Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy444

Migdałki.Pomocy

Polecane posty

Gość Pomocy444

Mam nieprzyjemny zapach z buzi i pluję czasami nie za często ale jednak takimi malutkimi kuleczkami które brzydko pachną.Do jakiego lekarza mam się udać?Trzeba robic jakieś badania na bakterie ale gdzie mam to zrobić?Lekarz rodzinny mnie skieruje jak poproszę czy jak?Pomózcie.

Gość Nikt nie pomoże

Gość Nikt nie pomoże
Ludzie poratujcie

Gość fryta
bylo takie forum tutaj juz...poszukaj torszke, duzo ludzi sie tam wypowiadalo.....wiem z tego co czytalam.ze to jest zluszczajacy sie naskorek z migdalkow...chociaz nawet w niektorych przypadkach wyciecie ich nie pomoglo...ale byly tam wypowiedzi pozytywne.....lekarze ponoc mowia , by sie do tego prryzwyczaic i wyciskac(nie wiem jak to mozliwe ,bo ja nie wiedzie swoich migdalkow)...co jest dla mnie zdura...sa przeciez leki na to!!!

Gość musze Cie zmartwic
..bedziesz musiala usunąc migdalki,wierz mi mialam tak samo,usunęlam i po klopocie.nie wierz ze antybiotykami mozna wyleczyc migdalki,owszem zaleczyc mozna ale wiecej to szkody niz pozytku

Gość kadaska
podnosze temacik, tez tak mam, kto jeszcze??

i ja tak mam. Jestem nauczycielką i jak mam trudniejszy dzień w pracy to potem za kilka dni mam tego rezultaty :( Ja wyciskam (naciskam) palcem na migdałek obok tych białych kropek, wtedy to białe usówam. Potem mam na jakiś czas spokój. Podobno to nie złuszczanie naskórka ale stan zapalny i ropa. Wiem że nauczycielom nie chcą wycinać migdłków a to jedyny sposób by się tego pozbyć. Idź do laryngologa i niech nie przepisze ci przypadkiem antybiotyków bo to nie pomoże, tylko płukanki.

Gość zolty ananas
......

Gość wloczykijka
juz jest taki temat pt smierdzi ci z ust jak shrekowi. poszukaj