Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agness23

Czy ktoś uzywał borowiny na cellulit??

Polecane posty

Gość Agness23

Witam!!! Słyszałam niedawno ze bardzo skuteczna w walce z cellulitem jest borowina. Podobno bardzo oczyszcza organizm i poprawia krążenie. Moze ktoś stosował i podzieli sie doświadczeniami... Pozdrawiam.

Gość Misia556
Ja stosowałam maske borowinową na cellulit, trzeba było 2 razy w tygodniu nałożyć maske, owinąć folią i czekać 40min, po ok. miesiącu stosowania efekty były naprawdę duże, prawie wogóle brak cellulitu.

Gość problemmm.
jak się ją robi?

Gość problemmm.
maskę oczywiście :P

Gość to jest maska
borowinowa firmy Tołpa. Ok. 40 zł, wystarcza na długo. Popieram moją poprzedniczkę. Na prawdę skuteczna, ale trzeba też ruszać się trochę (tzn. ćwiczyć) :)

Gość Anetuśśśka
Misia556----->>> a miałaś duży cellulit? tzn. jak ścisnęłaś skórę to był widoczny, czy bez ściskania też??? odpowiedz proszę:* bo jak mały to się nie dziwię że zniknął;) ale ja mam strrrrrrasznie zaawansowany:/ więc ratunku nie ma:( mimo to spróbuję tej maski, pozdrawiam, papa:* Misia556- proszę o odpowiedź!:)

Gość minka...
J uzywałam balsam wygładzajacy Tołpy i byłam bardzo z niego zadowolona. Już po zuzyciu połowy opakowania skóra bardzo mi sie wygładziła i napieła a cellulit znikł. Tyle,że ja nie miałam zaawansowanego cellulitu (wudoczny np gdy napiełam pośladki). Przy łagodnej postaci naprawde polecam ten balsam. Bez sensu wydawać pieniądze na jakieś bielendy czy ziaje, które nie pomagają. Poza tym na allegro mozna kupić balsam juz za 30zł

Gość minka...
Ja uzywałam balsam wygładzajacy Tołpy i byłam bardzo z niego zadowolona. Już po zuzyciu połowy opakowania skóra bardzo mi sie wygładziła i napieła a cellulit znikł. Tyle,że ja nie miałam zaawansowanego cellulitu (wudoczny np gdy napiełam pośladki). Przy łagodnej postaci naprawde polecam ten balsam. Bez sensu wydawać pieniądze na jakieś bielendy czy ziaje, które nie pomagają. Poza tym na allegro mozna kupić balsam juz za 30zł

Gość to jest maska
ja mam II stopień :)