Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna nieznajoma nastolatkaaaa

Potrzebny mi krem matujacy na dzien nie zatykajacy porow!!!

Polecane posty

Gość pewna nieznajoma nastolatkaaaa

jaki mi polecicie??plisss to pilne,aha i dla mlodej skory

Dobry jest krem z nivea visage nawizajaco-matujacy.Uzywam go od tygodnia i na pewno nie zapycha porow!!!!

Gość tylko ze
tylko ze tak naprawde nie ma kremow nie zatykajacych porow-skonczylam studium kosmetyczne i tam nam zdradzono taki sekret-nawet jesli teraz ci sie nie zapchaly to za jakis czas na skorze powstana biale podskorne krostki

Gość MałaMi.....
polecam ci tez ten nivea oraz z vichy nawilzajacy wprawdzie kosztuje ok 50 zl ale jest genialny :)

A JA SLYSZALAM DUZO ZLYCH OPINI O NIM ZE PODOBNO STRASZNIE WYSUSZA

nowy nivea visage do cery tłustej i mieszanej jest w zielonym opakowaniu, słoiczek jest biały, ale kartonik zielony.

JA MYSLALAM ZE CHODZ CI O SLOICZEK MUSISZ SIE LEPIEJ WYRAZAC BO KOGO OBCHODZI JAKI MA KOLOR KARTONIKA?

Gość moje złotko
agunia ten nowy z nivea to wyszła cała seria zlotko niebieski do cery normalnej różowy do suchej i wrażliwej i zielno do cery tłustej i mieszanej ja go uzywam juz od półtorej miesiaca no tak kończe własnie opakowanie a moze to miesiac nom pewna nie ejstem ale jest genialny super matuje nie przesusza dla mnei bomba a dodam ze mam sere mieszana czyli i suchą i tłsuta :( odkad używam ten krem poproswiła sie moja cera i problemyz nia sa mniejsze co niestety nei oznacza ze ich nie ma

Gość moje złotko
no wiesz kotku nikogo pewnie nie obchodzi kolor krtonika no bo przeciz jak sie kupuje krem to nei patrzy sie na kartonik tylko otwiera folie i wyciaga krem i patrzy sie jaki ma kolor> wiesz zamiast innych pouczaj na tmeta wyrazania sie to lepiej sama stwierdź ze źle pomyslałas

Gość agniess
Potwierdzam, że ten nivea visage matujący jest super. Taki delikatny, szybko się wchłania, ładnie pachnie i jest idealny pod makijaż. A ten kolor zielony to pewnie od serii, bo jest jeszcze żel i tonik, właśnie w zielonych opakowaniach. Krem ma tylko zielony pasek na dole opakowania

agula nie rozumiem Twojej agresji. Jeżeli chodzi o krem - wyrażam się właśnei precyzyjnie. Może i nikogo nie obchodzi kolor kartonika, ale wchodzisz do drogerii i widzisz na półce całą nową serię. Kartoniki są dodatkowo zafoliowane, więc nie widzisz słoiczka (nota bene - takiego samego dla całej serii).jesli chcesz, żeby autorka tematu wiedziała, o jaki krem Ci chodziło - musi popatrzeć na kartonik.

Mi dermatolog polecił IWOSTIN emulsję matujacą do skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzkowych. Jest super!! Htpoalergiczny, reguluje wydzielanie sebum, bardzo wydajny i kosztuje 25 zł.

na kilka godzin na pewno, dobry pod makijaż, w składzie ma kwasy, które usuwaja martwy naskórek i jest na bazie wody termalnej, wiec dodatkowo nawilża.

Tak, chyba tylko w aptece mozna go kupić:) Ja jestem naprawde bardzo zadowolona:)

A MASZ SKORE BARDZO TLUSTA?BO JA MAM BARDZO I BOJE SIE ZE MOZE MI NIE MATOWIC SKORY?A UZYWASZ GO NA NOC I NA DZIEN?

Mam tłusta, ale pamietaj, że wazne jest, żeby nie zatykał porów. Bo co z tego, że super zmatowi, jak potem będziesz miała problem z zaskórnikami?:) Ja go stosuję tylko na dzień. Nie stosowałam kremu Nivea, o którym dziewczyny pisały, więc nie mam porównania, ale zaden krem z całą pewnością nie da Ci efektu matujacego trwającego cały dzień:)

WIEM BO PROBOWALAM JUZ WSZYSTKIEGO A I TAK JUZ GODZINKE PO POSMAROWANIU BUZI SKORA SIE SWIECI.

NIE MA SENSU BO I TEK SKORA SIE SWIECI NAWET JAKBYM POSMAROWALA JA SUPER DROGIM PUDREM.I POWIEM CI ZE WYGLADA ONA JESZCZE GORZEJ BO PUDER MI SPLYWA Z TWARZY.POMAGAJA MI JEDYNIE BIBULKI MATUJACE

Powiedz, ile masz lat? Masz jakieś wypryski, czy masz tylko tłustą cerę?