Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

Jestem z WARSZAWY jutro jade na Wies.

Polecane posty

Do autora Ile ty masz lat chłopczyku ? Zobaczysz że wieś zemści się na tobie okrutnie za ten złośliwy topik. Pewnie jeszcze jesteś wydelikaconym chłoptasiem który boi się żeby przypadkiem jego metroseksualny pantofelek nie ugrzązł w błotku. Ten topik zaświadcza że jesteś delikatny jak francuski pudelek :P Ośmieszasz cały męski ród. Żaden z ciebie mężczyzna

Gość Stary spoko majonez
byłem na paru wiochach na disco :classic_cool: i mówie ci ziomal że to samo co u nas w Warszawie tylko korków nie ma 🖐️

Gość ale ale ale
niewatpliwie z Twego tonu i proponowanej tematyki , ktora byles uprzejmy nam tu dzielnie zapodac wynika , ze Ci domem zapachnialo i tesknota Cie ogarnela. no coz trza bylo nie ulegac wbrew sobie Occom , ktorzy Cie namowili bys do warszawy w ministry czy inne doktory sie udal sposobic. nie znali zacz Twoi Occe porzekadla " kto krukiem rodzon - orlem nie pomrze.

Ale o co chodzi bo ja zrozumialem ze z jednej wsi jedziesz do innej tylko moze troche mniejszej.

o to chodzi ze przygotowyłwałem sie długo do tej podrozy i wiedziałem jakie czeakja mnie tam niebezpieczenstwa :D ale juz powrociołem, po drodze walczyle z wieloma przeciwnosciami