Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babuski

wskaźnik prowadzenia się kobiet

Polecane posty

Gość babuski

WCI - women copulation index - to wskaźnik pozwalający ocenić czy kobieta w sferze seksualnej zachowuje się poprawnie czy wręcz odwrotnie. Oto formuła: WCI = ( 3 * liczba pratnerów seksualnych - 1 ) / ( wiek kobiety - 15 ) z tym, że partnerzy seksualni, których lobieta miała w wieku poniżej 17 lat liczą się podwójnie, a których miała w wieku poniżej potrójnie, a tych których miała w wieku powyżej 45 lat liczą się za pół partnera. Jeśli kobieta ma WCI 1 - większy od 1 to oznacza, że prowadzi się zdecydowanie swobodnie 2 - nie większy niż 1 ale większy ni 0.1 oznacza, że jest typowa 3 - nie większy od 0.1 oznacza, że jest damą 4 - większy od 3 oznacza, że kobieta jest nimfomanką Dziewczyny, podajcie swoje WCI !!!

Gość babuski
errata: ... których kobieta miała w wieku poniżej 17 lat liczą się podwójnie, a których miała w wieku poniżej 15 potrójnie ...

Gość 04
0,4:P to dobrze czy zle?:P

Gość babuski
to oznacza, że damą nie jeste ale też nie jesteś rozpustna. Jesteś taka jak większość kobiet w sferze seksu.

Gość gosiaaa_aa_a
ja mam 14,9 :)

Gość a ja jestem
damą;)

Gość babuski
gosiaaa jak ty to zrobiłaś ? tak czy inaczej popracuj nad sobą.

Nie to żebym się czepiał, (w sumie to moja robota polega na czepianiu sie szczegolow), ale co z dziewczynami, ktore maja 15 latek? Czy tkwi w tym cos glebszego, moze jakis ukryty podtekst ;) ? Ogolnie bardzo mi sie podoba, a jak wyglada wzor na MCI?

Gość madafi
0,2:P:P:P

Gość babuski
dziewczyny zaczynające przed 15-tką to anomalie totalne

Gość ktosikona
dama ;)

Wszystko ladnie pięknie - ale ktoś tu zapomnił o podaniu normy, czyli punktu odniesienia, który najczęściej występuje w populacji, dla różnych przedziałów wiekowych najlepiej zbadanej na reprezentatywnej grupie kobiet, tak, abyśmy mogły odnieść swoje wyniki i wiedzieć na czym stoimy, bo sama cyferka nic nie znaczy...a te odniesienia od 1 do 4 to chyba za ogólne są - skąd to wziąłeś? Czy ktoś robił na ten temat badania?

Gość a to ciekawe
kobiety, które napisały, ze są damami muszą mieć powyżej 35 lat :D czyli 25 letnia mężatka, która uprawiała seks tylko z mężem nie jest dama ? :D kiepski ten przelicznik dopiero 2/20 daje równe lub mniejsze 0,1

Gość a to ciekawe
oczywiście pod warunkiem, ze nie są mężatkami

Gość a to ciekawe
*że są