Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosta

Co robic i jak dbac o włosy które sie czesto prostuje!!! Radzie kobiety!!!

Polecane posty

Gość prosta

od niedawna zaczelam prostowac wlosy i widze ze musze cos robic bo robia sie zniszczone....... Rozdwajające koncówki i efekt siana..... Czego mam uzywać polecie mi coś...!! jakich odzywek lub maseczek !! podawajcie typy i wlasne sprawdzone sposoby czekam :)

Polecam lotion do prostowania włosów firmy Wella.Chroni on przed szkodliwym działaniem prostownicy :) a włoski ładnie się układają. Dodtakowo utrwala on fryzurkę. To jego plusy a teraz minus :0 - cena...w salonie fryzjerskim kosztuje ponad 50zł ale na Allegro można kupić taniej :)

Natomiast do regeneracji włosów polecam maskę Power Mask też firmy Wella ... Ona uratowała moje zniszczone włosy! Przestały się łamać i znów wyglądały pięknie :) Ale znowu ten sam minus-cena ... w salonie fryz. kosztuje ok.80zł ... a na Allegro można kupić ją za 40zł. Z tańszych polecam odżywkę bez spłukiwania z serii Plantica-Olej Rycynowy firmy Ziaja... polecam zarówno odżywkę w sprayu jak i zwykłą. Zwykła kosztuje ok.4-5zł ... a ta w sprayu ok.7zł.

Gość a czy
a czy nałożenie pianki na włosy (coś tasm napsiane jest na opakowaniu, że chgroni przed gorącym powietrzem suszarki :) ) uchgorni moje włosy przed efektem siana, tzn. zniszczonychg włosów? potem po wyprostowaniu nakładam na włosy jedwab w płynie qrcze, co o tym myślicie? :))))))

Rewelacyjna jest maseczka z loreala do wlosow suchych i zniszczonych.Wlosy sa po niej miekkie i naprawde nawilzone i mniej sie lamia.A njlepszy efekt uzyskasz jak nalozysz ja na wloski i owiniesz glowe folia aluminiowa i bedziesz suszyc suszarka tak przez chwile

wejdz na topik po tytułem:krem nivea,najlepsza odżywka do włsow,i tam na 3 stronie,moja najdłuzsza wypowiedz,opisuje swoj rytuał mycia włsow,a prostuje prawie codziennie.

Gość gość
mi dobrze doradzili w Salonie Urody Daria w Łodzi :)

Gość patka258
a jaką masz prostownicę? wiesz, prostownica zawsze będzie w jakimś stopniu niszczyć włosy jak będziesz jej użwyać codziennie, proponuję Ci jakąś odżywkę z jedwabiem i do tego zakup lepszej prostownicy, bo ja widziałam różnicę między tą tanią kupioną w markecie, a tą już trochę lepszą ze sferisu, nią mogę prostować nawet mokre włosy

Gość NeedYou
Bardzo dobre balsamy ma Chantal, przy czym nie obciążają kieszeni.

Gość Skyriene2
Ja polecam zioła, możesz je zebrać sama lub kupić w sklepach jak ten http://zielarzradzi.pl/ bardzo pomagają w pielęgnacji włosów i odtłuszczają