Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIODRZASTA

SZEEEROKIE BIODRA I PUPA- CO ZROBIC BY ZMNIEJSZYC?

Polecane posty

Gość BIODRZASTA

Mam szerokie biodra a przez to szeroką pupe i strsznie mnie to krępuje!! Jestem szczupła i mam całkiem niezła sylwetkę, ale strsznie nie proporcjomalne biodra! Jakie ćwiczenia powinnam uprawiać, lub jaką diete zastosowac (czego unikac) żeby coś z tym zrobic.

Gość dupalex
ja tez, ile cm masz?

Gość gruszeczka
Kurcze ja tez mam ten problem. U gory jestem szczupla u dolu porazka . Zamiaruje sie kupic sobie z tele marketu ten przyrzad do cwiczen nie wiem moze pomoze mi. A tak pozatym mam cwiczenia jak wyszczuplic dolne partie ciala z Tomi lee tylko trza jeszcze tam zajrzec a nie mam doslownie kiedy ale od jutra biore sie ostro do roboty musze schudnac z 5 kg bo ,,iniemamocnych'' mam zajebista sukienke na sylwka i musze wygladac cool

Gość mniej
żreć, to jedyna metoda. Nie siedzieć przed kompem i narzekać !

Gość biodrzasta
mam 95-6 cm, dla mnie to bardzo duzo naprawde, chcialabym zrzucic jakies 3-4

Gość ppp888
sluchajcie mozecie miec szeroka miednice!! jesli takowa macie to nic z tym nie da rady zrobic!!! no chyba ze operacyjnie :O jesli jest to tluszczyk :D to sa na to specjalne cwiczenia, masaze i roznego rodzaju kosmetyki!!

Gość ale jakie to cwiczenia
basen, silownia czy co? Jakie kosmetyki? Co robic!

Gość 3MO
40 min skaknia lub ok godzinki biegania/moze byc co drugi dzień/przy okazjii płaski brzuszek.efekty murowane!!!!

Gość bvgjvghkmvg
ja też jestem szoroka w biodarach , mam dużą pupe i nogi. Nikt mi tego wprost nie powiedziała ale ja to widze.

Gość dupalex
95 to duzo w biodrach?;) a co powiesz na moje 105;), talia 61, dobrze mi tak, kobieco

Gość 40 minut skakania lub godzine
biegania?? Kto to wytrzyma!!

106 w biodrach i 61 w talii ? Mniam... normalnie jak sobie wyobrazilem to az sie pdniecilem .. ;)

Gość do Dziwny
nie wierz w bajki chłopie - 105cm w biodrach i 61 cm w talii - nie ma takiej fizycznej mozliwosci:)

Gość fhjj
Ale po co wy chcecie to zmienić? Ja mam 60 w talii ale właśnie w biodrach za mało. Co innego jakbyście miały dużo w biodrach i wielkie brzuchy, ale tak to naprawdę fajnie wygląda. Ja właśnie staram się o taki wygląd.

Gość fhjj
Ale w to 61 i 105 jakoś nie wierzę. No a na pewno aż takiej różnicy bym nie chciała.

Gość 60 w talii i 90 w biodrach
To jest ideal!!!!!!!!!!

Gość to ja jestem ideałem PRAWIE
bo 61cm w talii, a 89cm w biodrach prawie nie widać, że to tylko 1cm tu i tu i tu w tą i w ta;)

Gość dupalex
Nie wymyslilam sobie swoich wymiarow, w towarzystwie w ktorym sie hmmm krece modne sa bioderka 87 cm i talia 58 :S daleko mi do tego "idealu"

Gość dupalex
ahhh i jescze dodam;) to 61 cm w talii sobie wycwiczylam;) baaaaaaaardzo ciezka praca, bolesna, sekretu nie zdradze;)

Gość mów3 sobie co chcesz
ale dopóki nie zobacze nie uwierzę:)

Gość megucha
Mam ten sam problem- w talii mam 65 cm, natomiast w biodrach 94 :/.. Próbowałam stosowac dietę, ale efekt był koszmarny, "na górze" schudłam, natomiast w dolnych częściach nie i kontrast był jeszcze większy. Staram się natomiast tak ubierać, by odwrócic uwagę od moich bioder. - nie noszę spodni, które sa są równocześnie obcisłe zarówno na pupie, jak i na udach, czuję się w takich okropnie, mam wrażenie, ze pupa rzuca się w oczy, staram się nosić takie, które się lekko rozszerzają juz od momentu, w którym kończa się biodra - nie noszę spodni typu "marchewka" - nie noszę pasków na wierzchu, bo przy szczupłej talii biodra się zanadto wyróżniają - lepiej wyglądam w ciemnych spodniach - unikam dlugich spódnic- ale to dlatego, bo jestem niska :P - w spódniczkach obowiązuje ta sama zasada, co w przypadku spodni- nie może być opięta jak sobie coś jeszcze przypomne, to napiszę, pozdrówka

Gość 3mo
ja zaczynałam od 15 min skakania i biegania,po 2 tygodniach dochodziłam juz do 40 min,więc mozna!!!!

Gość do 3mo
a czy tym skakaniem (przez skakanke) nie schudne z górnych partii ciała?

Gość 3MO
ja w ramionach zawsze byłam szczupła,jezeli chodzi o biust....fakt ucierpiał,ale ja wole miec płaski brzuszek, jedrna pupe i nogi anizeli cycuszki .jakos do wygladu biustu nigdy nie przywiazywałam wiekszej wagi.po urodzeniu dwójki dzieci pogodziłam sie z faktem,że nigdy nie bedzie wygladał tak jak kiedys. dziś moja siostra mówiła mi,że spotkała moja kolezanke i nie mogła sie na nia napatrzyc ,tak dobrze wyglądała.kolezanka owa zawsze miała duza nadwage.w koncu od jakiegos czasu/moze pół roku/ wzieła sie ostro za siebie ,tzn własnie zaczeła skakac na skakance.na dzień dzisiejszy pozbyła sie chyba 15 kg .wyglada super!!! ja po zimie zwykle musze zgubic 4 kg,ale najłatwiej poszło mi to własnie teraz w miesiac po skakaniu i bieganiu.przy 160cm wzrostu waze 52-53 kg i tak czuje sie bardzo dobrze.nogi mi sie lekko umiesniły,brzuszek tez.fakt,że ręce mam chude jak patyki,ale tylko ręce-nogi nie.mam tez na czym usiasc.nie chodzi mi o to aby byc chudym,mi zalezy aby miec lekko umiesnione ciało i do tego cały czas zmierzam,tym bradziej,że niedługo stukna mi juz 32 latka,wiec coraz trudniej jest w tym wieku trzymac wage. pozdrawiam wszystke dziewczyny i goraco namawiam do przynajmniej godzinnego ruchu co drugi dzien.to tylko dla waszego zdrowia i dobrego samopoczucia.narka!

Gość 3MO
jeszcze jedno,żeby ktos sobie nie pomyslał,że bajki opowiadam.jezli chodzi o nieszczęsny cellul.mam go od zawsze i juz nie wierze,ze pozbede sie go w 100%,ale przynajmniej te 80%mam juz z głowy,wiec warto!tylko,że ja cwiczyc lubie/mam to w genach/,a jak ktos nie lubi...to nie wiem..pewno dietka.ja jednak wole zjesc sobie pyszne ciacho/upieczone przeze mnie/a potem przez godzinke pobiegac. buuuu koniec wakacji!!!!!!

Gość biodrzasta
dzieki 3mo:) będe skakać!

Gość wisienkaa
NIE JESC TYLE

Gość biodrzasta
nie jem duzo, odzywiam sie zdrowo, bez miesa, jasnego piczywa... Jem tak bo lubie i mam swoje przekonania. Nie mam grubego tyłka, ale szerokie biodra. wiem ze biodra i pupa to sam prawie tluszcz wiec da sie z nich zrzucic kilka centymetrow, moze wlasnie skakaniem?

Gość lkkkkkkkkkkkkmi
a co zrobic żeby przytyc w biodrach?? ja mam odwrotny problem buuuu:(

Gość szerokie biodra są bardzo
kobiece i uwierzcie mi, że facetom się podobają. Ale jeśli już chcecie coś z tym zrobić, to proponuję jedynie ćwiczenia na dolne partie ciała. Nic innego nie pomoże. Jesli macie szerokie biodra, ale bez tłuszczyku, to niestety nic nie pomoże. Należy ćwiczyć min. 2 razy w tygodniu po 2 godz. dziennie. Do tego jeszcze basen na ogólną kondycję i po 2 miesiącach intensywnych ćwiczeń figurka wraca do normy. Sprawdzone!!! No i oczywiście uważać na dietę.