Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nescafe

Kto mi cos napisze o niektórych kosmetykach z Avonu?

Polecane posty

Chce zamowic pare rzeczy ktorych nigdy wczesniej nie uzywalam.Prosze o recenzje: 1>Krem Recharging Day 2>Krem Relaxing Night 3>żelu pod oczy z peptydami 4>Podkładu rozświetlająco antystresowego 5>dezodoranty antyperspiracyjne w kulce zarowno dla kobiet jak i dla mezczyzn 6>balsam opóźniajacy efekty starzenia w butelce 7>active antyperspiranty w sztyfcie 8>serum na zniszczone koncowki Dzieki!

Gość mialam tylko
zel pod oczy z peptydami-uczulil mnie dezodoranty w kulce on duty-ladnie pachna,dla mnie sa ok. innych rzeczy nie mialam

Gość antyperspiranty
typu Celebre, wink i inne "perfumowate" mają dość intensywny zapach przynajmniej na początku ale tylko niwelują przykry zapach potu - tak jak większość dostępnych na rynku. Na pewno nie zapobiega poceniu- do tego potrzebne są droższe, apteczne produkty. Ale są całkiem fajne.

Gość fjkdg
active sa beznadziejne, zostawiają slady.Te kremy i serum za to bardzo polecam.

a jak sie stosuje to serum?splukuje sie?czy stosuje sie je jek odzywke? a ten podklad?

Gość fjkdg
nie splukuje.Podklad zalezy od cery.Mnie pasuje.Super jest tez serum przeciw puszeniu sie wlosow.polecam.

Gość ladna kotka22
kulki pod pachy zarowno dla kobiet i facetow sa lipne-ladnie pachna i na tym konczy sie ich rola...a przeciez nie o to tutaj chodzi-pot jest wyczuwalny cholernie juz po ok godzinie i pomiesznay razem z tym zapachem daje taki odor ze hej odpusc sobie je!!!!!!!!!!

Gość bea67
🌻 pytałaś opodkład ja osobiście nie używam ale mam wiele koleżanek które sobie u mnie zamawiają bo sobie chwalą

Gość bea67
aha !!! serum też jest rwwelacyjne używa go moja fryzjerka .Nie spłukuje sie

Gość pulii
no to moze ktos mi odpowie na pytanie o te nowe kosmetyki z serii Color Trend-cienie, wyluzowane błyszczyki, rozświetlacz do twarzy. Macie cos z tej serii? zadowolone jestescie?

Kremy sa ekstra...moja mama jest zachwycona kremem na noc relaksujacym, serum na koncowki jest tez super ( zamawiam sobie 2 opakowania az do nastepnej promocji ). Pulli...rozswietlacz do twarzy z CT jest super...ja go nakladam na wybrane partie twarzy, na podklad i wcale nie sciera podkladu, nie roluje sie, nie robi nieestetycznych placków i subtelnie rozswietla.

Gość pulii
blond wamp! ten rozswietlacz nakłada sie na podkład a nie pod? jaki masz odcien? lepi sie? rozmazuje? bardzo sie swieci?

On rozswietla subtelnie, wiec pod podkladem moze go nie być widać, ja stosuje go na policzka, na luk brwiowy. Pisalam juz, ze sie nie rozmazuje, nie lepi i co najwazniejsze, na podkladzie nie rozmazuje go ani nie tworzy plam i placków...mozna go ladnie rozetrzeć. Ja mam beige

Gość uuuu*
a może ktoś zna ten preparat- nowość na przebarwienia skóry co leczy jak laser ?? i kto ma kuleczko rozświetlające - pudrowe ???

Gość kauaali
opinie o laserze na naczynka znajdziesz na www.wizaz.pl w KWC lub w Damskiej Torebce

Wszyscy pisza o tych kremach a ten zel z peptydami pod oczy?Nie łzawia oczy nie obciąża skóry? O podkładzie przeczytałam tez tylko jedna opinię... A balsam opóźniający efekty starzenia?Jak zapach,jak konsystencja?Ktoś miał? A ACTIVE?Antyperspiranty,zarówno w kulce jak iw sztyfcie?Nikt nie uzywał? Serum na pewno kupie:):):)

Gość Młoda16543
kremu dobre (nie znam osoby która nie była zadowolona) *żel pod oczy niezbyt... rozjaśnia ale tylko leciuteńko *podkład bardzo dobry, trzyma się i ma dobrą konsystencję *dezodoranty antyperspiracyjne: maskują nieprzyjemny zapach, uwalniając jednocześnie dość intensywnie swój własny *balsam - ładnie pachnie i naprawdę świetnie i długotrwale nawilża skórę, naprawdę polecam *ACTIVE - antyperspirant jak antyperspirant, rewelacyjny nie jest ale w miarę - cena też dobra ;-) *serum - niestosowałam ale ostatnio coraz więcej osób się do tego przekonuje - także fryzjerów :-)

1>Krem Recharging Day mam cerę mieszaną, nie dla mnie - skóra bardzo się po nim błyszczy, zawiera bardzo dużo miki (rozświetlających drobinek), w sumie podkład je kryje, ale sam krem nie bardzo mi podszedł. 2>Krem Relaxing Night trochę lepszy od tego na dzień, w sumie może być. 3>żelu pod oczy z peptydami b. fajny, dobrze nawilża, napina skórę, zmarszczki są mniej widoczne. 5>dezodoranty antyperspiracyjne w kulce zarowno dla kobiet jak i dla mezczyzn są bardzo skuteczne, ale bardzo brudzą na biało. 6>balsam opóźniajacy efekty starzenia w butelce przyjemna konsystencja i zapach :) skóra jest po nim aksamitna w dotyku. 8>serum na zniszczone koncowki całkiem fajne, zapobiega rozdwajaniu się końcówek, ślicznie pachnie.

zel z peptydami - zwykly zel, zadna rewelacja, efekty w zasadzie zadne