Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eisengrim

Pytanie do kobiet!!! do dziewczyn

Polecane posty

Gość Eisengrim

Wlasciwie to nie o mnie chodzi, ale o przyjaciela ktory ma problem natury sercowej. Bowiem poznal jakis czas temu na necie, a pozniej rowniez osobiscie, pewne dziewcze z ktorym sie zaprzyjaznil. Tak to bywa kiedy dziewczyna jest sama i facet jest sam, cos tam sie zaiskrzylo i dziewczyna zaczela slac mojemu przyjacielowi ciekawe informacje - nie wyobrazam sobie bez ciebie zycia, gdzie byles... itp. Czas jakis minal i moj kolega zaczal odwzajemniac te uczucia i napisal jej, ze czuje do niej afekt. Jednak czy z braku subtelnosci czy doswiadczenia (jest bowiem z natury samotnikiem) musial sprawic, ze dziewczyna sie od niego odsunela i w rezultacie odpisala mu, ze nie kocha go i nie widzi sposobnosci aby to sie zmienilo. Prawdopodobnie nie ominie go z nia osobiste spotkanie, ja zas nie bardzo wiem co mialbym mu doradzic - sam bowiem jestem w tych sprawach kalectwem. Czy istnieje tutaj jakas szansa i czy powinien sprobowac czegos na osobistym spotkaniu, aby przekonac ja do siebie? Pytam wlasciwie z ciekawosci, ale moze jest sposob aby mu pomoc.

Gość +Dioda
Ja bardzo często wypisuję takie rzeczy, ale tylko dla zabawy :D On musi z Nią szczerze porozmawiać o uczuciach, bo z Jej strony moze być to tylko zabawa bez zobowiązań :)

Gość może nie wszystko stracone
Ale musi okazać Jej czułość. No i oczywiście musi być pewien, że Ona chce tego samego czego On ! :) Może Ona nie dostrzega w nim Mężczyzny :O i robi to dla zabawy

Gość gość
upamy

Gość gość
lepiej niech da sobie spokój kobiety tylko bawią się naszymi uczuciami!