Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o porade

BARDZO PROSZE o pomoc

Polecane posty

Witam:) i prosze o pomoc dotycząco mojego zdrowka, bede naprawde wdzieczna:) jutro ide do lekarza ale wolala bym wiedziec wczesniej co moze mi dolegac bytc moze tkoras z was miala podobnie Mianowicie chodzi o to ze w ciagu dnia potrafie 3 razy zaslabnąc, ( mam 18 lat i nie jestem w ciazy hehe :P )bez wzgledu na miesce i pore dnia. Przed oczami robi mi sie ciemno nogi mnie nie trzymaja i naogol wtedy jest mi na tyle slabo ze az kucam lub siadam jesli jestem w domu. Nastepnie baardzo boli mnie glowa i czuje jak mi narasta bardzo szybko cisnienie.. Trwa to wszystko doslownie 10 sekund czasem po prostu boli mnie glowa , a czasem to jest mi baardzo bardzo slabo i musze sie plozyc.. naogol jestem ze tak powiem pelna zycia i tryskam energią, odzywiam sie prawidlowo wiec wykluczalam anemie gdyz mam niedowage z 7 kg. ale jem coraz wiecej od dluzszego czasu gdyz zauwazylam wzrost apetytu :) z czego sie ciesze:) wczoraj rano leciala mi krew z nosa, troszeczke ale jednak cos tam lecialo. a na wieczor mialam traszny bol glowy. no i te ciągle slabniecie.. jest to meczące i np. moich przyjaciol z ktorymi spedzam mnostwo czasu uczulilam juz na to ze jak bede leciec to maja mnie lapac .. z regoly zawsze wiem kiedy zaslabne i zawsze czegos sie uchwyce.. mial ktos podobnie?? bardzo prosze o szczere odpowiedzie:) dziekuje:)

Czasem tez tak mam, ze robi mi sie ciemno przed oczami ale nigdy nie mdleje. Jak dlugo siedze i nagle szybko sie zerwe z krzesla to wlasnie mi sie tak dzieje. Ale to ponoc normalne....ponoc, bo zawsze lepiej jest sie wybrac do lekarza i zrobic badania! Mnie sie to dzieje ze 3 razy na tydzien wiec o wiele rzadziej niz tobie. Moze masz niedobor magnezu albo potasu?albo innej witaminy za to odpowiedzialnej. Zycze powodzenia u lekarza i nie boj sie:) pozdrawiam🌻

tak tak wlasnie to jest takie oslabienie jak gdybym nagle zerwala sie z fotela tylko ze to mi sie zdarza kilka razy dziennie i np. podczas gdy sobie ide gdzies.. nie wykonuje gwaltownych czynnosci mam to juz od dwoch miesiecy :( zwklekam z tym wiem ale nie wiem juz czy to normalne czy nie..

Gość moze to guz mozgu
albo jakis krwiak w glowie? nie chce cie straszyc, ale no nie wiem.

Gość echooooo
co Ci jest to nawet lekarz nie będzie wiedział podczas pierwszej wizyty. musisz zrobić całą mase badań. współczuję, bo jeżeli nie masz kasy to terminy są odległe. współczuje....

Gość echooooo
tak sobie o Tobie myślę, że jedno może być pewne - masz za duże ciśnienie w głowie, a powodem tego może być cała masa chorób. nie bagatelizuj tego. zacznij się jak najszybciej leczyć

Gość echooooo
tak sobie o Tobie myślę, że jedno może być pewne - masz za duże ciśnienie śródczaszkowe, a powodem tego może być cała masa chorób. nie bagatelizuj tego. zacznij się jak najszybciej leczyć

i powiedzcie mi jeszcze ze mnie do szpitala polozą....... :( ja nie mam kasy na jakąs super dobra opieke a nawet nie wiem czy na tym zadupiu gdzie ja jestem jest neurologia....... zalamie sie chyba.. jutro ide do lekarza rodzinnego.. da mi skierowanie na badania pewnie:(

Gość gość
I co C***owiedział lekarz rodzinny???