Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaa

dziwny bol w okolicach stopy!Pomozcie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość miskaaa

witam otoz mam taki problemik. dzis jak wychodzialm z autobusu ominelam jeden schodek i "bolesnie zeskoczylam na podloze" wtedy zaczela mnie bolic stopa tak wokolicy srodstopia pare cm pod malym palcem...najpierw bol ten byl dosc silny przy chodzeniu potem troche ustal. teraz jak dotykam tego miejsca lub jak chodze czuje taki bol...nie jest on silny.nie jest ona zbyt spuchnieta. moze nawet wcale ani zasiniona........kurde nie wiem co to moze byc....czy zlamanie na poczatku(tak 40 minut po) moze sie tym objawiac? blagam niech ktos odpisze!!!!!!!!!!!!!!! pliss

Gość miskaaa
blagam odpisujcie~!

Gość ponawiam
ej cz no piszcie!

Gość blueee
idz do lekarza, na pogotowie to moze byc skrecenie, zwichniecie, zlamanie trzeba to przeswitlic konicznie nie zwlekaj

Gość bejbeP
hmm nie wiem moz eto jakies stluczenie .......bo na zlamanie to jest silny bol sie prawie od razu puchnie i sinieje(tzn. ta czesc konczyny) czasem po prostu nalezy nosic obuwie o twardej podeszwie:)

Gość miskaaa
do BLUEEE: ja nie wiem juz co mam sama robic.nie mam spuchnietei itd nogi...a nbol jest jak uciskam na to miejsce gdzie byl uraz. jak ruszam to nie boli raczej.......

Gość medyczka
radzę jutro wybrać się do chirurga- niech skieruje na zdjęcie rtg i zobaczy, prawdopodobnie to stłuczenie, ale należy to sprawdzić- ja złamałam sobie palec u stopy- chodziłam z tym zlamaniem przez 10 dni i mnie to wcale nie bolalo, zaczelo dopiero jak chodzilam na wyższym obcasie pol dnia... pozdrawiam i zyczę, aby to nie bylo zlamanie!

Gość gość
To tylko skrecenie ,nie potrzeba nigdzie chodzić,bo to nawet sprawia ból,smarować tylko olejkiem rycynowym na noc dobrze owijajac