Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołekkkk

lepiej uważajcie!!!!

Polecane posty

Gość fiołekkkk

ech, zawaliłam.... pisze to ku przestrodze żebyście nie mysłay tak jak ja... brałam tabletki juz jakis kawałek czasu ale postanowiłam zrobic sobie przerwe tak dła porządku i zasady... i wszystko było by ok, bo nawet wizja miesięcznej męczarni mnie nie przerażała tak ardzo... ale cóż.. podczas tej 7-dniowe przerwy kochałam się z moim lubym, zupełnie zapominając o tym że przecież nie bedę zaczynac następnego opakowania!!! poza tym utwierdzał mnie fakt, że w czasie okresu prawdopodobieństwo owulacji jest bardzo małe... no i tak... teraz czytając opiniena ten temat na forum juz wiem że jestem tępą strzałła!! i że mogę tylko zagryzać paznokcie:/ z tego wszystkiego mam do osdsprzedania 3 opakowania regulonu.. uwazajcie i nie zapominajcie nigdy o niczym!!

ale masz obawy, że jesteś w ciąży czy wiesz już, że jesteś w ciąży? robiłaś test czy masz jekieś objawy?

Gość zuzka26
jesli wspolzylas w czasie 7-dniowej przerwy po wzieciu 21 tablek, to nie powinnas byc w ciazy, poniewaz w czasie tej 7-dniowej przerwy tez jestes zabezpieczona, czyli nadal zajscie w ciaze jest malo prawdopodobne - jakis tam ulamek procenta