Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 moniik24

okres 2 dni,objawem ciazy??

Polecane posty

Go艣膰 Lumesta
Nadal to samo ... tylko teraz wida膰 tak膮 cieniutk膮 i bladziutk膮 kreseczk臋 ledwo co widoczn膮. trzeba si臋 przygl膮da膰. wi臋c...dalej czekam... ;p

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Anja76
xzxzxzxz mia艂am ju偶 i艣膰 na bete ale znow zwlekam bo nic nie czuj臋 ... poczekam ju偶 te kilka dni 15.02 mam termin u lekarza ale nie robi臋 sobie nadziei ...raczej cos moj organizm szwankuje :D nawet piersi juz mnie nie pobolewaj膮 jak kiedys ... to juz raczej staro艣膰 :D :D lumesta dalej trzymam kciuki !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anja76
Lumesta w Twoim przypatku jak najbardziej jest NADZIEJA :D ja j膮 widze :D super ! powt贸rz za kilka dni mysl臋 ze wyjdzie druga gruba krecha :) a bete robi艂a艣? trzymam kciuki :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
Nie, nie robi艂am... zrobi臋 test za tydzie艅 i je艣li wyjdzie grubsza wtedy i um贸wi臋 si臋 do ginekologa, i p贸jd臋 na bet臋.. i w og贸le komukolwiek o tym powiem, bo m贸j ch艂opak jeszcze nic nie wie. Szczerze, to nie wiem co o tej kresce my艣le膰... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
A u Ciebie Anja, jakie艣 nowinki je艣li chodzi o miesi膮czk臋 ? Masz ? Ile to ju偶 si臋 sp贸藕nia ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anja76
Lumesta U mnie bez zmian ...nic nie boli nic sie nie dzieje ...10 dni spoznienia... musze czekac do srody ...ciekawe co powie lekarz i jakie przyczyny ?! A jak sie czujesz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
No wieczorami mam wy偶sz膮 temperatur臋, bol膮 mnie jajniki i ca艂a macica. wieczorami nasila si臋 b贸l, ale jest do wytrzymania. Chwilami taki jak przy miesi膮czce.. poza tym lekko pobolewaj膮 mnie piersi... no, i popo艂udniu jestem tak padni臋ta, 偶e same oczy mi si臋 zamykaj膮. dobrze 偶e jestem na L4 do jutra to w domu siedz臋 i mam mo偶liwo艣膰 drzemki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
No u Ciebie, je艣li nie ci膮偶膮 (by膰 mo偶e jest zbyt wczesna 偶eby test wykry艂) to mo偶liwe s膮 zaburzenia hormonalne ... zobaczymy co Ci powie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anja76
Wiesz na ci膮偶e to juz sie nie nakr臋cam bo komplenie nic mnie nie boli ..raczej beda zaburzenia :( napisze w srode co mi powiedzia艂 ... no chyba ze wczesniej dostan臋 @ to zrezygnuj臋 z wizyty i bede obserwowa膰 co dalej bedzie si臋 dzia艂o! U Ciebie z tego co piszesz to typowe objawy ci膮偶owe :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
Zobaczymy, ale te偶 wol臋 si臋 nie nakr臋ca膰. Testy cz臋sto s膮 mylne :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pitulinka
Lumesta - gratuluje, to wyglada na wczesna ciaze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
By艂o by super :) ale s艂ysza艂am, 偶e testy cz臋sto si臋 myl膮, np, najpierw jest druga kreska, a nast臋pny test potwierdzaj膮cy przekre艣la wszystko, bo ju偶 tej kreski nie ma :( Czyli przy wczesnej ci膮偶y tak w艂a艣nie testy wygl膮daj膮, 偶e kreska jest ledwo ledwo widoczna ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anja76
Lumesta Z tego co czyta艂am to w艂a艣nie tak jest :) ale czasem tak jak piszesz jest s艂abiutka i nic...ale Ty masz jeszcze objawy wiec mysle ze wszystko idzie w dobrym kierunku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
Zaraz zrobi臋 drugie zdj臋cie, w 艣wietle dziennym, bo wczoraj ju偶 by艂o do艣膰 ciemno... powiem Wam,偶e stresa 艂api臋. No, oczywi艣cie mam 37.2'C... je艣li ci膮偶a, to wydaje mi si臋 偶e to mog艂o si臋 sta膰 z 8 na 9 stycznia 2012 roku. to ile to by by艂o ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anja76
to by by艂o 4 tyg :D nie stresuj si臋 ! stres nie wskazany !!! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pitulinka
Wiek ciazy liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
Mo偶liwe, ale ja mia艂am to dziwne krwawienie, wi臋c tu jako艣 inaczej si臋 to oblicza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambiska
no jesli jestes w ciazy, to od ostatniej normalnej miesiaczki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebieskakarolcia
no wiec tak, jesli mialas "dziwny" okres ostatnio i test pokazuje slaba kreske, to moze byc tez tak, ze BYLAS w ciazy i ten ostatni "dziwny" okres to bylo poronienie i hormony nie sa jeszcze ustabilizowane, stad ta delkatna kreska na tescie. Dzieje sie tak w wielu przypadkach, dlatego dziewczyny robia test i poakzuje 2 kreski i zaraz okres i dupa.... Najlepiej idz i zrob bete...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytygyy
u mnie okres zawsze trwa 2 dni ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
o kurcz臋,......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
Ale u mnie nigdy nie trwa 2 dni. Trwa od 6 do 7 dni. Poza tym ten by艂 dziwny jak ju偶 duuu偶o wcze艣niej pisa艂am. By艂 inny ni偶 zazwyczaj, by艂o wi臋cej plamienia ni偶 tego 'okresu'. Co do tego poronienia...robi艂am test przed tymi krwawieniami-nie by艂o najmiejszej drugiej kreseczki. teraz robie i jest. mala bo mala ale jest :) Nie bede o tym na razie myslec... zobacze co dalej sie bedzie dzialo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xzxzxzxz
Lumesta - no nie wiem czy testy az na tyle sie myla falszywych pozytywow jest naprawde malo a Ty moja kochana masz takie same objawy jak ja na poczatku, lekki bol piersi glownie przy sciskaczu i bole macicy jak na okres ktore nasilaja sie w nocy. Nie kazdej z nas beta wzrasta od razu jak szalona. Ja zrobilam test w 31 dc czyli w 3 dzien po spodziewanej byla wyrazna 2 kreska, ale dzien pozniej moja beta byla juz 727 czyli dosyc wysoka, w tym samym okresie wiele osob ma bete o wiele nizsza stad slabsza kreska na tescie. buziaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pitulinka
mowilam, ze jestes w ciazy......ciesz sie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xzxzxzxz
Wszystko dobrze zwiastuje trzymam kciuki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lumesta
Kurcz臋, wiecie mo偶e co艣 na temat 艣luzu we wczesnej ci膮偶y ? Ja mam mega wodnisty...mega :P a偶 nieprzyjemnie mi z tym. Mam czasem wra偶enie 偶e gdy usi膮d臋 zostawi臋 po sobie plam臋 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martunia82
Mam problem,ot贸偶 moje cykle s膮 w miare regularne co 25-28dni,ostatnia moja miesi膮czka przysz艂a 4 dni wcze艣niej i trwa艂a 2 dni a zawsze trwa ok 5 dni,by艂a troche sk膮psza ni偶 zwykle,natomiast temp w czasie owolucji az do okresu mam 36,8-37,2,p贸偶niej zawsze spada do ok 35,5-35,6 tym razem spad艂a do 36,7-36,8,dodam 偶e bol膮 mnie jajniki,nigdy tak nie by艂o,piersi wcale,wspomn臋 te偶 偶e zawsze w czasie okresu bardzo bola艂 mnie brzuch tym razem zero dolegliwo艣ci i b贸lu.Jak my艣licie czy mog臋 by膰 w ci膮偶y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola91
od jakis 2 tygodni wspolzyje z chlopakiem. Nie mial zabezpieczenia, seks przerywany. Dostalam 2 dni temu normalnie okres, nie byl jakos mocno obfity ale byl wiec kupilam tabletki i zaczelam sie stosowac. Dzisiaj czyli 3 dzien miesiaczki okres zrobil sie jakis brazowy.. Nie mocno ale widze roznice. Czy to przez tabletki ? Mam nadzieje,ze tak.. Bo jak jestem w ciazy to masakra. Dodam jeszcze,ze tydzien po stosunku caly tydzien mialam zawroty glowy a czasami straszne skurcze zoladka..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xzxzxzxz
Dziewczyny wszystko jest mozliwe, zaburzenia okresu moga byc spowodowane innymi dolegliwosciami nie tylko ciaza. Same jajniki w ciazy nie bola a podbrzusze i sa to bole przypominajace te na okres. Jezeli jestescie w dniu lub po spodziewanej miesiaczce to prosze kupcie test i wszystko sie wyjasni;))) ola91 tabletki przepisal Ci gine zrobilas badania hormonalne czy to tabsy odpowiednie dla Ciebie......na tydzien po stosunku to za wczesnie na objawy ciazowy...jak sie pojawiaja to sa mylone z nadchodzacym okresem;)))) Lumesta, Anja co u Was?????

Udost臋pnij ten post