Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgh

Najlepszym lekarstwem na milosc ....

Polecane posty

Gość ghgh

w moim przypadku okazalo sie blaganie o jego uczucie przez 5 dlugich miesiecy!!!!! Wiem, ze jak na to sie popatrzy z boku to wyglada to jak horror. tak, 5 dlugich miesiecy ponizalam sie! Zawsze silna kobieta stala sie idiotka. Nikt by z moich znajomych nie uwierzyl, ze zebralam o milosc. ja sama jestem przerazona. Pol roku ryczenia, dzwonienia. I teraz juz sama mam dosc i wiecej juz sie tak nie ponize. W moim przypadku spadek na dno okazal sie lekarstwem na milosc. ASle nikomu tego nie polecam bo jestem wrakiem czlowieka i wyciagnelam lekcje.

Gość Lena bez faceta
:( a u mnie było tak że to on walczył o mnie, a może tylko mi się zdawało...Spotkaliśmy się i okazało się że to ostatni cham któremu chodziło -a jakżeby inaczej- żeby zaciągnąć mnie dołóżka...A ja się dałam nabrać na te słodkie słówka Idiotka ze mnie

Gość Lena bez faceta
może i jestem głupia, ale pokochałam tego kretyna :( Nawet po tych wszystkich słowach ciągle o nim myślę i mnie to strasznie wkurza chcę gada wyrzucić z pamięci Tylko jak to zrobić??

Gość katafarka
Zakochanie sie w kimś innym jest mozliwe tylko i wyłącznie wtedy,jesli sprawy z przeszlości są całkowicie zamkniete...partner z którym się było juz dla nas nic nie znaczy,jest tylko koleżanką/kolegą....wowczas mozemy myslec o tym że przeciez jestesmy naprawde wartościowym czlowiekiem, że w koncu i do nas milość zajrzy.Na pewno nienajlepszym lekarstwem na milosc bedzie druga miłość, w czasie kiedy jeszcze w naszym sercu tli sie malutka iskierka nadziei na powrót tego co było.

Gość Tirana
Jest fakt, że mężczyzna twojego życia ma żonę. On cierpi, ja cierpię...i wykrwawiamy się od środka.

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh
to ja tez prosze o porade facet ze mna zerwal bo bylam nieznosna glupio sie zachowywalam hustawki nastrojow brak wlasnego zycia zylam cala dla niego nie mial oddechu traktowalam go jak mamusia on mnie kochal na maksa ja go tez ale powiedzial ze sie w nim wypalilo jak mam to zrobic zeby go odzyskac wiem ze musze zaczac myslec w inny sposob niz teraz teraz dzialalja emocje wiem ze on czuje cos do mnie ze wzgledu na okolicznosci musimy mieszkac razem bo studiujemy razem za granica wyjechal 2 tyg temu wraca za tydzien wczoraj napisal mi na gg ze mamy szczescie ze sie rozeszlismy bo niszczylismy sie ze podjal ostateczna decyzje ja wiem ze da sie ja zmienic tylko co mam robic ja nie odpuszcze tak go kocham i wiem ze w glebi serca on mnie tez

Gość 234223253
zadbaj o siebie, zebys seksownie wygladała i zajmij się swoimi sprawami, nie narzucaj mu się nie becz, nie zebraj nie obrazaj się ale cos mi sie wydaje ze masz takie nerwowe usposobienie ze nic z tego nie wyjdzie moja dziewczyna tez mnie tak dusiła, ze w koncu z nia zerwalem

Gość 234223253
aha i nie rób założeń typu wiem ze on mnie kocha w glebi serca jakby cie kochal to by nie zerwal

Gość ghgh
jestem w szoku... wlasnie kiedy zaczelam dbac o siebie i skonczylam z jeczeniem on wczoraj zadzwonil i chcial sie ze mna spotkac .Bylismy razem 4 lata i wiem ze on nie mial w tym czasie innej. Co mam zrobic? Umowic sie czy powiedziec nie?

Gość ghgh
Nie mial innej w czasie rozstania... nie wiem naprawde co zrobic. serce na pewno zabije jak go zobaczy ...

Gość 234223253
no widzisz, czuj się wyróżniona bo mojej dziewczynie z oczywistych wzgledów nie moglem dac tych wskazówek. powiedz, że musisz to przemyslec pare dni. na spokojnie, nie okazuj zadnych pozytwnych czy negatywnych uczuc

Gość ghgh
do 23...: a czemu nie mogles dac jej tych wskazowek? bo caly czas blagala cie o milosc? czemu wlasciwie sie rozstaliscie? i czemu nie dales jej szansy?

Gość 234223253
to skomplikowana historia a czy ty pokochasz kogos tylko dlatego ze przyjdzie do ciebie i powie ze cie kocha? czy jak bedzie plakal i mowil jaki to on jest nieszczesliwy to cos to zmieni? kobiety sa specjalistkami od odrzucania takich desperatów wiec twoje pytanie mnie dziwi

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh
to jak odzyskac utracona milosc?

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh
stane na glowie i swiat okraze byle go odzyskac colowiek

Gość ja robilam dokladnie
tak samo...pamietam jak dzis ten dzien, kiedy nagle ze mna zerwal:O to bylo straszne, ciegle dzwonilam, mowilam, ze chce z nim byc, kiedys zadzwonilam i tak bardzo chcialam mu powiedziec, ze go kocham i powiedzialam, a wiecie co on na to??? "ciesze sie" i nic wiecej, potem w dalszej czesci rozmowy powiedzial, ze jutro wyjezdza nad morze:( mimo wszystko role sie po mniej wiecej roku odmienily, kiedy ona juz sie wyszalal i odechcialo mu sie lapac lasek na boku, a kiedy widzial, ze ja zaczynam sobie ukladac zycie od nowa, ze mam kogos to wtedy chcial wrocic, znizyl sie do takiego poziomu jak jak wczesniej, tylko to ja teraz powiedzialam NIE , wiecie moze jestem glupia, ale taka bylam wtedy usatysfakcjonowana:D ze teraz to ja moglam sie do niego wypiac tylkiem:D sposobem na stara mlosc jest nowa milosc, tak bylo w moim przypadku:) pozdrawiam:)

Gość gość
e u buuuu