Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIODRZASTA

SZEEEROKIE BIODRA I PUPA- CO ZROBIC BY ZMNIEJSZYC?

Polecane posty

Gość Biodrzasta
o jakas pseudo reklama :P Jak tam kobietki z bioderkami? Moze to i fajnie jak kobietka ma biodra, ale jak sie czuje z nimi zle to nie jest fajnie. Ja bym sie czuła duzo lepiej zebym miala je mniejsze o te 4 cm! Naprawdę byłabyn zadowolona. WIele oob mowi mi ze z koci nie schudne, ale ja wiem ze sa sposoby!

Gość a moze ty chcesz
byc modelka? i musisz jakos schudnac? Ja mialam taka historie... wszystko bylo ok z wyjatkiem bioder nio i jak tu schudnac z kosci? A taki był wymóg szefa agencji. Pan twierdzil ze sie da a jednak ja nie dam rady, mam 92 (a mialam 94) i juz nie dam rady! Na kosci nie ma mocnych chyba ze przyplacisz to zdrowiem

Gość dupalex
szerokie bioderka sa sliczne, kobiece i faceci szaleja na ich punkcie. Po jaka cholere sie mordowac zeby miec mniejsze kiedy mozna byc 200% kobieta;)

Gość manusska
po jaką cholere zmniejszać?? ja mam wąskie biodra i czuje sie z tym żle.jak załoze jeansy to wygladam jak facet...bardzo chciałbym mieć figure klepsydry

Gość Fajna_babka
Faceci lubia kragle biodr. Moze lepiej polubic siebie i cieszyc z zycia

Gość dupalex
Czy 103 cm w biodrach to duzo jak na 15 latke?? :( Dodam ze to napewno nie jest tluszcz;)

Gość blow up hollywood
Jesli bardzo Ci zalezy, by zgubic te pare centymetrow, to polecam jazde na rowerku. To troche czasu zajmuje, ale warto - ja jezdzac po prostu ok 2 h dziennie zgubilam z 5 cm, choc tego wcale w planie nie bylo. Nogi staja sie zgrabniejsze, pupa mniejsza, biodra podobnie. Pozdrawiam!

Gość pupa mniejsza
na rowerku? ooo to ja tez chyba zaczne. W biodrach mam 93 cm ale pupa tez urosła :( trzebaby się pozbyć trochu ;) a nogi ci się nie rozrosły? No i jak dlugo jezdzisz ze zauwazylas efekty??

Gość rowerek
niekoniecznie jazda, mozesz polozyc sie na ziemi i krecic nogami jakbys jechala na rowerze, od 250 do 500 powtorzen dziennie, a pupa i biodra beda mniejsze, no a poza tym zawsze wchodz po scodach na palcach, to znakomite cwiczenie i jedno z prostszych

Gość 3MO
wiecie co,a ja juz pare razy posprzeczałam sie z moim mężem, bo twierdzi,że stalam sie strasznie chuda/to gównie przez te moje ramiona i twarz,ktora też mi zeszczuplała/ i moglabym sobie juz darowac to bieganie.kurde,normalnie mozna dostac kręcka.

Gość Biodrzasta
O rowerek to moze byc to! Myslalam ze rowe4r to dobry jest tylko na miesnie nog. Byłam dzis na basenie ale moge chodzic tylko raz czasem 2 w tygodniu wiec pewnie nic mi to na biodra nie da, wiec jak doloze rowerek to moze beda efekty! Popieram ze biodra sa bardzo kobiece i łatwiej sie rodzi dzieci... ale kobiece biodra mozna miec majac 90 cm i tez jest super, ja wlasnie bym chciala miec te 90 no nawet 92

Gość agata26
ja mam 94 w biodrch i 64 w tali , kiedys mialam jeszcze mniej bo 60

Gość Waliburek
odradzam skakanie bo mozna sobie biustem oczy podbic. chce dodac ze nie ma nic zlego gdy pupa 90 kilka a talia 60 kilka. mmmmmmm .... marzenie ... przestancie nas dreczyc tym durnym odchudzeniem ... my nie osidlowe burki ... na kosci nie polecimy :classic_cool: