hej. we środę miałam dostać @ Do dzis jej nie ma.

Gość LilithGoth
Witam:) Ja mam chyba ten sam problem co i Wy A więc wraz z mężem staramy sie o dziecko i nie używamy żadnych zabezpieczeń. 4 lutego skończyła mi się @ a nastepną miałam dostać 28-29lutego ...dostałam 23lutego ...trwała tylko 2 dni ... i teraz to ja już normalnie zgłupiałam...zwykle @ trwa 4-5 dni a tu tylko 2 ...z tym żę 1 dzien bylo tylko plamienie brązowe ...2 dzień lało sie ze mnie jak z kranu ...a wczoraj juz nic a nic moze tylko ze dwie kropelki ale tego nie uznaje jako @ ...jak myślicie czy to moze byc ciąża. Mam juz jedno dziecko ale objawy byly calkiem inne...i wtedy miesiaczka mi sie spozniala i jej wtedy nie dostalam

Gość Lumesta
Dziś piąty dzień opóźnienia...

Gość pitulinka
Daj znac jak cos bedziesz wiedziala, a moze zrob kolejny test?

Gość Anja76
U mnie też się opoznia 27 dni licząc od normalnego @ a od upławów 4 dni ... nie mam ochoty na kolejny test ... ostatecznie czekam do 29.02 ... pozdrawiam