Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

Jestem z WARSZAWY jutro jade na Wies.

Polecane posty

Pomóżcie mi co mam ze sobą zabrać. Czytałem kiedyś „Przedwiośnie” (no może nie Przedwiośnie ale streszczenie- no ale w końcu to to samo :P ) ) tam była mowa że są szkale domy, jednak potem okazało się, że ich nie było. Na domiar złego ludzi zostawiano na dworze aby zamarźli. Boje się, że mnie też będą chcieli „zlodowacic”. Musze tam jechać, ale boje się . Dużo słyszałem o niebezpieczeństwach czychających na wsi. Jak się przygotować aby przeżyć w tej puszczy???? POMOCY

Gość wiesniaczka Gulic
ja jestem z Gulic gdzie nie ma ulic. Uwaga na wiejskie niebezpieczenstwa ! jestem z Tobą wierze ze Ci sie uda powodzenia

ale czy powinienem się najpier zasczepic tak jak to robią np. ludzie wyjeżdżając do Afryki albo Indi.Oni wtedy szczepią się na cholerę i malarię. A ja??? Może powinnienem się zaszczepić na to niezbyt przyjazne człowiekowi środowisko. A może jeszcze np. na swinski ogon???????? Boje się >>??

Gość wiesniaczka Gulic
musisz uwazac na wsciekle krowy i opętane kurczaki !!!

musisz uwazać aby nie wpaść pod glebogryzałke albo pod słonko(takie cuś do przewracania siana) bo będzie po tobie,nie łap krów za ogony,nie stawaj za koniem i to tyle,reszta wyjdzie podczas pobytu

glebo gryzałka to machina śmierci ale gorsze są te maszyny co słome w kostki pakują,jak do takiej wpadniesz to cie zmiarzdzy w i obwiąrze sznurkiem:classic_cool: czasem po zmroku mogą szybko traktorami jezdzić i to całą szerokością zwirówki ,nierzadko po pijaku więc nie łaz z wzrokiem wbitym w ziemie.

Aha. Czyli tego też mam się wystrzegać. Kurdem dużo tego. Będę się czuł podczas tej wyprawy jak Kolumb :) A czy to prawda, że na wsiach nie ma kibli tylko przyjeżdża raz na tydzień specjalny TOI TOI gdzie można załatwić potrzebe?

Czy te traktory to taka odmiana miejskich wyscigów samochodowych. Cos własnie o tym słyszałem, że unia im dała nowe traktory i teraz szarżują . To chyba nielegalne jest żeby cała żwiruwka jezdzic !!!

szczepionka na kleszcze moze sie przydać ;-) .. a co do legalnych traktorów...wies ma własne prawa! ;-)

Gość wiesniaczka Gulic
kible ależ są! tylko nazwy mają inne- zapamiętaj to tzw. wychodki. Instrukcja obsługi wychodka: włazisz i przybierasz pozę ala Adam Małysz!

a jesli ja wole Mateje to też musze zrobić pozycje Małysza. Ale wogole do czego ta pozycja? czy to jest takie przygotowanie przed wyskokiem jaki beda rzucać numerki z kolejnościa wejść. czy CO!!???

władimirec rozpędzi sie do 35km/h a 60 ursusa tez coś koło tego więc w niepowołanych rękach to śmiertelna broń,wieczorem sa zganiane z łąk krowy to tez pamiętaj aby ci sie noga w łańcuch nie zapłatała jak będziesz przechodził obok .......krowy dość często urządzają samowolke i zanim, dotrą do siedliska to jeszcze lubią pobiegać:classic_cool:

acha...i obornik,gnojówka,.. zwierzeta nie pachna perfumami... nie wydzieraj sie i nei mdlej kiedy tylko cos poczujesz....

Gość wiesniaczka Gulic
mozesz przyjac pozycje Matei ale musisz to przeanalizowac bo od pozycji zalezy dlugosc wiszenia w powietrzu:)

Sugerujesz, że w prezencie „od miast” powinienem zafundować zwierzętą dezodoranty??? To może ja potrenuje ten wyskok zanim tam pojade. A i czy te krowy to nie powinny dostać mandatu za samowolke. Przecież one naruszają infrastrukturę jezdni?

Gość wiesniaczka Gulic
one sa wsciekle nie ma na nie rady

Gość nic ci już nie zagrozi
z twoja głupotą

nie,zebys zatkał sobie nos;-) krowy sie nie wiaze na łancuchach....ani nie \"lataja sobie\" sa im pętane przednie nogi sznurkiem,wtedy nie skacza itp tylko ida spokojnie....prosze nie wobrazac sobie od razu zwiazanej jak wiezien krówki która nie moze się poruszać