Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca 20

antykoncepcja --- pytanko

Polecane posty

Gość Pytająca 20

Mam takie pytanko czy tabletki antykoncepcyjne + stosunek przerywany to dobre zabezpiecznie przed niechciana ciaza? Czy mozliwe jest zajscie w ciaze stosujac te dwie metody jednoczesnie? Czy Ktos z Was spotkal sie z wpadka na takim zabezpieczeniu? Przy okazji mam pytanko czy jesli wymioty wystapily po ponad 6 godzinach to mam sie czym przejmowac? Czy tabletka zdarzyla sie wchlonac? z gory dzieki za odp:)

Gość Desire1987
takei zabezpieczenei jest całkowicie niepotrzebne :) jeżeli bierzesz tabletki anty, nie musisz już sotosować żadnych dodatkowych zabezpieczeń a już na pewno nie musisz pozbawiać się przyjemności i narażać na nerwicę uprawiając stosunek przerywany... :) tabletki mają ponad 99% skuteczności :) a co do drugiego pytania to o ile się nie mylę tabletki wchłaniają sie po 4 godzinach... ale tego pewna nie jestem.

Gość moniiiiiia
Po co bierzesz tabletki jak i tak decydujesz sie na stosunek przerywany??Co to za przyjemnosc??Tabletki są wystarczajacym zabezpieczeniem o ile oczywiście bierzesz je regularnie.Ja biore 4 lata i nigdy nie uzywałam dodatkowych zabezpieczen i w ciąży nie jestem.A co do wymiotów to w ulotce jest wszystko dokładnie wyjaśnione.