fajna_25 0 Napisano Sierpień 27, 2005 Zażywam Milvane i połknełam zła tabletke (byłam zaspana). Zakończyłam 1 z 3 czesci (białe) i miałam zażyć 1 brazowa. Niestety zażyłam biała, która rozpoczyna 3 część. Co mam teraz zrobic. Nigdzie nie moge poczytac o takiej wpadce, a dzis chce cos porobic wieczorem. prosze o pilna odpowiedz. tylko powazna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to sie raz powstrzymaj Napisano Sierpień 27, 2005 i idz do lekarza, słabią mnie te ciagle zale o zle zazyte tabletki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna_25 0 Napisano Sierpień 27, 2005 ale do lekarza moge dopiero w poniedzialek i co mam odstawic calkiem tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna_25 0 Napisano Sierpień 27, 2005 Nikt tak nie miał :( ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniaaaa21 Napisano Sierpień 27, 2005 wez teraz brazowa i mykaj czy m predzej do lekarza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach