Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_alka_

prepraty witaminowe w ciąży

Polecane posty

witam jakie preparaty bierzecie w ciąży? słyszałam, że materna powoduje zwiększony wzrost dziecka, o innych niewiele wiem, dlatego chciałabym się dowiedzieć jakie witaminy biorą inne kobiety na razie mam vitaral, ale nie wiem, czy to jest wystarczający zestaw (wybrałam ze względu na mniejszą zawartość magnezu, którego nie mogę przyjmować) pomimo usilych prób znalezienia tematu dotyczącego witamin branych w ciąży nie znalazłam nic ciekawego. pozdrawiam i czekam na wskazówki :)

Gość ja28
Cześć! Ja brałam w ciąży Prenatal. W ciąży wyniki badań miałam bardzo dobre, po porodzie też. Karmię piersią i nadal go biorę. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Pozdrawiam

Gość ja28
kupowałam go w piątek za 100 tab zapłaciłam 30zł może mieli jeszcze stare zapasy ;)

Hej, ja biorę Feminantal N, takie witaminy przepisał mi lekarz prowadzacy ciążę.

Ja biore \"zwykly\" Feminatal. Wspomagam sie tez magnezem i doraznie witamina B complex. Wyniki badan mam idealne.

Gość maaa dziaaa
ja biore prenatal

ja tez biorę prenatal gdyż nie zawiera jodu, którego nie mogę brać.

Gość mumumka
czesc ja bralam MATERNE , droga ale dobra ,cala gama witamin dobrana dla kobiet w ciazy.Pozdrawiam

Gość ania 30
Ja biorę Maternę w aptece a także lekarz powiedzieli mi że obecnie są to najlepsze witaminy dostępne na rynku najwięcej składników plus selen.

Gość Zdrowiej
polecam suplementy! dzieki nim mozna w naturalny sposob uzupelnic braki witamin i mikroelementow! zapraszam do lektury! i zachecam do zdrowego zycia! www.suplementy.sklep.pl

A ja nie biorę nic. Tylko żelazo (niska hemoglobina) i oczywiście do 6-tego miesiąca chyba brałam kwas foliowy. Lekarz nie zalecał witamin.