Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaminka18

To tylko PLASTER!

Polecane posty

Gość kaminka18

dzisiaj w aptece kupiłam sobie dwa plasterki na migrene.Był dzis totalny skwar a migrena męczyła mnie od rana.Włosy miałam upięte do góry i bluzke bez pleców wie mój kark był widoczny.No i nakleiłam sobie tam kupiony plasterek.Noi odrazu zamiezsenia było zdeczka.Wyglądał on niemal identycznie jak antykoncepcyjny.JUż ludzie w autobusie mówili: daje dupy i jeszce sie z plasterkiem obnosi wstydu dziewczyna za grosz niema albo jak sie ma kase to sie szpanuje nawet z antykoncepcjom.Hi hi i jeszce wiele innych uwag .Tylko nikt nie wpadł chyba na pomysł ze plasterek to nie tylko antykoncepcja.Bo ten był akurat na migrene.No niezłe zamieszanie wokół mojego plasterka sie zrobiło.Pozatym nawet jak by był antykoncepcyjny to przeciez to moja sprawa.Ten akurat był na co innego-czyli bół głowy.Po co takie zamieszanie i komentarze? Plasterek a tyle kontrowersji zrobił!

nasze spoleczenstwo sex i antykoncepcje w rozmowach publicznych uwaza za element tabu mocoz takie sa realia... a tak poza tym to po ile ytsaki plasterek ?:)

Gość kaminka18
Za jedno opakowanie(2 szt plasterków) zapłaciłam 8 zł.I naprawde bardzo mi pomógł.swienie ze wynyslili plasterki na migrene.

Gość kkkkkkkkk
Nie przejmuj się nasze społeczeństwo już takie jest, że im więcej dzieci urodzisz tym więcej znaczysz.

Gość nanasa_
no głupie te ludziska niekiedy komentarze serwują.Plaster od razu zanty im sie kojarzy.A przeciez mogą to być plastry:odchudzające,na lepsze samopoczuciie,lub migrene.Ja osobiście stosuje plastry antykoncepcyjne i jestem bardzo zadowolona.Dumnie nosze plasterek na ładnie opalonym ramieniu.Plasterki są trendy!

Gość taka jedna koleżanka
A jak się te plasterki na migrenę nazywają?? Bo mnie też często męczy, a już mam dosyć tabletek? :P Swoją drogą to normalka, szczególnie stare baby jak nie mają już tematów do plotek to łapią się wszystkiego co popadnie. Ja też się nasłuchałam odpowiednio jak kiedyś mosiłam malutki kolczyk w nosie. Oj były teksty!!!!!!! :) Niby ślepe, ale kolczyk zauważyły :) :) :) :) :) :) ;) ;) ;) Pozdrawiam! 🌻

ja bym sie z plastrem antykoncepcyjnym nie obnosila, bo po co zreszta np. ramie by mi sie opalilo na jego kszlatl ale po co odrazu takie komentarze ? to ze ktos jest odpowiedzialny i planuje swoje zycie zabezpieczajac sie chyba tylko i wylacznie dobrze o nim swiadczy ps. jak sie nazywaja te plastry? :)

Gość Migren Patch
Tak się nazywaja , pakowane po 2 albo po 6 sztuk , ziołowe

Gość ewelina28
Polecam kapułki pod taką samą nazwą czyli MIGREN. Pakowane są po 60 kapsułek i wystarczają na dłużej. Zamieniłam Paracetamol na ten preparat bo działa lepiej niż on. ewalina

Gość boletusedulisgazeta.pl
Mam do sprzedania plastry Evra z data waznosci do konca 2007 r., 3 opakowania (w kazdym po 3 plastry - antykoncepcja na 1 mies.). Mozliwa sprzedaz po 1 opakowaniu. Cena do negocjacji. boletusedulis@gazeta.pl

hahahahha No tak Polacy!!:D Co ich obchodzi z kim sypiasz, jak;/ Ja bym chyba powiedziala jednak tym osobom co o tym sadze... Bo przepraszam bard\\zo oni na pewno swieci i seks tylko pod koldra i co przyjemnosc to ciaza;/ Ja kupowalam kiedys prez. (hahahaa nawet nie dla wlasnego uzytku) i myslalam ze pani w sklepie i ludzie w kasie zabija mnie wzrokiem.... Nie wiem jakbym kogos conajmniej zabila;o

Gość uśmiechnięta i niegłupia
ale ja zauważyłam zupełnie inne reakcje, gdy kupowałam prez, to aptekarki nie reagowały, ale faceci stojący w kolejce zerkali na mnie z zaciekawieniem obecnie zdecydowałabym się na Evrę, bo koleżanki stosują i są zadowolone, ja też kiedyś przyklejałam, ale niestety mój facet zginął w wypadku i na razie szukam kogoś... niesty na chłam się nie połaszczę w necie chłamu 90 % seks jest istotny i uważam, że trzeba odpowiednio dobrać zabezpieczenie, by sprawiał przyjemność nie wyobrażam sobie życia intymnego ze strachem w tle... ale TU to chyba topic o innych plastrach haaaaaaaaaaa