Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamia

Pocałunki ukochanego...

Polecane posty

Gość mksboys
Mój to 6538405. Napisz do mnie. Czekam

Gość Kamia
jak wy sie czuliście przed pierwszym pocałunkiem

Gość Celebrate
ok

Gość Kamia
ja spadam papa....bede później psizciejak sie czuliście przed pierwszym pocałunkiem

Gość mksboys
I jak Kamia niebędzisz sie dygała go pocałować??

Gość mksboys
ja sie czujeł jakbym był w 7-mym niebie. Było rewelacyje. Moze to dla tego że dzie3wczyna była starsza. NIewwiem

Gość frigo
powodzenia!! i nic sie nie marwt najgorsze co mozna zrobic,to sie z takiej sytuacji zbyt zeschizowac.. nerwy moga wszysko zepsuc wiec podejdz do tego bardziej na luzie i nie panikuj tak:) wiem wiem,ze latwo sie mowi..:) pamietam,ze ja tez ise tak stresowalam i wogole ciagle sobie wyobrazalam jak to jest,o co w tym chodzi i wogole..:) mialam parwie 15lat gdy nadszedl moj pierwszy pocalunek, ten dzien do dzis zaliczam do najszczesliwszych w swoim zyciu, ten chlopaka,to bla moja pierwsza wielka milosc i naparwde jak na ten wiek to obustronne powazne uczucie samo sie to jakos potoczylo, to byly ulamki sekund i juz wiedzialam co robic:) [ps. gdy pozniej kiedys powiedzialam temu chlopakowi,ze to znim calowalam sie pierwszy raz,to byl zdziwiony--czyli nie bylo widac hehe:):)--on przede mna calowal sie z dwiema dziewczynami) teraz ten zwiazek to juz przeszlosc (mam 18 lat:) )ale przede wszystkim cudowne wspomnienia to byly pierwsze BOSKIE doswiadczenia....:)nowe doznania i poznanie smaku milosci,takiej pierwszej,niewinnej,czystej....:) sorki,ze tak zeszlam z trematu troche,ale wzielo mnie na jakies refleksje...:) pisze to po to,zeby ci powiedziec po prostu,ze najwazniejsze mimo wszystko jest zawsze uczucie,pierwszy pocalunek bedzie wspanialym przezyciem gdy bedzie z odpowiednia osoba,i to jest najwazniejsze..:)a znjac doswiadczenia kolezanek wiem,ze warto zaczekac..na wlasciwa osobke:P wiem,wiem,ze tobie tu chodzi o konkrety,ale chce cie przekonac,ze to i tak nie jest tylko czysta technika, nie da sie tego nauczyc jak j,.angielskiego albo obslugi kompa, pocalunek to naturalny,ludzki,wrodzony odruch,kazdy to potrafi:)nawet jesli jeszcze o tym nie wie:) a moja propozycja jest taka...gdy bedzie odpowiednia sytuacja, atmosfera itd:):) gdy bedziecie sie przytulac,albo gdy np. chlopak pocaluje cie w policzek,wtedy po prostu pocaluj go w usta..tak normalnie (tylko przez dotkniecie warg) nie zakladaj od razu,ze musi to byc francuski pocalunek, gdy wasze usta sie delikatnie zetkna,to reszta moze sie sama potoczyc...juz niezaleznie od was:) (jak to pisze,to az mnie dresza przechodza,bo nachodza mnie od razu sytacje rozne,ktore albo wspominam albo o nich marze sobie..:) powodzenia!!i napisz jak bylo:) aha!! dojrzewanie zarowno w sferze fizycznej jak i emocjonalnej to sprawa indywidualna,wiec moglibyscie sie obejsc bez wyznaczania dziewczynie granicy wieku, kto powiedzial,ze 12 lat to tylko ksiazki...rozumiem,ze 9lat to bylaby przesada:):)ale 12 lat to nie tak malo..liczmy sie z tym,ze w dzisiejszych czasach 15latki maja juz za soba czesto pierwszy raz (chodzi o seks)--oczywiscie nie wszyscy:) choc oczywiscie jesli chce sie na sile zobaczyc tylko jak to jest,albo udowodnic w ten sposob,ze na kims zalezy ,albo po prostu sie nauczyc,to moze to nie byc wcale takie cudowne jak w wyobrazeniach..:)

Gość Kamia
Dzięki Frigo! Dosyc madrzen napisałaś!

Gość Pilles
Frigo madrze, ale wiek15 to takie dzieci, wrzask, pisk itp.. Czasy liceum hmm:) I te 16, 17 lat:)pocałunke to smak raju:) Moje drzewo ścieli, a było tak romantycznie. I ksiezyc i gwiazdki tam były. I chłodny, ale ciepły wieczór wrzesnia... :) wspominki:) A kiedys jak system szkolny był zawodowka, to kazdy patryzł,a by do 18 wyjsc za maz. Iczesto mieli dzieci w wieku 16,17 czy15 lat. Pokolenie mojej mmay rocznik 51,56. I potem takie malzenswta byly, do 50 mało kto dotarł;)

Gość Kamia
Dzięki wam ludzie za wszystko wasze rady sa dla mnie cenne....i jakoś tak przestałam miec stracha:D

Gość mksboys
i jak kamia. Kiedy sie spotykasz z ukochanym??

Gość Kamia
nie twoja sprwa:P:P ja już sobie wszystko ustaliłam... jak on nie zrobi pierwszego kroku to ja to zroobie...w końcu go kocham i on mnie wiec nie jest ważne jak wyjdzie ważne co oboje czujemy i czy sie dobrze ze sobą czujemy...to jest zwyczajne wyrażenie uczuć!

Gość mksboys
Bardzo dobre posunięcie i rozum.

Gość Kamia
czy jest tu jeszcze ktoś?? ludzie piszcie co myślicie bez was nie ma rozmowy... thx za kompelemt:P:D

Gość adka__
hej kamia napisz potem jak bylo, uwierz mi po pierwszym pocalunku bedziesz chciala to robic ciagla:P, no a nie musisz sie bac ze za kilka godzin twoje usta i cera do okola bedzie czerwona bo on sie jeszcze na pewno nie goli:P takze korzystaj kiedy jeszcze mozesz bo potem bedziesz musiala go pilnowac zeby sie golil hehe, ja np jak jestem ze swoim chlopakiem to nie wytrzymam dluzszej chwili zeby go nie pocalowac, po prostu nie ma nic lepszego:)

Gość Kamia
Wszyscy mi pomogliście i poprostu jeżeli on tego nie zrobi to ja to zrobie juz poprostu sie czuje jagbym to umiała.. i nie boje sie tego...najpierw go lekko cmokne w usta jak nic nie zacznie robić to przynastępnym spotkaniu cmokne go w usta ale inaczej!!:P:P

Gość Kamia
ludzie piszcie do mnie no..ja tak lubie zwami rozmawiać

Gość Kamia
ludzie napiszcie mi jeszcze jakieś rady!

Gość sSylwcia15zabrze
Oj Kamia Kamia nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze że masz to jeszcze przed sobą pamietam mój pierwszy pocałunek :) Miałam wtedy 11 latek.Nie zgodze się z osobami które twierdzą że jesteś za młoda.Według mnie wiek ten jest w sam raz na pocałunki!! Ja nie miałam o tym zielonego pojecia zanim to zrobiłam.Jakoś to poszło.Nie przejmuj sie tak tym ;) pójdzie jak po masle.Na to nie ma techniki.Z tym się rodzimy.To tak jakby ktoś chciał zeby go nauczyć płakać czy śmiać się.A co po pocałunku? "Dobrze całujesz" to dobre zdanie po pocałunku.Możesz też zapytać "Podobało Ci sie?" ale w drugim wypadku jest obawa na różne jego odpowiedzi.A w pierwszym wypadku chłopak się ucieszy i poczuje pewnniejszy siebie.A i chyba lepiej będzie jak Ty zakończysz pocałunek żeby nie wyglądało zbyt zachłannie.A jak zakończyć najłatwiej? Zwolnij tempo do zerowego aż wogóle nikt nie bedzie ruszał wagrami i odsuń sie ;) dasz sobie rade!! pozdrawiam :*

Gość Wklejam
10:15 Kamia No to widzicie już teraz znowu przestałam sie zachwycać pocałunkami...jhakos mi sie odechciało chcociaz cmoknełam go w usta i on tez mnie w tym samym czasie cmoką w usta ale jakos nic wiecej sie nie stało...albo nie jesteśmy gotowi albo on niee chce albo nie jestem dla niego tą jedyna!! Napiszcie co myślicie... 21:17 sSylwcia15zabrze (Sylwcia15zabrze@buziaczek.pl) Nie chce? a może jednak on się boi co? tak mi sie wydaje ze on sie speszył poprostu bo takiego luja zgrywał a tu wałek hehe.Może innym razem wam wyjdzie pozdrawiam

Gość kjhkjfhgkjfhgkjghkdg
Wstyd się przyznac,ale swoj pierwszy pocalunek przezylam tydzien przed 18 urodzinami... Wczesniej jakos nigdy nie mialam okazji... W ogole sie nie przejmowalam!Chlopak po prostu się pochylil i...juz! Nigdy tego nie zapomne... On chyba nie mial pojecia ze moj pierwszy calus...hehe Wiec zaczal nie tak delikatnie,ale tak \"od razu\", szybko, gwałtownie,zaborczo...Przynajmniej tak to zapamietalam...Ach... Na koniec powiem Wam tylko,ze jestem z tym chlopakiem do dnia dzisiejszego...czyli juz ponad trzy lata! I jeszcze w sekrecie,ze calowalam sie w zyciu z dwoma chlopakami i wcale z tego powodu nie uwazam,ze powinnam sie wstydzic... Pocalunek to naprawde bardzo intyma rzecz, ktora warto dzielic z ukochana osobą....Jak sie kogos nie kocha to nic specjalnego sie nie czuje podczas pocalunku z niekochana osobą :) :) ;)

Gość Kamia
No napisałam tak bo był z tym cmoknięciem....ale naprzykład sam powiedział ze niedawno chciał mie pocałowaćtyle że ja coś powiedziałam....i pamietam dokąłdnie tą sytuacje i jakoś tak....:P:P....tez czułam ze to ma byc teraz i nawet chciałam tyle że koleżanka sie odezwała i jakoś zapomniałam o tej chwili.....to było takie dziwne uczucie...nigdy nie zapomne tej chwili....ale szkoda ze to tylko chwila:(

Gość Kamia
Wiecie czuje ze ja tego bardziej pragne od niego:| On wogóle jakis dziwny w tych sprawach jest.....hehe:D:D..... No ale ja tam jakos wytrzymuje i jest spoxik poczekam moze rok albo dwa.....chłopacxy wolnbiej dojrzewaja:P:

Gość Kamia
Mam tego dosc czekam i czekam i czekam i czekam...........................................................................................................a on tylko jak mamy o tym porozmawiac czy coś to na gg jak jestesmy razem nic nie mówi!!czy to normalne??:>

Gość starsza11
On jest tak samo zielony jak ty.Nigdy w życiu się nie całował i się wstydzi.

Gość Kamia
No chyba tak...ale mi nie wypada go chyba pierwsza pocałowac co??:P

Gość Jibrill
Wiesz mi i mojemu facetowi też pierwszy raz nie wyszło...pogryźliśmy się...ale później było coraz lepiej... i wiesz na początku nie odczuwałam żadnej przyjemności... bo chodzi o to z tymi językami że jak jest całkowita synchronizacja ruchów to jest naprawdę przyjemne... wszystko z czasem...ćwiczenia czynią mistrza...powodzenia

Gość Jibrill
Zaraz Ty masz 12 lat? O cholera...takich rad nieletnim udzielam...Ja się całowałam jak miałam 18 lat! Ty się lepiej zajmij czymś porzytecznym....

Gość Kamia
wiesz to jest tak głupio.bo my jestesmy ze soba...i tak maja wszyscy.ale to chyba jest fajne....jak wszyscy mi zaczeli(znajomi)o tym gadać było zajebiście słuchać rad!

Gość Kamia
Zreszta w ogóle on mówi że chce ja chce...i jakos nie ma takiej sytuacji...zawsze jestesmy sami ale onigdynie zaczyna...dajcie moze jakies rady w punktach jak to zrobić żeby on sie nie kapną że ja zaczełam...serio mówie napiszcie cos takiego:p