Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argument

gdy kłócę się z dziewczyną zawsze ja mam rację

Polecane posty

Gość argument

już zaczynam dziwnie czuć się z tego powodu - ostatnio stosunkowo często się kłócimy i prawie zawsze ja swoimi argumentami udowadniam swoje racje. w ten sposób zmuszam swoją wybrankę do przyznania się do błędu. dzieję się tak ponieważ naprawdę uważam że wina leży po jej stronie i wkurza mnie to że ciągle się 'przez nią kłócimy', ale jednak wiadomo, że zawsze wina leży po obu stronach trochę mi nieswojo że ciągle wkurzam się o jakieś pierdoły i zwalam winę na nią. ona nigdy nie może się wybronić pod ciężarem moich argumentów. co o tym myślicie? :0

nie miej złudzeń..dziewczyna się w końcu wyrobi i kiedyś zwali cię z nóg Twoim własnym argumentem...albo zwieje bo naprawdę chujowo jest być z kimś kto zawsze ma rację...tak czy siak na dobre Ci to nie wyjdzie :P odpuść od czasu do czasu, jak sprawa jest błacha.. a może powinieneś mieć inteligentniejszą dziewczynę?? bo jakoś ciężko mi uwierzyć, że przeciętnie inteligentna osoba może zawsze się mylić :P

Gość argument
nie uważam żeby to była kwestia inteligencji

Gość chcialbym miec zawsze racje...
bylbym jak BOG. WOOOOOOOOOW !!!

Gość po prostu demagogie
masz w malym palcu - moze polityka albo prawo? a powaznie - odpusc sobie, bo z kims takim ciezko wytrzymac nie tylko dziewczynie...

Gość argument
ale jak mam odpuścić, już próbowałem i po prostu nie potrafię dać za wygraną... czuję się czasami jak terrorysta

Gość Tej NARCYZ
niestety ja mam rację ... Robisz byki, że głowa boli :-D No i co? Powiedz, że to nie jest prawda :-D

Gość jejjjku
to straszne, nie chciałabym być twoją dziewczyną... chociaż... po lapie byś skarbie dostał za te twoje racje ;-)

Gość a moze po prostu
Ona się wycofuje dla świętego spokoju? A moze jesteś mizoginistą?

Gość argument
nie , nie pomyślałem,zreszta staram sie za wiele nie myslec gdyz sprawia mi okropny ból

Gość fghtyjbn bhr5yge
zostawi Cie, bo nikt nie lubi transtwa, despotyzmu i egoizmu. pozdrawiam:)

Gość argument
nie uważam żeby mnie zostawiła ponieważ mnie kocha, tak jak ja ją. ten wpis wyżej był jakiegoś cioła, nie mój

Gość argument
kaska 21 co mi się wydaje? nie chodzi o to kto ma rację, tylko kto kogo przekona

wydaje mi sie ze tw0ja luby ustapia bo cie kocha moze tego nie widzisz zamiast dazyc do jednosci prowadzicie zwiazek w kierunku dwuch jednostek to jak ubezpieczanie sie mozesz czuć niespelnienie i pyche porywalizuj z mezczyznami i zwroc uwage na odczucia twojej kobiety

Gość gość
Chłopie, ona Cię zostawi. Na razie wycofuje się dla świętego spokoju, Jesteś zapatrzony w siebie i zadufany. Nie ma ludzi, którzy zasze mają rację i nigdy się nie mylą, a jeśli ktoś tak uważa, jest głupim, zaślepionym fanatykiem. Z wiekiem będzie się to u Ciebie nasilać jeśli nie postarasz się wyrobić sobie szerszych horyzontów i nie postarsz się więcej sluchać a mniej mówić. Twoja dziewczyna nigdy nie ma racji? Takich ludzi też nie ma :)