Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy

Czy wasze dzieci lubią Teletubisie?

Polecane posty

Gość czy

Jestem ciekawa czy wasze dzieci też lubią oglądać Teletubisie?

Gość ania 30
TAK,TAK TAK.

Gość ten
"koszmar" trwal 1.5 roku

ogladalismy, nagrywalismy, teraz teletubisie leca na tv2 dzis ogladalismy :)

Gość czy
My oglądamy od niedawna w zasadzie od kiedy lecą na 2 . Dziś też oglądaliśmy :)

Gość czy
Marysieńka1 w jakim wieku jest Twoje dziecko? Zastanawiam się do jakiego wieku dzieci Teletubisie oglądają.

syn patrzy jak zaczarowany:) jakie jeszcze polecicie bajki dla prawie rocznych dzieci?

Gość orzech
Teletubisie koszmar mój symek ma 3 lata i ogląda !!!!!Niestety jest na tyle duży że sam odpala telewizor i wciska 2. Ja na szczęście śpie bo na 2 lecą o zaczarowanej godzinie 7 40

Gość mam teletubisie do sprzedania
3 sztuki jak chcecie- żółty, fioletowy i czerwony - nie pamiętam jak im tam było...:) Wszystkie sa na baterie i gadają coś tam :) moja młoda już z tego wyrosła na szczęście bo miałam już dość tych pajacowatych stworków:P Będę tu zaglądać gdyby ktoś był zainteresowany to mogę zrobić zdjęcia i przesłać mailem.

Gość w bardzo dobrym
czyściutkie i pachnące:) ja bardzo dbam o wszystko co mam w domu bo jestem pedantką . Nadmienie że są oryginalne (jeden kosztował 80 pln), nie zadna kicha ani podróba . Niestety mam tylko 3 bo nie było mnie stać na więcej :( i tak cała rodzina się na nie składała hehe Jak coś to moge zdjęcie wysłać , chociaż nie bardzo mi się chce , ale rozumiem że jest pełno oszustów i naciągaczy , więc zrobię jeśli ktoś bedzie naprawdę zainteresowany.

Gość teleeee
Teletubisie będą fascynowały dzieci w wieku 1-3 i żaden dorosły nie jest w stanie zrozumieć tego fenomenu.

Gość JAKA CENA TYCH TELE TUBISIÓW
NAPISZ JAKI JEST ICH WYMIAR CO POTRAFIĄ MÓJ SYNEK ICH KOCHA A W NIEDALEKIEJ PRZYSZLOŚCI PEWNIE POKOCHA JE I MOJA CÓRECZKA BO MA DOPIERO 8 MIESIĘCY.CZEKAM

Gość chcę za 3 sztuki 100 pln
40 cm żółty, czerwony 44 cm, fioletowy 50 cm Licząc od nogi do czubka głowy ( bez tej atenki) Wszystkie są na baterie i gadają coś tam po teletubisiowemu i trochę po angielsku. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech poda maila to odpowiem na wszystkie pytania i ewentualnie wyślę zdjęcie

A mój Bartuś ma też 16 miesięcy jeszcze miesiąc temu nie chciał na nie patrzeć jak mu na kasecie puściłam a dziś piszczy z radości jak lecą rano w telewizi i niania nie przegapi.

Gość Czy
cześć! Fajnie że mogę poczytać wasze wypowiedzi. Czy zwróciłyście uwagę, że zielony teletubiś jest mulatem, żółty ma żółtą buzię a fioletowy to chłopiec ale chodzi z damską torebką? Ponoć ta bajka ma uczyć tolerancji. Uważam że to dobry pomysł. Co wy o tym sądzicie?

mój synus zaczał je ogladac w wieku 11 miesiecy, jak zahipnotyzowany :) jak musisłam cos robic sadzałam go i na 15 minut spokój teraz ma 3 lata i tez je lubi www.psyche-soma.com

teletusie bo tak nazywa je moj trzyletni synek , to bajka ktora u nas w domu leci codziennie, czy to na wideo czy na tv2 czy na komp. Ktoś tam pytał jakie są jeszcze bajki dla takich maluszków, otóż pierwszą bajką jaka mój synek ogladal byl krecik, do tej pory jest to jego ulubiona bajka .

Moj synek zdecydowanie kocha Uszatka... Boba Budowniczego ... Listonosza Pata... ma 20 miesiecy. Nie myslcie tylko, ze poza ogladaniem telewizora nic nie robi :P

Gość Malina35
Taaaaak, to istny koszmar!!!!!!!!!!!!! Mam 2,5 letniego nicponia, który jest chorobliwym fanem Teletubisiów. Ogląda je na śniadanie obiad i kolację i doszło już do tego, że sam włącza sobie DVD i telewizor. Koniec....jesteśmy na przegranej pozycji z oglądaniem naszych (dorosłych) programów. Wiem od znajomych, że to kiedyś minie.................ale kiedy?????? help! Pozdrowionka

mojej Julce powoli przechodzi, bardziej lubi Domisie. Właśnie lubia wasze dzieci domisie?

Gość mama101
Czy są jszcze te TELETUBISIE do sprzedania?Ja bardzo bardzo bardzo chętnie je zobaczę moja córa taż jest ich fanką.

:) :) :) patrz nick :) Moja córa ma 10 lat, a wciąz ja przyłapuje na zerkaniu na teletubki, jak o nich mówi Pozdrawiam P>S> ja..... tez je lubię

Gość mama101
Niech się odezwie ta dziewczyna co ma teletubisie do sprzedania!!!Ja chętnie bym kupiła te teletubisie jeśli nie sa zniszczone.Proszę daj znac czy to jest jeszcze aktualne.Pozdrawiam:)

Gość mama101
już chyba nieaktualne:( szkoda