Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaaaa 1985

co zrobiłam źle ???????? /

Polecane posty

Gość milkaaaa 1985

napisałam maila do chłopaka ktorego nie znam tzn tylko z widzenia bo jezdzimy na te same imprezy tylko "co słychac? :)" odpisał "ale sie rozpisałas ;) u mnie zazwyczaj techno ;) a u Ciebie? :) to odpisałam ze wazne ze wogole napisałam.. napisałam ze u mnie tez najczesciej słychac techno , ale w domu słucham tez innem muzyki.. i ze jade na impreze bo za tydzien mnie nie bedzie wiec musze sobie odbic..." wiem ze tą wiadomosc przeczytal bo widziałm kiedy sie logował.. ale nie odpisał ://// czemu :( :(:(::(:(: jak myslicie bo nieiwme juz co myslec?;/

Gość miedzynarodowa milosc dresowa

Gość 35deka
musisz mu pokazac ze masz jaja, tak jak miriam :classic_cool:

Gość Amelka 007
Nic nie zrobials ze, wydaje mi sie, ze on nie jest zainteresowany. Bo gdyby byl to nie wazne co napiszesz, a on by odpisal. I chyba tez odpisalby w inny sposob. Wiec, moze trzeba dac sobie spokoj. na pewno nie pisz do nieg wiecej. Dalas juz mu znak , ze jestes zainteresowana. Jesli nie przejmie paleczki, trzeba sie z tym pogodzic

Gość milkaaaa 1985
no ale wasnie mi sie wydawało ze odpisał jakby okazujac swoje zainteresowanie a tu nic :|... moze dlatego ze w mojej odpowiedzi nie postawiłam zadnego pytania :/ kurcze co zrobic ?? :|

Gość Amelka 007
Bo ja wiem, czy okazal az takie zaineresowanie? A masz szanse , ze jeszcze go spotkasz na jakiejs imprezie? Jesli tak, to sie wstrzymaj do imprezy i zobaczysz. A skad masz tego maila. Dal Ci. Ja do tego doszlo?

Gość milkaaaa 1985
tak.. napewno sie z nim zobacze jeszcze na niejednej imprezie... na gronie ( taka www ze zdjeciami) go zlookałam tak ze wie z kim ma doczynienia. widził moje foto ...kumpela mnie pociesza ze ona czasami nie ma czasu odpisac na wiad i w sumie on sie nie logował tam od tatego czasu.. dzis jest 29 a on 30 wraca do polski wiec moze rzeczywiscie sie pakuje czy cos.. załatwie sprawy.. niewiem.. moze tylko sie tak pocieszam :/

Gość Amelka 007
Pki co nie rob nic. jak dasz mu do zrozumienia ze za bardzo Ci zalezy to faceta moze zniechecic. Wie, ze czekanie jest straszne, ale wg mnie musisz sie wstrzymac. Powodzonka!

Gość milkaaaa 1985
wiem.. juz raz popełnilam ten bład i ujawniłam sie ze swoimi uczuciami.. tego sobie nie wybacze.. wiec nie bede nic pisac ale rzezcywiscie.. ciezkie to jest :|:| dzieki za pomoc papa

Gość hmmmz
amelka 007 ma racje. jak facet po takim znaku zbywa cie polslowkami to sobie daruj bo on nie ma ochoty.

Gość milkaaaa 1985
yyy to znaczy nie bylo zadnych półsłowek.. po prostu nie odpisał na moja 2 wiadomosc :/

Gość gość
pik