Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguus*

Muzyka - bez niej nie moglabym zyc...

Polecane posty

Gość Aguus*

Czy ktos jeszcze tak ma,ze wszystko robi przy muzyce..slucha jej ciagle... Gdy slucham swoich ulubionych piosenek wszystko wydaje sie lepsze...to dobre lekarstwo na smutek... Wlasciwie nie mam okreslonego typu ulubionej muzyki..slucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho.. Jesli chcecie to dzielcie sie tytulami piosenkek,ktorych czesto sluchacie... Ja w tej chwili slucham piosenek z filmu Dirty Dancing i polskiego rocka... Zapraszam,niech ten topik bedzie rowniez dla nas zrodlem nowej muzyki...

ja też kocham muzykę! Nawet w nocu, gdy śpię zawsze zostawiam włączoną jakąs fajną płytę, bez niej nie potrafiłabym spokojnie usnąc, nie wiem czy też tak macie? pozdraiwam 🌻

Gość Aguus*
GOD- o to Cie nie podejrzewalam :> Rezolutna -->tez tak mam..a jak nie moge czegos sobie wlaczyc to zazwyczaj dluuugo usypiam...

Mam podobnie tyle tylko ze nie slucham wszystkiego:) Wszystko zalezy od nastroju ale slucham przede wszystkim chilloutu i jazzu, wiec tym samym sa to plytki z rodzaju \"Cafe del Mar\" , \"Vintage Chill\" , \"Smooth Jazz Cafe\" :)

ps.A w tym momencie pichcac obiadek słucham czegos z innej beczki czyli Vaya Con Dios:)

Gość Aguus*
No coz God,moze to tak przez % cuś sie z Toba stalo.Lacze sie w bolu :P Ja dzisiaj mam chyba sentymentalny dzien..slucham same stare przeboje...

Gość Aguus*
Cos nas malo :>

Gość lalalalalalalalala
MUZYKA. Bez niej nie ma zycia wg. mnie , oczywiscie. Ona wypelnia mi caly dzien. Jestem w pokoju wlaczam tv najchetniej takie programy , gdzie graja. Gotuje obiadek, wlaczam radio. Siedze przed kompem , slucham radia internetowego.Najchetniej Polskie Stacje,z naszymi dobrymi przebojami,starymi i nowymi. Nieprawda , ze polska muzyka schodzi na psy. Pozdrawiam Wszystkich, ktorzy sa na tym tle "zakreceni".

Gość lalalalalalalalala
Dodam jeszcze, ze tak samo jak ty Aguus* lubie stare przeboje,ale slucham takze nowych. Bardzo mi sie podobaja.Np. nowy utwor M.Rodowicz Wszyscy chca kochac. Slowa sa swietne. Tych,ktore ja slucham pewno nie pamietacie. Np. Plona gory , plona lasy i inne Czerwonych Gitar , czy K.Klenczona. I.Jarocka. Budka Suflera, Dwa plus Jeden...i jeszcze wymienuie M.Grechute,Pod Buda.E.Demarczyk,Cz.Niemiena. Uwielbiam ich.Zaluje,ze tak malo ich kawalkow nadaja w radio.

Do Lalalala- ja pamietam doskonale:) a płyt Grechuty nawet na kompie mam sporo bo moj Luby go bardzoo lubi;)

Gość lalalalalalalalala
Swietnie,ze moge pogadac z kims na ten temat. Jestesmy wiec tu i teraz. Dinozaury.Pamietasz sprzed laty koncert Trubadurow. Czerwonych Gitar i innych naszych najlepszych polskich piosenkarzy...

Gość Aguus*
Stare przeboje,..tzn rozne..ja wlasnie przeszlam z roznych polskich(spokojnych ) na np .Ace of Base,nawet po Alexie "uh lalalla" Puff Daddy "i'll by missing you", troche zespolu "akurat",red hot chilli pepers,nawet sumptuastic "bo mam ciebie" i piasek "z glebi dusz" ...:D

Aguus, witam bratnia duszo! Ja wszędzie zabieram muzykę. Zawsze mam ze sobą discmena i płyty. Muzyka ratuje mnie przed nędzną codziennością i smutkami. Teraz słucham Asian Dub Fundation. Ale całkiem niedawno właśnie Dirty mnie zajmowało, i Manau no i Bass Medium Trinity, bez którego kawałka \"teraz naprawdę wiesz\" nie mogłabym rozpocząć dnia. Muzyka mnie nakręca, rozkręca, doładowuje, a kiedy trzeba tonuje. Kocham to! Pozdrawiam serdecznie!!!!!

Gość Aguus*
Ferba,swietnie to ujelas... Mnie pewnie czesciej chcialoby sie ruszac z domu gdybym miala discmena :) Chyba musze nad tym pomyslec:) Pozdrowionka.Nie znam tego zespolu "bass medium trinity" ani piosenki "teraz naprawde wiesz" ..nigdy nie slyszlam...

Jest to soundsystem spod znaku reggae i okolic. A ten utwór jest naprawdę energetyczny. Jeżeli wpadnie Ci kiedyś w ręce ich płyta to sprawdź, a nuż Ci się spodoba. Jeśli chodzi o moje inne upodobania to lubię też wspomnianego wcześniej Grechutę, Raz Dwa Trzy, WW, Moloko, jak również Republikę. Chętnie wracam do takich grup jak Sepultura czy Souflay, wbrew pozorom nie jest to jedynie ciężka młucka. A jeśli chodzi o Red Hotów to z płytą \"blood sugar...\" wiążą się moję przemiłe wspomnienia i właśnie na nią spoglądam bo leży pod ręką na wypadek gdybym miała ochotę jej posłuchać. Mam jeszcze sentyment do Beastie Boys i wogóle, co tu się rozpisywać, no słucha się dźwięków. Lubię też dżeziki różnej maści, np. taki acid jazz jak US 3. O to też lubiłam posłuchać sobie. Zaraz poszukam czegoś starszego. HIhi.

A jeszcze, jeśli \"Teraz naprawdę wiesz\" Bass Medium... nic Ci nie mówi, to może znasz wcześniejszą wersję: Alozade & hollow point & mr.ve \"Under mi sensi\".

Gość Aguus*
Niestety nie kojarze... Ja dzisiaj stawiam na polski rock...wlasnie sie przeprowadzam...eh...jak dobrze,ze mozna sobie puscic fajna muzyczke:)

Gość null
Czy sluchacie Radio Woodstock?

Bez muzyki mniej by mnie było, o wiele mniej. I na pewno nie byłabym w tym miescu mojego życia, w którym jestem! :D

Gość Ytaca
Uwielbiam tez muzyke powazna,ale tylko niektorych kompozytorow.Np.Mozarta.Bacha.Lista a nade wszystko Chopina. /jego preludia/.

muzyka i taniec to dwie ważniejsze \"rzeczy\"w moim życiu... bez nich byłoby mi bardzo cięzko...

Gość ździchu
bez muzyki sie nie da zyc ale hip-hp-u nie nawidze

Gość Matyld1978
Muzyka to chyba (jak dla mnie moze i dla wielu takze:D) podstawa owocnego zaczecia kazdego dnia a takze jego zakonczenia;) Ukaja do snu;) Jutro przyjda mi nowe plytki z vivid, na ktore czekam od piatku ~dzis zasypiam do eski w radiu;) Tak jak ktos napisal muzyka jak dobry lek:-)

Gość flacmusicccc
Ci którzy naprawdę cenią sobię muzykę zapraszam do odwiedzenia serwisu http://flacmusic.pl/ POLECAM i pozdrawiam wszystkich :)