Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prześladowana

Jak się go pozbyć?

Polecane posty

Gość prześladowana

Przed wakacjami zerwałam z chłopakiem. On jednak nie był z tego powodu zadowolony. Zostaliśmy niby-kumplami, ale on cały czas zachowuje się, jakbyśmy byli parą. Dzwoni kilka razy dziennie. Okłamałam go, że mam szlaban na wychodzenie. I częściowo na rozmowy telefoniczne. On oczywiście chciał spotykać się po kryjomu. W lipcu było strasznie. Przed wyjazdem spotkaliśmy się na 2 godziny. Po powrocie od razu zadzwonił. Odebrała moja mama. Mnie nie było w domu. Za 15 minut on był przed moim domem. Mam dość tego nawiedzania. Czasem nawet rozmowy telefoniczne blokuje. Po prostu nie można nigdzie zadzwonić, bo on jest cały czas na linii. Moja mama się wkurzyła i sama wzięła słuchawkę. Powiedziała, co o tych rozmowach myśli. Dzisiaj chciał spotkać się koło sklepu. o 11. Ja nie poszłam. O 10-tej wyszłam z domu do bezpiecznego miejsca poza miastem. Wróciłam ok. 14. Gdzybym została, pewnie zadzwoniłby. Dobrze, że nie mam komórki. Zatem jak się go pozbyć? Dodam, że oboje mamy po 14 lat. Mieszkamy w jednym mieście, chodzimy do jednej klasy. Co zrobić, żeby dał mi spokój????????

Gość Dziewczynko
To jest forum dla kobiet a nie dla dzieci

Gość Amelka 007
A dlaczego dla doroslych, czemu dziewczyna ma sie nie poradzic. Przede wszystkim musisz mu powiedziec wprost i stanowczo ze nie jestes zainteresowana i ze nie zyczysz sobie byc nawiedzana . Znajac zycie malo to poskutkuje, ale moze popros mame by nie wolala cie do telefonu jak on dzwoni. Nie dawaj mu cienia nadzieji, bo sie nie odczepi.

Gość zawiadom policje

Gość preśladowana
Dzięki za wsparcie. Miałam nadzieję, że opisując sprawę ze szczegółami otrzymam precyzyjniejszą odpowiedź.

Gość prześladowana
Dodam jeszcze, że on ma szpiega. Donosi, kiedy spotykam się z moimi dobrymi kumplami

Gość jhmmmz
to mi wyglada jak scenariusz niezlem telenoweli pomiesznaej z szpiegowskim dreszczowcem :) bezpieczne miejsca za miastem, szpiedzy i sledzenie. kurka. a powaznie mowiac to uwazaj na niego .jak widac facet nie jest normalny calkiem i musisz zdecydowanie uwazac, rodzice niech wszystko wiedza o tym i nie dawaj mu namniejszych nawet znakow nadziei na cokolwiek.

Gość gość
up