Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sussane

DROZDZAKI W JAMIE USTNEJ

Polecane posty

Gość sussane

czy ktos z was mial kiedys dzrozdzaki na jezyku? cholera wlacze z tym od 3 lat(ale to tylko dlatego ,ze nikt nie potrafil chyba mi tego zdiagnozowac i potem wyjazd z kraju itp itp) teraz poszlam do lekarza bo juz sie wkurzylam z tymi plamami powracajacymi i biore antybiotyk,ale mam pytanie ...Jak dlugo trwa leczenie tego scierwa? i czy znacie jakis skuteczny lek?

Gość ale co to jest
?

Gość sussane
no to sa takie wyzlobione plamy rozkladajace sie na caly jezyk i znikajace..po jakims czasie wracaja znow.....i jak cos pije to troszke piecze...sa to zmany grzybiczne wywolane zahwianiem rownowagi bakteryjnej w organizmei..ja sie boje ,ze moje jelita nie pracuja jak powinny i nie przyswajaja Vit B6(bodajze) ....i to jest glowna przyczyna...biore wiec i witaminy i cholerne antybiotyki i czkeam...od tyg zaczelam nowa kuracje ..zpbaczymy...ktos to mial?

Gość goniaaaaaa
hmm, nie wiem czy to to samo ale ja odnalazłam u siebie w jamie ustnej takią białą palmkę na wewnętrznej stronie wargi, która mnie też piecze jak coś pije, i właśnie się zastanawiam co to może być za cholerstwo, już czytam i czytam w necie o jakichś aftach, pleśniawkach ale nie wiem w końcu co to jest, mimo wszytsko życzę powodzenia w usuwaniu tego cholerstwa:)

Gość sussane
no nikt na to nie choruje kurcze??? nie wierze..

Gość No i co
udało sie pozbyc drozdzakow . A czy czułas dziwny smak po jedzeniu . Czy czułaś kwasny smak, nieprzyjemny oddech. Jeśli cos to napisz . Opowiem Ci coś.

Gość gggggggggggggggggggggggggggggg
tak ja to mam dziwny smak po jedzeniu, kwaśny, nalot na języku z plamami i nieprzyjemny zapach. Napisz co to jest

Dziewczyny!!! Wy na pewno macie drożdżycę całego układu pokarmowego, a język jest tylko tego obrazem. Ja mam dokładnie to samo. Wejdźcie sobie tutaj na forum \"grzybica układu pokarmowego\". Tam jest wszystko napisane, jakoś to znajdziecie. Ach jeszcze jedno - antybiotyki, nawet niewiadomo jak dobre i renomowane koszmarnie pogarszają sprawę i choroba się pogłębia!!! Naprawde nie faszerujcie się tymi świństwami. Koniecznie wejdżcie na te forum.

Gość FORUM O GRZYBICACH
wejdzcie na podanym linku na -FORA PRYWATNE,a potem kliknijcie na -Zdrowie i w czolowce jest FORUM CANDIDA.Wszystko na temat.