Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malgonek_

KOnsultantka Avonu , Oriflame ....

Polecane posty

hehe....a wyslalas mi ta umowe juz? bo ja na serio nie mam nic na mailu:( a powaznie sie zastanawiam czy w to nie wejsc,bo kaska mi sie przyda...i powiedz prosze od jak dawna Ty jestes konsultantka i ile wyciagasz kaski na tym :)

Ja sprzedaje od wakacji tzn. od lipca :) średnio zamawiam 6 na tydzien :) teraz troszke mniej bo klientki zaczely same sprzedawać :) no ale ok 20 szt . na miesiąc razy 9 zł :) nie ponoszę kosztów przesyłki , nie płacę za zamóienie :) jak dla mnie ok :)

Gość vetra
ja tez chce vetra@tlen.pl

..hehehe...witam ponownie!👄 to nawet mozna na tych perfumkach troszke zarobic....fajnie...chyba jednak w to wejde...wyslij mi bardzo prosze ta umowe( badz moim sponsorem:P) a ja ja przesle do glownego biura:) mam nadzieje tylko,ze napewno nic,a nic nie bede musiala wkladac w to kasy hihih....pozdrowka:* :):):)

aha...i mam jedno pytanie...jak zamowie na miesiac 6 buteleczek perfumek to nie place kosztow przesylki, tak ? czy za kazdym razem jak chce zeby mi przyslali perfumki,a bede miala mniej niz 6 to bede musiala zaplacic? oni to jakos kumuluja:>

Basiu :) no dokładnie tak jak zamawiasz 6 sztuk to nie płacisz za przesyłke jeśli mniej przesyłka jest płatna 15 zł :) a 6 to zamówienie na tydzień :):) uwierz :) to poczatek jest trudniejszy :) wyslij mi na maila swój adres domowy to prześlę Ci umowę :) listem

oki....zaraz ci przesle moj adres...ale mam jeszcze jedno pytanko....to musze zamawiac jakies perfumy na tydzien? to jesli naprzyklad zbiore zamowienie 6 buteleczek,ale na miesiac to bede musiala pokryc koszty przesylki?

Gość jaka to konkternie firma
faberlic???

Basiu zamowienie wysyłasz kiedy Ty chcesz :) najlepiej zamawiać jak sie juz ma te 6 buteleczek :) nie musisz zamawiac jak Avonie z danego katalogu do jakiegoś dnia :) wyslesz zamówienie i na 3 dzień masz paczke w domu :)

...hehehe....dzieki za wszelkie informacje...pytam sie o wszystko jak glupia,ale przed wejsciem w to wole wszystko wiedziec i byc w miare pewna:P dzieki za cierpliwosc do mnie:P 👄 i oczywiscie czekam na umowe:) pozdrawiam:) aaa...i perfumki tez polecam...sama z nich korzystam...🌼

Wiem też korzystam z tych perfum :):) pierwsze z Allegro reszta już moje :):) naprawdę polecam :):):)

...hehehe...no ja jestem Pania potrzebujaca kaski:P ale na serio dziwie Ci sie,ze chcesz tak pomoc innym :P musisz miec w tym jakis interes:) hehehe...a,ze tak spytam na marginesie...wyslalas mi moze ta umowe dzisiaj? :) pozdrawiam 🌼

Gość alldona-81
i ja poproszę jeśli można

Gość i ja poprosze

Gość i ja poprosze
na maila : agapiechota@wp.pl dzieki

Gość malgonek
no juz dwie panie zarabiają pieniążki :) miło patrzeć :):):)

Gość ja poproszę
na maila anna_agata@wp.pl dzięki

Gość m_o
Ja również poproszę na maila monisia_jedyna@o2.pl

proszę :):):) nie ma na co czekać :) nio chyba ,że ktoś woli kupować od koleżanek ;)